Testowanie -Lipiec 2017.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa biorę 75. Ale zaczęłam brać 50 przy 3,2 bo planowaliśmy starania ( zeszłam do 2,3) a ja wiedziałam, że TSH kiepsko. Śpiąca byłam, tyłam. Teraz mam 1,4. I znowu jestem śpiąca i nie mogę zrzucić wagi.
Po szpitalu mi strasznie namieszało.
Jak ja się dziś nie wyspałam!!! Chyba ovu mi się zaczyna bo takie podbrzusze czuję, że mam napięte. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
casteams wrote:Ja zdawalam prawo jazdy w Lomzy bylam na wczasach z prawem jazdy 2 tyg kursu i egzamin zdany jezdze normalnie po Holandii i Niemczech bez stresu
Ja pochodze z Belchatowa w woj lodzkim. 8 lat mieszkalam w Warszawie, potem 10mcy w Anglii a od 3 lat mieszkam w Holandii. Poznalam tu swojego partnera, mamy dom 2 pietrowy z ogrodkiem tylko dla siebie i psa no ale sciany dzielimy z sasiadami jak to w zabudowie szeregowej. -
Magdzia85F wrote:Ja biorę 75. Ale zaczęłam brać 50 przy 3,2 bo planowaliśmy starania ( zeszłam do 2,3) a ja wiedziałam, że TSH kiepsko. Śpiąca byłam, tyłam. Teraz mam 1,4. I znowu jestem śpiąca i nie mogę zrzucić wagi.
Po szpitalu mi strasznie namieszało.
Jak ja się dziś nie wyspałam!!! Chyba ovu mi się zaczyna bo takie podbrzusze czuję, że mam napięte.jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySusanna może z zaskoczenia Cię weźmie??
Rene u mnie 13 dc więc musi być już. Mężowi już mówiłam, żeby się szykował. Nie męczyłam żeby tam mógł mieć sporo do przekazania a dopiero wracam o 19!!!!
Chyba tylko w stanie będę nogi rozłożyć
No ja mam na 7 jak nie jadę do biura, a jak do to na 8. Czekałam na auto, bo koledze pożyczyłam na weekend. Oczywiście służbowe.
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Susanna może z zaskoczenia Cię weźmie??
Rene u mnie 13 dc więc musi być już. Mężowi już mówiłam, żeby się szykował. Nie męczyłam żeby tam mógł mieć sporo do przekazania a dopiero wracam o 19!!!!
Chyba tylko w stanie będę nogi rozłożyć
No ja mam na 7 jak nie jadę do biura, a jak do to na 8. Czekałam na auto, bo koledze pożyczyłam na weekend. Oczywiście służbowe.jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, ja nie wiem czy u mnie to plamienie to nie zapowiedź @... czas na to absolutnie jeszcze nieodpowiedni, ale pomimo że przez noc suchutko, to rano plamienie z jakimś skrzepem... (sorry za dosłowność), a i podbrzusze ciągnie... Cykl 20 dni?! Po ostatnim 42 to po prostu chyba rekord by był...PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus -
Dzień dobry dziewczyny. Ja się melduje ze spadkiem temp. wczoraj 37.3 a dziś 36.7, brzuch zaczyna ciągnąć jeszcze nie przyszła ale podejrzewam, że coś na rzeczy jest. Miłego dnia, ja do pracy na 14 dziś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2017, 08:28
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc