Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa biorę 75. Ale zaczęłam brać 50 przy 3,2 bo planowaliśmy starania ( zeszłam do 2,3) a ja wiedziałam, że TSH kiepsko. Śpiąca byłam, tyłam. Teraz mam 1,4. I znowu jestem śpiąca i nie mogę zrzucić wagi.
Po szpitalu mi strasznie namieszało.
Jak ja się dziś nie wyspałam!!! Chyba ovu mi się zaczyna bo takie podbrzusze czuję, że mam napięte. -
witam w ten pogodny poranek:-)
SusannaDean, Magdzia85F, k91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
znajome strony:-) do bełchatowa od miasta z którego pochodzę mam około 30 km.Dobrze że już dojechałaś szczęśliwie do domu:-)współczuję skutków ubocznych bromka:-(casteams wrote:Ja zdawalam prawo jazdy w Lomzy
bylam na wczasach z prawem jazdy
2 tyg kursu i egzamin zdany
jezdze normalnie po Holandii i Niemczech bez stresu 
Ja pochodze z Belchatowa w woj lodzkim. 8 lat mieszkalam w Warszawie, potem 10mcy w Anglii a od 3 lat mieszkam w Holandii. Poznalam tu swojego partnera, mamy dom 2 pietrowy z ogrodkiem tylko dla siebie i psa
no ale sciany dzielimy z sasiadami jak to w zabudowie szeregowej. -
u mnie chyba też ovu idzie:-) tempka poszła mocno w dół plus wodnisty śluz oj będzie się działo:-)Magdzia85F wrote:Ja biorę 75. Ale zaczęłam brać 50 przy 3,2 bo planowaliśmy starania ( zeszłam do 2,3) a ja wiedziałam, że TSH kiepsko. Śpiąca byłam, tyłam. Teraz mam 1,4. I znowu jestem śpiąca i nie mogę zrzucić wagi.
Po szpitalu mi strasznie namieszało.
Jak ja się dziś nie wyspałam!!! Chyba ovu mi się zaczyna bo takie podbrzusze czuję, że mam napięte.
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
uparta małpa:-(SusannaDean wrote:A ja nie wiem co sie dzieje pasowaloby xeby byla juz @
ciekawe czy jagodową zalało... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusanna może z zaskoczenia Cię weźmie??

Rene u mnie 13 dc więc musi być już. Mężowi już mówiłam, żeby się szykował. Nie męczyłam żeby tam mógł mieć sporo do przekazania
a dopiero wracam o 19!!!!
Chyba tylko w stanie będę nogi rozłożyć
No ja mam na 7 jak nie jadę do biura, a jak do to na 8. Czekałam na auto, bo koledze pożyczyłam na weekend. Oczywiście służbowe.
-
nick nieaktualny
-
u mnie 12 dc także gorący czas cyklu pora zacząćMagdzia85F wrote:Susanna może z zaskoczenia Cię weźmie??

Rene u mnie 13 dc więc musi być już. Mężowi już mówiłam, żeby się szykował. Nie męczyłam żeby tam mógł mieć sporo do przekazania
a dopiero wracam o 19!!!!
Chyba tylko w stanie będę nogi rozłożyć
No ja mam na 7 jak nie jadę do biura, a jak do to na 8. Czekałam na auto, bo koledze pożyczyłam na weekend. Oczywiście służbowe.
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja nie wiem czy u mnie to plamienie to nie zapowiedź @... czas na to absolutnie jeszcze nieodpowiedni, ale pomimo że przez noc suchutko, to rano plamienie z jakimś skrzepem... (sorry za dosłowność), a i podbrzusze ciągnie... Cykl 20 dni?! Po ostatnim 42 to po prostu chyba rekord by był...PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Dzień dobry dziewczyny. Ja się melduje ze spadkiem temp. wczoraj 37.3 a dziś 36.7, brzuch zaczyna ciągnąć
jeszcze nie przyszła ale podejrzewam, że coś na rzeczy jest. Miłego dnia, ja do pracy na 14 dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 08:28
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010
moje Szczęście!
Aniołki
[*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc