Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry problem: robić proga czy nie rozwiązał się sam: ogarnialam rano jeszcze tyle rzeczy przed wyjazdem, że nie było szansy iść do labu, a teraz do pracy. Dobrze, że urlop, to wyłączę myślenie, oby niezależnie od tego czy ta owu byla/ będzie, no i efektów działań naszych, ten cykl był normalny, jeśli chodzi o długość...PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
hej skad ja to znam pracoholizm.mój chłop wczoraj zapierdalał w pracy od 8-17 a pózniej do 22 w obejsciu bo kosił rowy tam gdzie zwykła maszynka sie nie wjedzie i karmił zwierzatka i pare innych.dzis i jutro jeszcze w pracy bedzie pożniej robota w domu.nie wyspi sie a jeszcze nocna podróz pociagiem jutro go czeka.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNiby mialam takie przy ciazach ale tez w zeszlym cyklu mialam 6dpo a tam mi cos na 2 testach wyszlo i potem beta ujemna czy mogla byc wczesna biochem??? Kolo 9 dpo byly blade na 2 testach a 12 dpo beta neg. Akuzwa niedobrze zaczynam sie zastanawiac czy cos tam nie dzialo sie jednak w tamtym cyklu
-
nick nieaktualnyCześć, dziś ostatni dzień pracy i weekend!
Mój czasami pracuje po 14-16h ale czas dla rodziny zawsze znajdzie dodatkowym wolnym w inny dzień, weekend koniecznie spędza rodzinnie. Tyle ze on ma dwie prace i co jakiś czas ma nawał pracy w swojej firmie przez co chodzi jak zombi teraz jest spokoj ale koniec sierpnia się zaczną badania okresowe wiec będzie znów dużo pracował -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny ja wczoraj nie mialam najlepszego dnia...moj Tata trafil do szpitala z podejrzeniem ZESPÓŁU TIA (Przemijający atak niedokrwienny) ale naszczescie okazalo sie "tylko" zapalenie pecherza. mial bardzo wysoska goraczke stad z karetki lekarze podejrzewali zespol TIA bo mial takie objawy (belkotal gadal od rzeczy chwial sie). nie zdazyl do łazienki.. W szpitali zrobili badanie krwi i moczu, tomokompiter. CRP ma bardzo wysokie, bakterie w moczu, tomokomputer ok. zostaje do poniedzialku w szpitalu
-
nick nieaktualny