Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:już jesteś wpisana:-)
DZIĘKI! Stosowałam testy z rossmana. Coś na f. od 10-15 dc.
11 dc blada
12 dc blada
13 dc blada (bardzo!)
14 dc mega wyraźna, mocniejsza od kontrolnej
15 dc bledsza
dziś 17 dc, śluz płodny nadal, ale w formie takiej mega gęstej i tylko na szyjce.
Staraliśmy się 13,14, 15 dc i dziś rano. Oby coś zaskoczyło
A możliwe, żeby pomimo owulacji nadal utrzymywał się śluz płodny tyko taki mega gęsty?
No do testowania widzę piękne grono! Ale byłoby ekstra jakby były same pozytywy!!* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
A ja po wizycie u ginekologa, mowia ze w Holandii to tylko paracetamol daja ale nie ma zle Od reki cytologia i usg . Endometrium 3,1 mm ponoc idealne
Badania estradiol, progesteron,lh,fsh pobrane w piatek za tydzien bedzie dzwonic z wynikami a na wtorek (25.07) mam umowiona juz wizyte z ginekologiem od "plodnosci" jak trzeba bedzie da tabletki, jak nie to powie co i jak , jak zajdzie potrzeba to moze byc inseminacja nie widza przeciwskazan heheh
Takze czekam na wyniki i wizyte u tamtego doktorka....
A i wykresy z tego programu nie do konca sprawdzaja sie z temperatura i ovu czasem bywa zupelnie gdzie indziej....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2017, 14:17
-
tutaj test z dnia przed i dnia po pozytywnym
https://zapodaj.net/511005121dc50.jpg.html
Oj po tym jak mnie lekarz nastrasztł, że mgłam nie mieć owulacji wstąpiła we mnie na nowo nadzieja )
Też proszę o zarażenie ciążą!* hormony w normie
* naturalna owulacja
A teraz post specjalnie dedykowany do Magdzi i Optymistki
Dziewczyny bardzo proszę o wyspanie się i jutro z samego rana wstawienie się na forum bo będę potrzebowała pomocy przy wpisywaniu wyników to tabelki lipcowej i fasolkowej;-)SusannaDean, Akwarela, jagodowa91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oda_33 wrote:DZIĘKI! Stosowałam testy z rossmana. Coś na f. od 10-15 dc.
11 dc blada
12 dc blada
13 dc blada (bardzo!)
14 dc mega wyraźna, mocniejsza od kontrolnej
15 dc bledsza
dziś 17 dc, śluz płodny nadal, ale w formie takiej mega gęstej i tylko na szyjce.
Staraliśmy się 13,14, 15 dc i dziś rano. Oby coś zaskoczyło
A możliwe, żeby pomimo owulacji nadal utrzymywał się śluz płodny tyko taki mega gęsty?
No do testowania widzę piękne grono! Ale byłoby ekstra jakby były same pozytywy!!
Trzymam kciuki:-)Oda_33 lubi tę wiadomość
-
Dzięki! Mam nadzieję, że jutro grono Mam się powiększy, a ja dotrwam cierpliwie do testowania z Waszym wsparciem i także dołączę
A w lipcu dużo mamy nowych fasolek? Gdzie można zobaczyć listę, to ta w Twojej stopce?* hormony w normie
* naturalna owulacja
Oda_33 wrote:tutaj test z dnia przed i dnia po pozytywnym
https://zapodaj.net/511005121dc50.jpg.html
Oj po tym jak mnie lekarz nastrasztł, że mgłam nie mieć owulacji wstąpiła we mnie na nowo nadzieja )
Też proszę o zarażenie ciążą!
widać że hormony pracują.Co do testów sporo dziewczyn chwaliło te testy facella:-) -
Oda_33 wrote:Dzięki! Mam nadzieję, że jutro grono Mam się powiększy, a ja dotrwam cierpliwie do testowania z Waszym wsparciem i także dołączę
A w lipcu dużo mamy nowych fasolek? Gdzie można zobaczyć listę, to ta w Twojej stopce? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Clair mam nadzieję, że jednak dziewczyny będą mieć rację, że w ciąży też to się zdarza i okaże się, że się udało! Ja jednak plamienia zawsze przyjmuję jako nadchodzącą @, wolę się nie łudzić, zawsze lepiej się miło rozczarować
A zdarzały Ci się przed @ takie plamienia dotychczas?* hormony w normie
* naturalna owulacja
* słabe wyniki nasienia