Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Wieeem, ja też
Oszaleje, brzuch boli znowu i cycki...eh a niby zastrzyk potrzebny
Czy ty miałaś zastrzyk / będziesz miała?PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Pojęcia nie mam, zawsze pękały pęcherzyki jeśli miałam owu, zobaczymy jak dziś wygląda sytuacja..bo jutro wyjeżdżamy na ponad 1.5 tygodnia, więc jak coś to dziś ostatnie sprawdzenie, nic więcej nie zrobimy..
-
SusannaDean wrote:No u mnie też a dał mi ten paskudny ovitrelle i teraz się czuję jak...cycki i brzuch i śluzu duo. To na pewno od tego....PCOS
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Hmmm, jak pękają to czemu? W razie "w"?
idę się zdrzemnać odczytam o wizycie jak wstanę powodzenia ! Pęcherzyka może już nie być po owu hehe :*** -
SusannaDean wrote:tak, na zapas, bo musimy mieć pewność i wszystko dać...zresztą podobno zastrzyk ten też wspomaga pęcherzyk, ale czy ja wiem.. na pewno świruje organizm bo w krwiobiegu hcg ciagle, mam nadzieje ze przejdzie bo juz kiedys mialam taki zastrzyk a nic nie czułam żadnych objawów
idę się zdrzemnać odczytam o wizycie jak wstanę powodzenia ! Pęcherzyka może już nie być po owu hehe :***
Idzianna trzymam kciuki:-)SusannaDean lubi tę wiadomość
-
No, ja to nie mogę mieć normalnie jak każdy, ja muszę mieć dziwnie więc mam dziwnie na jajniku niby widać pęcherzyk ponad 20mm, ale endometrium ma 13 mm i wygląda jak po owulacji lekarz zakłada, że pęcherzyk mógł pęknąć i ciałko żółte przybrało postać torbielki..pewności nie ma, bo obraz USG nie jest jednoznaczny więc mam zrobić jutro progesteron żeby potwierdzić, że owu była...nie wiem czy dam radę z uwagi na wyjazd, grrrPCOS
nick nieaktualnyIdzianna wrote:No, ja to nie mogę mieć normalnie jak każdy, ja muszę mieć dziwnie więc mam dziwnie na jajniku niby widać pęcherzyk ponad 20mm, ale endometrium ma 13 mm i wygląda jak po owulacji lekarz zakłada, że pęcherzyk mógł pęknąć i ciałko żółte przybrało postać torbielki..pewności nie ma, bo obraz USG nie jest jednoznaczny więc mam zrobić jutro progesteron żeby potwierdzić, że owu była...nie wiem czy dam radę z uwagi na wyjazd, grrr
-
SusannaDean wrote:a pecherzyk okragly ? to jeszcze warto a proga ok 7 dpo a nie teraz co da teraz ???PCOS
nick nieaktualny
-
Płynu nie, kształt jak przed owu, sugerowałam, że to może przed, ale mówił też, że endo jest wysycone jak po owu... to ja kurna nie wiem chyba nie pójdę, bo nie bardzo mam czas.. a lepiej chyba i tyle...PCOS
nick nieaktualnyIdzianna wrote:Płynu nie, kształt jak przed owu, sugerowałam, że to może przed, ale mówił też, że endo jest wysycone jak po owu... to ja kurna nie wiem chyba nie pójdę, bo nie bardzo mam czas.. a lepiej chyba i tyle...
prog ci teraz nic nie da, 7 dpo
i lada chwila owu pecherzyk idealny -
Ja znowu nadrabiam! Jakieś załatane mam dni.
W pracy się poirytowałam na "koleżankę", Ochh, codziennie coś odwali!
Na obiad dzisiaj... wstyd się przyznać...! Mężowi kupiłam zupę (mamy catering w pracy dla dzieci i możemy też sobie coś kupić zawsze ), a ja zjadłam frytki i kwiatki z cukini...! I to dopiero koło 19. Wiem wiem, smierć na talerzu, hehe. Totalnie nie mam ostatnio weny do gotowania zepsułam się na tym polu. A ogólnie bardzo lubię gotować..! Za to babeczki czekoladowe wlasnie z pieca wyszły z ostatnimi truskawkami w sezonie.
Dziewczyny też idę 14.07 do ginMagdzia85F, MamaNl lubią tę wiadomość
-
A ja dopiero wróciłam z wycieczki i właśnie tego mi było trzeba odpocząć odstresować się popływać i poopalać. Termy Mszczonów fajne, ale jeśli ktoś ma blisko to bardziej polecam Uniejów. Akumulatory naładowane teraz czekamy na testowanie
Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:macie jakieś fajne miejscówki noclegowe w zakopcu?
Noclegi u Ani, coś w tym stylu. Nie wymiata jakoś czarem, ale blisko krupówek i niedrogo było.
https://www.noclegowo.pl/zakopane/12190-pokoje-u-ani-centrum-zakopanego/
Wróciłam niedawno do domu. Zrobiłam prawie dwie dniówki!!! Masakra.
Dobrze, że jutro piątunio!!!
Zaraz muszę zacząć sierpniówki rozkręcaćpilik, Ewi28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCheresta wrote:A ja dopiero wróciłam z wycieczki i właśnie tego mi było trzeba odpocząć odstresować się popływać i poopalać. Termy Mszczonów fajne, ale jeśli ktoś ma blisko to bardziej polecam Uniejów. Akumulatory naładowane teraz czekamy na testowanie
O właśnie o to pytałam niedawno Skąd jesteś?