TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
No tak tak, na privie to ciut bardziej zwykle się rozpisuję i bardziej męcząca jestem;p;p
Rene lubi tę wiadomość
-
Rene, to się nie wciągaj-zaciągaj ;p;p;p
-
Rene, no ok, upierdliwa :P:P
Rene lubi tę wiadomość
-
casteam wrote:Hej!
Bylam u lekarza. Mam krwiaka w macicy zaraz kolo pecherzyka ciazowego. To co wyplywalo to stara krew na szczescie. Rano nie mialam plamien ale jak wyjal ten przyrzad ze srodka to prezerwatywa cala umazana w tej wydzielinie. Niestety martwi mnie fakt i jego tez ze jak na 6t to pecherzyk ciazowy jest za maly - tylko 7mm. W srodki cialko zolte wiec jak najbardziej to ciaza. Powiedzial ze skoro za tydzien mam wizyte u poloznej to powinna mi zrobic usg i powinna byc akcja serca ale moze sie zdarzyc ze ciaza sie po prostu nie rozwija
Dostalam nakaz lezenia wiec pojechalam do pracy powiedzialam team leaderce jak sprawa wyglada i prawdopodobnie juz nie wroce do pracy. Zalezy co bedzie po tej wizycie. Wierze ze bedzie dobrze a pecherzyk jest maly bo to wczesniejsza ciaza. Owulacje mialam dosc pozno i chyba nawet wiem kiedy byla implantacja bo przypadkiem zmierzylam rano temp. -
Rene, a skrzynki mają jakiś limit?
-
Sońka nie wiem jaki poziom lh powinien byc, fsh wyglada ok. A dobiłaś też w 2-4dc moze te badania? Zeby był pełny ogląd powinno byc porównanie 2-4dc, okolica owulacji i potem 7dpo. Tak wiesz z pojedynczego odbiegającego wyniku, bez usg nikt nie stawia diagnoz. Ja miałam niski estradiol, a owu była na pewno. Niestety przez te wyniki miałam małe endo i nie doszło do zagnieżdżenia. Więc wyniki dopiero w połączeniu z usg mogą coś powiedziec...
-
moniśka... wrote:cos tam widac a wiadomo ze na zdjeciach kreski bledsze sa. rob jutro test i sie pochwal. trzymam kciuki za ciemniejsza kreske
Ellka, Rene lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Casteam, czeka Cię ciężkie kilka dni Ale skoro implantacja była późno, to musi być dobrze Będziesz czekać do wizyty, czy w międzyczasie odwiedzisz jeszcze jakiegoś lekarza?
U mnie jutro pierwszy dzień, kiedy może być @... Pewnie będę co chwila sprawdzała. Ech...
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Sońkaa wrote:LH 16,27 mIU/ml
FSH 6,60 mIU/ml
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
pilik wrote:Sońka nie wiem jaki poziom lh powinien byc, fsh wyglada ok. A dobiłaś też w 2-4dc moze te badania? Zeby był pełny ogląd powinno byc porównanie 2-4dc, okolica owulacji i potem 7dpo. Tak wiesz z pojedynczego odbiegającego wyniku, bez usg nikt nie stawia diagnoz. Ja miałam niski estradiol, a owu była na pewno. Niestety przez te wyniki miałam małe endo i nie doszło do zagnieżdżenia. Więc wyniki dopiero w połączeniu z usg mogą coś powiedziec...10 cs szczęśliwy
-
mi88 wrote:Sońkaa, dopiero teraz mi przyszło do głowy - nie wiem, jak to jest z pomiarami w okresie owulacji, bo FSH i LH robi się z reguły na początku cyklu, ale niepokoi mnie u Ciebie ich stosunek. Wartości powinny być zbliżone do siebie, u Ciebie LH jest dużo wyższe. Na wszelki wypadek upewnij się u lekarza, czy czegoś nie trzeba z tym zrobić. Ale może ta rozbieżność jest spowodowana po prostu późnym dniem cyklu10 cs szczęśliwy