TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny nie załamywać się!! Wierzę że i Wam się uda!!! :* krew pobrana... to będzie długi dzień
justysbp, Agusia_pia, palusia171, mi88, Sońkaa lubią tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Dzień dobry. Ja w drodze do lekarza.oczywiście stres już jest
-
Dam dam.
justysbp lubi tę wiadomość
-
Szybko sie poddajecie. Ja juz kilka razy stracilam wiare o pierwsze dziecko ... w tym roku minelo 4lata staran, ale walcze.dalej
A propo u mnie juz @mi88, Sońkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzien dobry Wszystkim
Ale sie nakrecacie:) ale sie nie dziwie bo ja tez co miesiac szukalam objawow w tym cyklu zrobilam test tylko dlatego ze mialam inny objaw niz zawsze - bolaly mnie z boku piersi i pojawily sie widoczne zyly na nich. Do tego zmierzylam temp i to przypadkiem i chyba byl wlasnie moment implantacji
Takze chyba lepiej nie nakrecac sie a zrobic test w przypadku objawu ktorego sie wczesniej nie mialo. Bo mnie np nigdy piersi nie bolalyclair lubi tę wiadomość
-
Hej Ja się witam z bólem gardła, katarem i brakiem @. Piersi nadal bolą, temp w dół. Nie wiem jak to rozumieć.
Jagodowa, super czekam na wynik bety!!!!
Ela, daj znać jak po wizyciejagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Kochane nie ma znaczenia według mnie, o którą ciążę się staramy... To może być pierwsza ciąża a może być u piąta... Każdy z nas przeżywa to na swój sposób, każdy z nas doszukuje się objawów - nawet gdy piszemy, że objawów brak to w tym braku doszukujemy się ciąży... Uważam że to zupełnie normalne i każda z nas ma do tego pełne prawo, bo każda z nas jest inna, ma inne problemy.
Nie bez powodu też jesteśmy na takim a nie innym forum. Zdecydowana większość z nas ma "jakiś problem" czy to związany z hormonami naszymi czy partnera.
Jesteśmy tutaj po to aby sir wspierać
Trzymam kciuki za każdą z osobna i wierzę, że na wszystkie z nas przyjdzie czas!MałaMi90, jagodowa91, justysbp, MamaNl, palusia171, Aife, Sońkaa lubią tę wiadomość
Jagna 15.04.2018 -
Dziewczyny ja Wam powiem tak, staraliśmy się bardzo długo, prawie 3 lata.
U mnie co miesiąc wychodziło podejrzenie innego choróbska, non stop coś.
W lipcu byłam pewna że się udało, też sobie wkręcałam obawy, nawet jak się @zaczynał to co miesiąc sobie wmawiałam ze to plamienie implantacyjne. Oczywiście gówno prawda.
W lipcu przyszła @, a ja sobie odpuściłam. We wrześniu biorę ślub, a mieliśmy taki "deal" że jak się do ślubu nie uda, to musimy jakoś bardziej ingerować w nasze organizmy. Kolejny cykl sobie odpuściłam i to chyba był najfajniejszy miesiąc w tym roku. Zero wkręcania sobie, dużo większa ochota na seks, zero testowania, zero wkręcania sobie objawów, zero sprawdzania tych wszystkich kalendarzyków i wyliczania. Totalnie odpuściłam.
Tknęło mnie 10 sierpnia na zrobienie testu, bo od 3 tygodni miałam bardzo wysoką temperaturę, a z reguły jestem niskotemperaturowcem. Zrobiłam test i do teraz nie dowierzam że się udało, a widziałam już nawet Kropka na USG
Także moja rada jest taka, nie dajcie się zwariować jak ja w lipcu.
Spróbujcie wrzucić troszkę na luz, cieszyć się sobą nawzajem.MałaMi90, palusia171, mi88, Sońkaa lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
U mnie dziś 12 dpo planuje testować w niedzielę 20.08, próbuje nie wkręcać sobie objawów i cierpliwie czekam z nadzieją na te 2 kreseczki7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
bazylkove wrote:Cześć dziewczyny, mogę dołączyć?
U mnie dziś 12 dpo planuje testować w niedzielę 20.08, próbuje nie wkręcać sobie objawów i cierpliwie czekam z nadzieją na te 2 kreseczki'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Kciuki za dzisiejsze betki :-*
Ja już po. Nowy gin założył mi kartę ciąży już ale mam jeszcze nie mówić rodzinie - za późno, papla jestem
Wszystko w porządku. Fasolka ma 4,2 mm.
Nastepna wizyta 7.09. Od razu się zapisałam Serduszko już powinno być widaćMałaMi90, nodemo, jagodowa91, MysiaMarysia, justysbp, Mati1, Agusia_pia, Rene, Sońkaa lubią tę wiadomość
-
Katka. wrote:a ja byłam zrobić betę o 14.00 lecę odebrać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2017, 10:38
'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Ellka wrote:Kciuki za dzisiejsze betki :-*
Ja już po. Nowy gin założył mi kartę ciąży już ale mam jeszcze nie mówić rodzinie - za późno, papla jestem
Wszystko w porządku. Fasolka ma 4,2 mm.
Nastepna wizyta 7.09. Od razu się zapisałam Serduszko już powinno być widać