TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
A właśnie!!! Tak się sobą zajęłam, że zapomniałam napisać słowo do
Casteam!
Moja koleżanka miała taka sytuację, z czego krwiak był na pęcherzyku - leki + leżenie + oszczędzanie się naprawdę totalne i jest wszystko ok :* Trzymam kciuki, mam nadzieję, że to zawsze jakieś pocieszenie :*10 cs szczęśliwy
-
Casteam ja również trzymam kciuki i wierzę, ze będzie dobrze! Musi być, nie ma innej opcji!!!!!
U nas pakowanie do urlopu pełną parą, ja sama już się doczekać nie mogę... oderwę się na chwilę od domowego kieraciku
Jabodowa ja kreseczki nie widzę, ale ja ślepa jestem, dopóki nie ma wyraźniej krechy to nie zauważę Ale skoro dziewczyny potwierdzają, to na pewno tam jest! TRzymam kciuki za jutrzejszą betę!!!!jagodowa91 lubi tę wiadomość
Jagna 15.04.2018 -
nick nieaktualnyDzieki za slowa otuchy!
Mam nadzieje ze bedzie dobrze!
Za wizyte z usg dopochwowym zaplacilam 60e takze takie pocieszenie.
Czekam cierpliwie na przyszly tydzien. Lekarz powiedzial ze to bez sensu robic usg na dniach a w ciagu tyg duzo sie moze zmienic. Czytalam w googlach ze wlasciwie wielkosc pecherzyka ciazowego nie jest taka tragiczna. -
Jagodowa ja też trzymam i moim zdaniem powinna być pozytywna, wreszcie wrzuciłam Twój link do przeglądarki i moim zdaniem coś tam jednak widać, a biorąc poprawkę na to, że to zdjęcie, to na pewno jest kreseczka! :*
jagodowa91 lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
casteam wrote:Dzieki za slowa otuchy!
Czekam cierpliwie na przyszly tydzien. Lekarz powiedzial ze to bez sensu robic usg na dniach a w ciagu tyg duzo sie moze zmienic. Czytalam w googlach ze wlasciwie wielkosc pecherzyka ciazowego nie jest taka tragiczna.10 cs szczęśliwy
-
casteam wrote:Dzieki za slowa otuchy!
Czekam cierpliwie na przyszly tydzien. Lekarz powiedzial ze to bez sensu robic usg na dniach a w ciagu tyg duzo sie moze zmienic. Czytalam w googlach ze wlasciwie wielkosc pecherzyka ciazowego nie jest taka tragiczna.
Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze dużo wypoczywaj lez i nie nakręcaj się zawsze w razie w możesz iść do domowego po skierowanie do gina tak jak ja trafiłam do tej mojej w szpitalu -
nick nieaktualnyMamaNl wrote:Trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze dużo wypoczywaj lez i nie nakręcaj się zawsze w razie w możesz iść do domowego po skierowanie do gina tak jak ja trafiłam do tej mojej w szpitalu
Wlasnie musze zmienic teraz domowego bo domowy to tez mi sie trafil.. takie szczescie do tych lekarzy mam -
Sela wrote:Mi88 daj jutro znać czy przyszła @ chociaż liczę,że nie i za chwilkę też się pochwalisz trzymam mooocno kciuki
A kiedy testujesz?
Jutro po pracy impreza firmowa, może trochę odpocznę od myślenia i robienia sobie nadzieiSela lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Ewi28 wrote:Powiem ci ze a tez juz straciłam nadzieje na drugie dziecko.a ile sie juz staracie?
A ja dziewczyny tracę nadzieję na pierwsze...Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
MałaMi, Ewi będzie dobrze. A może odpuśćcie na miesiąc-dwa, żeby się odstresować?
Ja dziś mówię sobie - nigdy więcej testowania dopiero po dniu spodziewanej @ !! Myślałam, że tak będzie spokojniej - wcale nie! To jest siedzenie jak na minie. W nocy się budziłam i sprawdzałam, czy przyszła @. Jeszcze mnie brzuch boli jak na okres, więc w ogóle humor mi się popsuł
Miesiąc temu testowałam od 7 dpo i jakoś tak stopniowo dochodziło do mnie, że nic z tego. A teraz to wszystko albo nic! Jestem zła na siebie za to postanowienie z testowaniem po @, ale już w tym miesiącu dotrzymam... ale nerwy mnie zjedzą do soboty, a jak przyjdzie @, to będzie mega rozczarowanie.
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo