Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwi28 wrote:Ja tez mam 75 i wynik od paru miesięcy utrzymuje mi soe ba granicy 0.4.teraz mam brać polowe 125 wiec 62.5...zobaczymy
A dziewczyny biorace metformine.pijecie przy niej alko? -
Dziś złapał mnie taki ból w dole brzucha okropny kiedy siedziałam w pracy. Trzy razy w odstępie kilku minut taki jakby mocny skurcz. I teraz też mnie boli tak jakby okres, no ale to niemożliwe bo jestem w 9dc dopiero...
Już sama nie wiem co myśleć o tymWiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 20:53
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:5 razy już do praktycznych podchodziłam... teraz chwilowa przerwa, bo troche nerwów i problemów mialam.
Ja zdawalam prawo jazdy w Lomzy bylam na wczasach z prawem jazdy 2 tyg kursu i egzamin zdany jezdze normalnie po Holandii i Niemczech bez stresu
Ja pochodze z Belchatowa w woj lodzkim. 8 lat mieszkalam w Warszawie, potem 10mcy w Anglii a od 3 lat mieszkam w Holandii. Poznalam tu swojego partnera, mamy dom 2 pietrowy z ogrodkiem tylko dla siebie i psa no ale sciany dzielimy z sasiadami jak to w zabudowie szeregowej. -
Ewi28 wrote:Dostałam od endo skierowanie na badanie amh.
Dziewczyny ktore mecza sie z niedoczynnością jakie macie dawki leków czy jakim wyniku?
Ja mam tsh ostatnio 3,5 ale bywało i 2,6... aktualnie euthyrox 50, ale za jakieś dw tygodnie będę robiła badania i szła do endo
A powiedzcie bo ja świeża w tym. Jak będę szła na badanie tsh to mam rano przed badaniem brać lek czy nie? Zapomniałam dopytać ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2017, 21:47
-
nick nieaktualnypilik wrote:Ja mam tsh ostatnio 3,5 ale bywało i 2,6... aktualnie euthyrox 50, ale za jakieś dw tygodnie będę robiła badania i szła do endo
A powiedzcie bo ja świeża w tym. Jak będę szła na badanie tsh to mam rano przed badaniem brać lek czy nie? Zapomniałam dopytać ...
casteams, fajnie tak, też mamy psa ale bez ogródka -
Pilik nie bierz leku. Mi ostatnio jak TSH spadlo do 0,19 to Endo mowila ze pewnie bralam lek przed badaniem a nie mozna, bo nie bedzie wiarygodneCiaza !
Zaczynamy kolejny cykl clo+duphaston
Miesiączki regularne
Podwyższona prl ze względu na drobnopecherzyki
Owulacja naturalna i stumlowana jest
Tsh w normie
Nasienie ok , z podwyższona lepkościa
Jajowód lewy +/-, prawy +