Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Doti87 wrote:Juuuuhuuuuu... na lewym jajniku sa 3 pęcherzyki które maja 14,14,18mm także rewelacja jak na 9dc. To teraz weekend i w poniedziałek kolejny podgląd czy urosły jeszcze czy juz po wszystkim będzie.
Madzioszka i MamaNI przykro mi:-(
Idzianna udanego urlopu:-) -
MamaNl wrote:Rene to masz wynik jak i ja .... przykro mi ale kto wie co jeszcze może się zdążyć....
-
nick nieaktualnyOj rene:(
Ja kupilam 3 bobo testy i chcialam fejkowa kreche wylapac po ovitrelle wiec sikne jutro jak wyglada i te 11-12 dpo bede wiedziec czy jest fake czy ciaza,co myslicie? Testy byly po 6.99 wiec spokoWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 16:40
-
SusannaDean wrote:Oj rene:(
Ja kupilam 3 bobo testy i chcialam fejkowa wylapac po ovitrelle wiec sikne jutro jak wyglada i te 11-12 dpo bede wiedziec czy jest fake czy ciaza,co myslicie? Testy byly po 6.99 wiec spoko
ja przed chwilą zamówiłm pakiet testów na allegro mam nadzieję że będą w porzo mimo tylu złych opinii których się naczytałamWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 16:41
-
nick nieaktualny
-
Ja wcxoraj kupiłam kilka testów ciążowych (z rożnych firm) i zestaw pięciu lepszych owulacyjnych. Mam jeszcze te z Allegro, ale pomyslałam, że dla weryfikacji wezmę. Rene a Ty jakieś badania robiłaś hormonalne czy cos? Czy póki co bez niczego próbujecie? Ja pokładam wielkie nadzieje w tym cyklu i boje się że się przez to bardzo rozczaruje... ale może nie. Achh chciałabym to już mieć za sobą, a jeszcze nie ma nawet po co działać bo za wcześnie...!
-
nick nieaktualnypilik wrote:Ja wcxoraj kupiłam kilka testów ciążowych (z rożnych firm) i zestaw pięciu lepszych owulacyjnych. Mam jeszcze te z Allegro, ale pomyslałam, że dla weryfikacji wezmę. Rene a Ty jakieś badania robiłaś hormonalne czy cos? Czy póki co bez niczego próbujecie? Ja pokładam wielkie nadzieje w tym cyklu i boje się że się przez to bardzo rozczaruje... ale może nie. Achh chciałabym to już mieć za sobą, a jeszcze nie ma nawet po co działać bo za wcześnie...!
-
nick nieaktualny
-
Może zostaną nas powspierać! Chociaż ja sama się zastanawiam czy na sierpień nie wskoczyć... boje się że ovu będzie pózniej. Ale czekamdo czwartku, mam wtedy wizytę u gina i będę testy robiła. W sierpniu mężu ma urodziny, byłby prezent
Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
pilik wrote:Ja wcxoraj kupiłam kilka testów ciążowych (z rożnych firm) i zestaw pięciu lepszych owulacyjnych. Mam jeszcze te z Allegro, ale pomyslałam, że dla weryfikacji wezmę. Rene a Ty jakieś badania robiłaś hormonalne czy cos? Czy póki co bez niczego próbujecie? Ja pokładam wielkie nadzieje w tym cyklu i boje się że się przez to bardzo rozczaruje... ale może nie. Achh chciałabym to już mieć za sobą, a jeszcze nie ma nawet po co działać bo za wcześnie...!
-
Rene wrote:robiłam tylko TSH I FT4 ale to chyba nie jest przyczyna niepowodzenia dziewczyny pisały że z moim poziomem TSH spokojnie można zajść,a lekarz nie dał mi skierowania do endo bo powiedział że mój wynik jest ok(obok był przedział norm od 0.5 do 4,0) a mój się w tych granicach mieścił FT4 było w dolnych granicach normy.Innych badań mi nie proponowali bo nigdy nie poroniłam w każdą z ciąż zachodziłam bez leków w pierwszym góra drugim cyklu,ciąże zawsze donoszone,dzieci zdrowe więc według nich po co mi badania przecież jestem zdrowa eh teraz to nie będę się oglądać na skierowania tylko wybiorę się do diagnostyki i prywatnie porobię muszę tylko zapytać się ile kosztuję ten pakiecik dla kobiet planujących ciąże
Ech No niestety, trzeba na własną rękę pakiet hormonalny koło 100zl kosztuje. Taki pakiet złożony dla kobiet starających się coś 330zl, więc już spora sumka... ale zawsze warto zacząć od hormonów! Po ciąży przez taki czas przecież coś się mogło rozregulować. U mnie zbicia TSH i prolaktyny trwało dwa miesiące niespełna! Dlatego teraz wiem, że nie warto czasem czekać .(ceny z diagnostyki) -
nick nieaktualny