X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testowanie -Lipiec 2017.
Odpowiedz

Testowanie -Lipiec 2017.

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistkaaa wrote:
    Dzisiaj testują: Czapla i Madzioszka trzymam kciuki!! :):)

Ula87 i AgusiaPia testowałyście już??
    trzymam mocno kciuki &&

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Idzianna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix88 wrote:
    Czesc dziewczyny ja wczoraj nie mialam najlepszego dnia...moj Tata trafil do szpitala z podejrzeniem ZESPÓŁU TIA (Przemijający atak niedokrwienny) ale naszczescie okazalo sie "tylko" zapalenie pecherza. mial bardzo wysoska goraczke stad z karetki lekarze podejrzewali zespol TIA bo mial takie objawy (belkotal gadal od rzeczy chwial sie). nie zdazyl do łazienki.. W szpitali zrobili badanie krwi i moczu, tomokompiter. CRP ma bardzo wysokie, bakterie w moczu, tomokomputer ok. zostaje do poniedzialku w szpitalu
    Madzix, trzymam kciuki żeby jak najszybciej to wyleczyli! Dobrze, że to "tylko" zapalenie... ale na pewno bolesne :/

PCOS
    suplementacja: folik i wit. D3
    Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus
  • Rene Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cheresta wrote:
    A ja dopiero wróciłam z wycieczki i właśnie tego mi było trzeba :D odpocząć odstresować się popływać i poopalać. Termy Mszczonów fajne, ale jeśli ktoś ma blisko to bardziej polecam Uniejów. Akumulatory naładowane teraz czekamy na testowanie :)
    kochana powodzenia oby były 2 kreseczki:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix trzymam kciuki za tate

Eh ale sobie wzielam zmartwien...

• Rene Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzix dużo dużo zdrówka dla taty:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Wam że jak sie widzi Tatę w takim stanie to rożne mysli przychodza do glowy :( to bylo cos strasznego...pracuje z nim bo jest moim szefem i z moim bratem (tez pracuje z nami) zauwazylismy ze cos dzieje sie nie dobrego..cudem uniknelismy sytuaci zeby sam jechal do domu..(rozwalil by sie autem na pierwszym zakrecie) bo bybl uparty i chcial sam jechac...Robet zastawil mu samochód i potem z domu zawolalismy pogotowie. mialam juz najczarniejsze mysli w glowie :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze ze nacie reke na pulsie

• Rene Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Madzix trzymam kciuki za tate

Eh ale sobie wzielam zmartwien...
    i tak jesteś dzielna i dajesz sobie radę,masz dużo siły by walczyć ,nagroda może być tylko jedna:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz wlaczyl mi sie tryb wmawiania sobie

• Idzianna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Teraz wlaczyl mi sie tryb wmawiania sobie
    wmawiania, że co?

PCOS
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idzianna wrote:
    wmawiania, że co?
    Ze moglo sie udac :(

• Idzianna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Ze moglo sie udac :(
    No bo mogło! :) i ja trzymam kciuki aby tak się okazało! Bardzo w to wierzę :)))

Rene, jagodowa91 lubią tę wiadomość

PCOS
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2017, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idzianna wrote:
    No bo mogło! :) i ja trzymam kciuki aby tak się okazało! Bardzo w to wierzę :)))
    Ale sama wiesz ze nakrecanie nie jest w porzadku i dobre dla zdrowia psychicznego

• Doti87 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lece na monitoring, ciekawa jestem co tam wyjdzie... dzisiaj 9dc

Idzianna, MamaNl, SusannaDean lubią tę wiadomość

f2w3s65g6ss24352.png

f2wli09k74bg1ma0.png
  • Idzianna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Ale sama wiesz ze nakrecanie nie jest w porzadku i dobre dla zdrowia psychicznego
    Wiem... dlatego dobrze, żebyście w weekend z mężem się odmóżdżyli jeśli chodzi o te kwestie, jakkolwiek spróbować wyłączyć myślenie o ciąży, a włączyć na co innego... najgorsze jest to, że jakieś objawy są bądź nie, jak się nie starałyśmy, to nie zwracałyśmy na nie uwagi, a teraz każde ukłucie, każde coś powoduje przemyślenia.. kiedy nie wiemy czy to jest tak samo, jak było przed staraniami czy inaczej, a nawet jeśli jest tak samo, to może tak właśnie ma być! Ile to dziewczyn mówiło, że objawów nie miało żadnych i było pewnych, że się nie udało, a test i beta wskazały na ciążę. I odwrotnie, są takie, które wiedzą/czują, że zaskoczyło..

PCOS
  • Idzianna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti87 wrote:
    Lece na monitoring, ciekawa jestem co tam wyjdzie... dzisiaj 9dc
    Doti, daj znać koniecznie, zaciskam kciuki ;)

PCOS
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2017, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idzianna ja wiem ale nie umiem dzis sie jakos nie umiem uspokoic,przez niedziele siedze sama wiec nie unikne nakrecan

• Idzianna Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Idzianna ja wiem ale nie umiem dzis sie jakos nie umiem uspokoic,przez niedziele siedze sama wiec nie unikne nakrecan
    Wiem, to zawsze łatwo mówić.. ja mówię Tobie, a sama nakręcam się czy była ta owu, czy nie, czy w ogóle będzie... a jak na złość będziesz sama, może da się coś wykombinować żeby się wyluzować...? mi mój D. jak się podłamuję to zawsze mówi, że to nie wyścig i limitu nie mamy do kiedy musimy zajść ;) no nie mamy.. trzeba walczyć i się nie dawać...!! Ja zaciskam za Ciebie kciuki!

SusannaDean lubi tę wiadomość

PCOS
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2017, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doti kciuki mocne!!

• WhyMe Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2017, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SusannaDean wrote:
    Czego Ci nie napiszemy to i tak bedziesz 'schizowac'
    wkoncu sie uda! wiec schizowanie nie zaszkodzi, ja zawsze tak mialam dlugo sie nie staralam o ciaze ale w miesiacu bez zabezpieczenia ciagle o tym myslalam. :)

w57vleb4iew7v2qt.png
    rwgqw167u9doupb1.png
‹‹ 132 133 134 135 136 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ