Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Dzieki dziewczyny przerabiam to od tak dawna, ze juz powinnam wiedziec co myslec i robic
SusannaDean lubi tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
A teraz zaś ten sluz biały i rozciągliwy...
Wiecie co stara już jestem patrząc na was mam już dzieci a nie znam swojego organizmu wcale ....
Susanna ja wiem łatwo się mówi ale instynkt macierzyński odzywa się w każdej z nas....SusannaDean lubi tę wiadomość
-
Juuuuhuuuuu... na lewym jajniku sa 3 pęcherzyki które maja 14,14,18mm także rewelacja jak na 9dc. To teraz weekend i w poniedziałek kolejny podgląd czy urosły jeszcze czy juz po wszystkim będzie.
Idzianna, MamaNl, SusannaDean, WhyMe, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamaNl wrote:A teraz zaś ten sluz biały i rozciągliwy...
Wiecie co stara już jestem patrząc na was mam już dzieci a nie znam swojego organizmu wcale ....
Susanna ja wiem łatwo się mówi ale instynkt macierzyński odzywa się w każdej z nas....
Duzo sluzu? Kiedy test? -
Test zrobiłam rano negatywny ale to mnie nie zdziwiło bardzo bo ten cykl jakiś dziwny był
Ten program zaznaczył owulacje zupełnie gdzie indziej niż pokazały testy
Śluzu jest mało ale jest biały i rozciągliwy jak płodny i to tez dziwne jak dla mnie
No i boli mnie ten lewy jajnik właśnie leżę w łóżku i albo krzyże albo nerki No ale może to właśnie objaw starającej się nadciągnąć @
Temperatura ciutkę dziś poszła znów w gore
No i dziś 32 dc może to kwestia odstawionego OvarinWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2017, 13:46
-
MamaNl wrote:Test zrobiłam rano negatywny ale to mnie nie zdziwiło bardzo bo ten cykl jakiś dziwny był
Ten program zaznaczył owulacje zupełnie gdzie indziej niż pokazały testy
Śluzu jest mało ale jest biały i rozciągliwy jak płodny i to tez dziwne jak dla mnie
No i boli mnie ten lewy jajnik właśnie leżę w łóżku i albo krzyże albo nerki No ale może to właśnie objaw starającej się nadciągnąć @
Temperatura ciutkę dziś poszła znów w gore
No i dziś 32 dc może to kwestia odstawionego Ovarin
Byłam wczoraj u lekarza rodzinnego i przy okazji zapytałam o nerki. Mam to samo, że jedna boli mnie od paru dni. Zapytałam czy to może być objaw ciąży jakiś, a ta powiedziała, że nie ma szans. Zgasiła mnie całkiem
17cs
07.18 endo na jajniku, czekam na laparo:(
05.18 hsg- oba drozne,histeroskopia- wycięty polip endometrialny
06.18 15cs Aniołek 5tc[*]
04.18 12cs Aniołek 4tc[*]
Mąż- nasienie dużo poniżej normy, brak przyczyny -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja się żegnam urlopowo. Wyjeżdżamy za 2 h i będę z Wami myślami, ale na forum to nie wiem, może dopiero 18.07. mam nadzieję, że jak wrócę to będą już testy 2 kreskowe dla tych, które w tym czasie testują. W Poznaniu pada,mam nadzieję, że na urlopie będzie pięknie! Ściskam mocno!PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualnymarzi wrote:Byłam wczoraj u lekarza rodzinnego i przy okazji zapytałam o nerki. Mam to samo, że jedna boli mnie od paru dni. Zapytałam czy to może być objaw ciąży jakiś, a ta powiedziała, że nie ma szans. Zgasiła mnie całkiem
Bole w okolicy ledzwiowej juz inaczej i moga sie oojawiac w ciazy -
Idzianna wrote:Dziewczyny, ja się żegnam urlopowo. Wyjeżdżamy za 2 h i będę z Wami myślami, ale na forum to nie wiem, może dopiero 18.07. mam nadzieję, że jak wrócę to będą już testy 2 kreskowe dla tych, które w tym czasie testują. W Poznaniu pada,mam nadzieję, że na urlopie będzie pięknie! Ściskam mocno!
Udanego wypoczynku życzę -
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Dziewczyny, ja się żegnam urlopowo. Wyjeżdżamy za 2 h i będę z Wami myślami, ale na forum to nie wiem, może dopiero 18.07. mam nadzieję, że jak wrócę to będą już testy 2 kreskowe dla tych, które w tym czasie testują. W Poznaniu pada,mam nadzieję, że na urlopie będzie pięknie! Ściskam mocno!
Udanego!!! -
nick nieaktualny