TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tincia, nie zawsze sa objawy tak szybko:)
-
A ja właśnie odebrałam wyniki mojego mężczyzny, dziewczynki kamień z serca, wszystko jest wporzadku, chociaż to mamy z głowy, także podtrzymuję dzisiejszą passę na dobre wieści jak tylko mogę
edwarda20, Rene, Mini89, justysbp lubią tę wiadomość
10 cs szczęśliwy

-
Moniśka, jutro mam o 9:40. Wiem że za wcześnie itd, ale muszę sobie badania porobić

SOńkaa, super wieści:* Kolej na Ciebie kochana:*
Sońkaa lubi tę wiadomość
-
Sońka, bardzo się cieszę!! Mój zaczyna marudzić, że może to jeszcze za wcześnie, chociaż wcześniej się zgodził. Jeśli tylko w tym cyklu się nie uda, wysyłam go od razy na badania albo rozwód
Sońkaa lubi tę wiadomość

Dziewczynka
Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Moniska dzięki

Ellka, piękny komentarz, aż mnie za serducho ścisnęło! :-*
Mi88, popieram! Zrobi i zapomni, a przynajmniej będzie sprawa jasna i uwierz mi ogromny kamień spada z serca
Teraz czekam do wieczora, skoczyłam rano do laba, może da się z tych wyników odczytać czy owu była, bo czułam, że tak
, a przecież miało nie być...
Ellka lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy

-
nick nieaktualny
-
Sońkaa, no nie ma to tamto;p skoro żołnierze sprawni to trzeba działać
Kciukam mocno:*
Sońkaa lubi tę wiadomość
-
Jak najbardziej. Ja przez całą poprzednią ciąże czułam się fantastycznie, nie miałam żadnych objawow na poczatku ciąży, trochę później ze dwa razy tylko zrobiło mi się niedobrze. Tak więc nie ma to żadnego znaczeniaTincia wrote:Ale czy to jest możliwe,że nie mam żadnych objawów?
-
super gratulujęmoniśka... wrote:https://zapodaj.net/6a76c92d06cb1.jpg.html
-
tulę i trzymam kciuki za nowy cykl oby był owocny:-)MałaMi90 wrote:no i ja dziewczyny spadam na wrzesień
przyszedł dzisiaj @
MałaMi90 lubi tę wiadomość
-
Mi ginekolog powiedział, że jak piersi przestawały aż tak boleć to będzie koniec ciąży. Już na nastepnej wizycie serduszko ledwo co biło, a potem to już zabieg. Nie wiem czy brak objawów dorbrze wróży. Może tylko ja miałam takiego pecha?
Słyszałam też od wielu znajomych, że one gdyby nie test i widok za usg to nie wiedziałyby o ciąży- tak dobrze się czuły