Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia85F wrote:Noclegi u Ani, coś w tym stylu. Nie wymiata jakoś czarem, ale blisko krupówek i niedrogo było.
https://www.noclegowo.pl/zakopane/12190-pokoje-u-ani-centrum-zakopanego/
Wróciłam niedawno do domu. Zrobiłam prawie dwie dniówki!!! Masakra.
Dobrze, że jutro piątunio!!!
Zaraz muszę zacząć sierpniówki rozkręcaćMagdzia85F, pilik lubią tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Idzianna zostanę dobrze mi z Wami!
Cheresta bo ja obok Warszawy. A ostatnio pytałam, gdzie warto. -
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Ja zjadłam kolacje i wzięłam ostatnią garść leków
Jaki mi się zajebisty siniak zrobił po zastrzyku nici z dwuczesciowego kostiumu musze isc na zakupy przedtem wcale o tym nie myslalam jak ja wyjde na plaze w sierpniuPCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Tak ogólnie mówię jak ktoś jedzie z dziećmi- niekoniecznie swoimi hehe my zabraliśmy dziś siostrzeńca ale takiego 14 lat i mojego brata to szaleli na zjezdzalniach. Ale chciała też jechać siostrzenica 7 lat to myślę że by się wynudzila.
My nocowaliśmy na zamku blisko term, nie wiem ile nocleg kosztował bo mąż stawiał wycieczkę ale pokój spoko- podobało mi się polecamMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heeeej. Brak czasu na forum przez prace. Dużo drukujecie co do tabelki wolę datami. gdzie te nasze pozytywy? Czekam i trzymam kciuki za Was
Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Cześć dziewczyny
coś czuje ze nici z testowania w lipcu...prawdopodobnie cykl mam bezowulacyjny
choc ovu pakoazywał ze oulacja była 10 dnia cyklu...dzziwne
Początek starań o maleństwo 2015r.
AMH 4,94
25.11.2019r. Decyzja o IVF. Pierwszy termin w klinice.
28.01.2020r.Biopsja Męża (TESE) -wyniki dobre
24.04.2020r.Zaczynamy działać!!!
11.05.2020r.1Stymulacja
16.05.2020r. Transfer-nieudany.
9.08.2020r. 2Stymulacja-Transfer odwołany.
19.10.2020r. 2Transfer(crio)-cb
4.12.2020r. Histeroskopia usunięcie polipa.
16.01.2021r. 3Stymulacja(Punkcja)
15.02.2021r.3Transfer(crio)nieudany.
22.06.2021r.IUI😢
20.07.2021r. IUI 😢
28.11.2022r. Transfer AZ 🥰 🍀🤞
8 dpt beta 84,5
10dpt beta 172
15dpt beta 1456
Adaś jest już z nami 🥰 16.08.23r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
U mnie w nocy padał deszcz a teraz wychodzi słoneczko skusilam się i znalazłam test ale wyszedł negatywny dziś 32 dc temperatura znów w górę minimalnie poszła i boli mnie lewy jajnik masakra z tym cyklem wczoraj jeszcze mnie mój wkurzył i nawet nie mam ochoty po niego jechać żeby był z nami na weekend pracoholik jeden... -
MamaNl wrote:Witajcie
U mnie w nocy padał deszcz a teraz wychodzi słoneczko skusilam się i znalazłam test ale wyszedł negatywny dziś 32 dc temperatura znów w górę minimalnie poszła i boli mnie lewy jajnik masakra z tym cyklem wczoraj jeszcze mnie mój wkurzył i nawet nie mam ochoty po niego jechać żeby był z nami na weekend pracoholik jeden...
Przykro mi z powodu kłótni waszej. Pewnie przejdzie jak sie zobaczycie, nam taka nadzieję pracoholizm jeszcze żadnemu związkowi nie przyniósł korzyści...
Co do Twojego wykresu wybacz ze się wtrącę ale wg mnie OF zle Ci wyznaczył. Jak dla mnie (ale to moje zdanie) owulke miałaś dużo później ok 20dc a nie 11. Nijak ma się to do testów które robiłaś i temperatury. Moze dlatego Ci wychodzą negatywne testy? Bo za wcześnie jeszcze? Trzymam kciukihttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny!!!
U mnie trochę noc z przebojami bo brzuch mocno bolał. Aż cała spocona wstałam.
Dziś później do pracy. Bo mi się nie chciało jechać
Wczoraj złożyłam wniosek o podwyżkę i czekam.
Miłego dnia każdej z Was!
Sikać poproszę ciążowo!!!jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
terka wrote:Przykro mi z powodu kłótni waszej. Pewnie przejdzie jak sie zobaczycie, nam taka nadzieję pracoholizm jeszcze żadnemu związkowi nie przyniósł korzyści...
Co do Twojego wykresu wybacz ze się wtrącę ale wg mnie OF zle Ci wyznaczył. Jak dla mnie (ale to moje zdanie) owulke miałaś dużo później ok 20dc a nie 11. Nijak ma się to do testów które robiłaś i temperatury. Moze dlatego Ci wychodzą negatywne testy? Bo za wcześnie jeszcze? Trzymam kciuki
No niestety 80h pracy w tygodniu to dla mnie przesada w tygodniu trudno nie mieszkamy razem bo musialby dojezdzac 300km dziennie w 2 strony ale weekendy moglby sie wyklocic o wolne ....
Co do mojej owu nie mam wogole przekonania ze byla ... -
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Cześć Dziewczyny!!!
U mnie trochę noc z przebojami bo brzuch mocno bolał. Aż cała spocona wstałam.
Dziś później do pracy. Bo mi się nie chciało jechać
Wczoraj złożyłam wniosek o podwyżkę i czekam.
Miłego dnia każdej z Was!
Sikać poproszę ciążowo!!!Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny