TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Tincia, nie zawsze sa objawy tak szybko:)
-
A ja właśnie odebrałam wyniki mojego mężczyzny, dziewczynki kamień z serca, wszystko jest wporzadku, chociaż to mamy z głowy, także podtrzymuję dzisiejszą passę na dobre wieści jak tylko mogę
edwarda20, Rene, Mini89, justysbp lubią tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Moniśka, jutro mam o 9:40. Wiem że za wcześnie itd, ale muszę sobie badania porobić
SOńkaa, super wieści:* Kolej na Ciebie kochana:*Sońkaa lubi tę wiadomość
-
Sońka, bardzo się cieszę!! Mój zaczyna marudzić, że może to jeszcze za wcześnie, chociaż wcześniej się zgodził. Jeśli tylko w tym cyklu się nie uda, wysyłam go od razy na badania albo rozwód
Sońkaa lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Moniska dzięki
Ellka, piękny komentarz, aż mnie za serducho ścisnęło! :-*
Mi88, popieram! Zrobi i zapomni, a przynajmniej będzie sprawa jasna i uwierz mi ogromny kamień spada z serca
Teraz czekam do wieczora, skoczyłam rano do laba, może da się z tych wyników odczytać czy owu była, bo czułam, że tak , a przecież miało nie być...Ellka lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualny
-
Sońkaa, no nie ma to tamto;p skoro żołnierze sprawni to trzeba działać Kciukam mocno:*
Sońkaa lubi tę wiadomość
-
Tincia wrote:Ale czy to jest możliwe,że nie mam żadnych objawów?
-
Mi ginekolog powiedział, że jak piersi przestawały aż tak boleć to będzie koniec ciąży. Już na nastepnej wizycie serduszko ledwo co biło, a potem to już zabieg. Nie wiem czy brak objawów dorbrze wróży. Może tylko ja miałam takiego pecha?
Słyszałam też od wielu znajomych, że one gdyby nie test i widok za usg to nie wiedziałyby o ciąży- tak dobrze się czuły