Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzix88 wrote:Czesc dziewczyny ja wczoraj nie mialam najlepszego dnia...moj Tata trafil do szpitala z podejrzeniem ZESPÓŁU TIA (Przemijający atak niedokrwienny) ale naszczescie okazalo sie "tylko" zapalenie pecherza. mial bardzo wysoska goraczke stad z karetki lekarze podejrzewali zespol TIA bo mial takie objawy (belkotal gadal od rzeczy chwial sie). nie zdazyl do łazienki.. W szpitali zrobili badanie krwi i moczu, tomokompiter. CRP ma bardzo wysokie, bakterie w moczu, tomokomputer ok. zostaje do poniedzialku w szpitaluPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Cheresta wrote:A ja dopiero wróciłam z wycieczki i właśnie tego mi było trzeba odpocząć odstresować się popływać i poopalać. Termy Mszczonów fajne, ale jeśli ktoś ma blisko to bardziej polecam Uniejów. Akumulatory naładowane teraz czekamy na testowanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPowiem Wam że jak sie widzi Tatę w takim stanie to rożne mysli przychodza do glowy to bylo cos strasznego...pracuje z nim bo jest moim szefem i z moim bratem (tez pracuje z nami) zauwazylismy ze cos dzieje sie nie dobrego..cudem uniknelismy sytuaci zeby sam jechal do domu..(rozwalil by sie autem na pierwszym zakrecie) bo bybl uparty i chcial sam jechac...Robet zastawil mu samochód i potem z domu zawolalismy pogotowie. mialam juz najczarniejsze mysli w glowie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ale sama wiesz ze nakrecanie nie jest w porzadku i dobre dla zdrowia psychicznegoPCOS
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Idzianna ja wiem ale nie umiem dzis sie jakos nie umiem uspokoic,przez niedziele siedze sama wiec nie unikne nakrecan
SusannaDean lubi tę wiadomość
PCOS
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Idzianna ja wiem ale nie umiem dzis sie jakos nie umiem uspokoic,przez niedziele siedze sama wiec nie unikne nakrecan
wkoncu sie uda! wiec schizowanie nie zaszkodzi, ja zawsze tak mialam dlugo sie nie staralam o ciaze ale w miesiacu bez zabezpieczenia ciagle o tym myslalam.