Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie nigdy tak nie miałam wcześniej. Tzn jak powiedzmy po 30minutach plamienia czerwonego zawsze potem leciało jak z kranu, a teraz od rana z przerwami brązowe plamienie a brzuch boli jak Cholera. Nie wiem czy wysyłać faceta do apteki po test czy dać sobie luz bo zaraz @ przyjdzie. Nawet jeśli te plamienia są normalne, bo faktycznie to termin @, to czy te bóle też są takie mocne? Co prawda są lżejsze niz normalne bóle bo ja mam bardzo bolesne miesiaczki
-
nick nieaktualny
-
clair wrote:Nie nigdy tak nie miałam wcześniej. Tzn jak powiedzmy po 30minutach plamienia czerwonego zawsze potem leciało jak z kranu, a teraz od rana z przerwami brązowe plamienie a brzuch boli jak Cholera. Nie wiem czy wysyłać faceta do apteki po test czy dać sobie luz bo zaraz @ przyjdzie. Nawet jeśli te plamienia są normalne, bo faktycznie to termin @, to czy te bóle też są takie mocne? Co prawda są lżejsze niz normalne bóle bo ja mam bardzo bolesne miesiaczki
Wyślij faceta po test. Jeżeli wyjdzie negatywny, to będziesz miała jasność. Ja ostatnio miałam tak bolesną miesiączkę, że myślałam, że mi pękła jakaś torbiel, byłam gotowa jechać do szpitala, ale wtedy to już się ze mnie lało, jak z niagary!
U mnie też każda @ wygląda nieco inaczej, czasami mam plamienia brązowe, czasami różowe, czasami nie mam. Czasami mega bolesna, czasami w ogóle. Ale jak ty masz podobne, a nigdy tak nie miałaś zrób test.* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Najlepiej, o ile się da, to trochę wyluzować. żeby sobie tylko nie wpływać na hormony stresem
Ja już w zeszłym cyklu, gdzie nagle wydłużył mi się do ponad 40 dni cykl, zrobiłam test raz, wyszedł negatywny i się nie łudziłam. po 6 dniach nie było @, powtórzyłam test, żeby wiedzieć czy na pewno nie, bo biorę dostinex i szłam na impreze pić - negatywny, mimo, że jeszcze 3 dni nie dostawałam @, mówiłam sobie, dopóki jej nie ma jest szansa, jak się udało - super, jak nie trudno i nie robiłam więcej testów. @ też nie była wielkim rozczarowaniem. Życzę sobie takiej cierpliwości też w tym cylku, w poprzednich naprawdę potrafiłam codziennie robić test przez 5 dni, bo mi się spóźniał okres i wynajdować 100 objawów, a jedna kreska była bardziej bolesna.
Może też kwestia tego, że teraz staram się po badaniach i wiem co mogło być przyczyną niepowodzeń, więc podchodzę rozsądniej, kto wie
Ale życzę nam wszystkim 2 kresek i problem z nakręcaniem się skończySusannaDean, jagodowa91, Rene lubią tę wiadomość
* hormony w normie
* naturalna owulacja
* badanie drożności - wrzesień 2017
* słabe wyniki nasienia -
nick nieaktualny
-
Hejo, hejo chwilowo mam neta więc się melduję
Gratulacje wszystkim zafasolkowanym! Kciuki za najbliższe testy, oby były same fasolki!
Tulę te z @
Ja na urlopie nie wiem który dc, nie zastanawiam się czy ta owu była, czy nie, relaks, luz blues i naciągnięte łydki od wycieczek w górySusannaDean, Jedna_z_Wielu, Rene lubią tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
nick nieaktualny
-
adelcia wrote:Dziewczyny są wyniki, beta 16dpo 1495!!! Czy mi się wydaje,czy dużo? z córką 14dpo miałam 268 ....
Ja robiłam betę 14 dpo i wyszła prawie 1000, też piłam ziółka, chętnie widziałabym u siebie bliźniaki, najlepiej 2 dziewczynkiSusannaDean, jagodowa91, MamaNl lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3ougpjyjxzxjth.png -
nick nieaktualny