TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:Hej!
Bylam u lekarza. Mam krwiaka w macicy zaraz kolo pecherzyka ciazowego. To co wyplywalo to stara krew na szczescie. Rano nie mialam plamien ale jak wyjal ten przyrzad ze srodka to prezerwatywa cala umazana w tej wydzielinie. Niestety martwi mnie fakt i jego tez ze jak na 6t to pecherzyk ciazowy jest za maly - tylko 7mm. W srodki cialko zolte wiec jak najbardziej to ciaza. Powiedzial ze skoro za tydzien mam wizyte u poloznej to powinna mi zrobic usg i powinna byc akcja serca ale moze sie zdarzyc ze ciaza sie po prostu nie rozwija
Dostalam nakaz lezenia wiec pojechalam do pracy powiedzialam team leaderce jak sprawa wyglada i prawdopodobnie juz nie wroce do pracy. Zalezy co bedzie po tej wizycie. Wierze ze bedzie dobrze a pecherzyk jest maly bo to wczesniejsza ciaza. Owulacje mialam dosc pozno i chyba nawet wiem kiedy byla implantacja bo przypadkiem zmierzylam rano temp. -
pilik wrote:Jak na wyniki szczycie owulacyjnym to estradiol trochę za niski, ale jak miałaś owulacje na pewno (monitoring) to nie ma się czym przejmować!10 cs szczęśliwy
-
Rene wrote:czy będziesz w stanie się skupić w pracy jak myślami będziesz przy wyniku bety hihi'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Jest jest;)
Stara się nie zasnąć, ale oczy same się zamykają
Wysłali dzisiaj moją paczuchę :D Jutro powinna dotrzeć :D
Szkoda że do weekendu będzie z czasem krucho:(Rene lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Jest jest;)
Stara się nie zasnąć, ale oczy same się zamykają
Wysłali dzisiaj moją paczuchę :D Jutro powinna dotrzeć :D
Szkoda że do weekendu będzie z czasem krucho:(
mi trochę przeszło ta senność na jak długo nie wiem....ale się cieszę i korzystam póki mogę hihi
o to będziesz szaleć jak paczka dojedzie hihiEllka lubi tę wiadomość
-
Rene, spokojnie:* Ja jestem zawsze ;p i wszędzie;p Teraz tak sobie skaczę to wątkach;p Jak w jednym coś dopiszę, to w kolejnym nowy post od Ciebie ;p;p
Mąż się śmieje, że jak paczka dojdzie to orgazmu dostanę ;p;p
Rene lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Rene, spokojnie:* Ja jestem zawsze ;p i wszędzie;p Teraz tak sobie skaczę to wątkach;p Jak w jednym coś dopiszę, to w kolejnym nowy post od Ciebie ;p;p
Mąż się śmieje, że jak paczka dojdzie to orgazmu dostanę ;p;p
to na jakich jeszcze wątkach można Cię spotkać to jak coś będę wiedziała gdzie Cie szukaćWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2017, 19:34
-
Rene, hahaha ;p chyba że będę miała akurat przypływ energii i będzie mi mało ;p;p;p
Ja skaczę sobie po zmianie tematu, sierpniówkach, wrześniówkach i fb;)Rene lubi tę wiadomość
-
Rene, szkoda że Cię tam nie ma, ale rozumiem, że wolisz tutaj:*