Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja we wtorek jadę do Zakopanego, wyszło spontanicznie, bo o urlopie dowiedziałam się w piątek. Nie mam jeszcze zarezerwowanej miejscówki w Zakopcu. Dwa pierwsze dni będę w Krakowie.
Znacie jakieś fajne hostele, kwatery, jakieś tam Wille u Bacy gdzie jest w łazience wanna??? Bo kurczę wszędzie gdzie szukam wanny brak.18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
Odebrałam dzisiaj wyniki reszty hormonow i prolaktyna -17ng.
No nieznacznie podwyższona, gdy się patrzy na normy dla strajacych 10-12 ng.
Możliwe ze mój gin- endokrynolog nic z nią nie zrobi bo stwierdzi ze w normie i nie ma co brać hormonow.
A widzę go dopiero w sierpniu, wiec postanowiłam ze zbije ta prolaktyne wit B6.18cs
Rene wrote:boję się mieć jakąkolwiek nadzieję a żeby się tak nie zadręczać jutro robię test
Trzymam kciuki. Będzie dobrze:)))Rene lubi tę wiadomość
18cs
HopeandFaith wrote:Odebrałam dzisiaj wyniki reszty hormonow i prolaktyna -17ng.
Możliwe ze mój gin- endokrynolog nic z nią nie zrobi bo stwierdzi ze w normie i nie ma co brać hormonow.
A widzę go dopiero w sierpniu, wiec postanowiłam ze zbije ta prolaktyne wit B6. -
nick nieaktualnyRene wrote:boję się mieć jakąkolwiek nadzieję a żeby się tak nie zadręczać jutro robię test
-
SusannaDean wrote:Jak dla mnie też to są jaja bo odbiła więc chyba coś mogłoby z tego być, nie robię też sobie nadziei, ale zaczęłam wierzyć, że może....ty jutro a ja w środę dopiero
SusannaDean lubi tę wiadomość
-
HopeandFaith wrote:A ja we wtorek jadę do Zakopanego, wyszło spontanicznie, bo o urlopie dowiedziałam się w piątek. Nie mam jeszcze zarezerwowanej miejscówki w Zakopcu. Dwa pierwsze dni będę w Krakowie.
Znacie jakieś fajne hostele, kwatery, jakieś tam Wille u Bacy gdzie jest w łazience wanna??? Bo kurczę wszędzie gdzie szukam wanny brak. -
HopeandFaith wrote:Odebrałam dzisiaj wyniki reszty hormonow i prolaktyna -17ng.
A widzę go dopiero w sierpniu, wiec postanowiłam ze zbije ta prolaktyne wit B6. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Mój nie pyta, czeka
Choć te ogórki kiszone, to już myślał. Nie wiem, chyba mnie naszło, bo mam niedobór wit. C?
Rene okresu nie ma? Test nie wyszedł...bo może za wcześnie.
czekam do jutra
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa robię w domu szejki z masłem orzechowym, mlekiem kokosowym, bananem, nasionami chia i odżywką białkową. Ale nie dla siebie, bo po takiej bombie, to sama bym nią się stała:P
Susanna pomyśl sobie, że to nie byłoby zdrowe, jak się okaże, że...Rene, SusannaDean, jagodowa91 lubią tę wiadomość