TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam testować dopiero we wtorek, ale nie wytrzymałam i test zrobiła wczoraj - nawet cienie drugiej kreski nie było Łudzę sie, że może jeszcze jest za wcześnie. Ogólnie czuje się dość zmęczona, bez życia, chodze jak pijana, do tego jestem bardzo roztargniona. Dzisiaj usiadłam i zaczęłam beczeć bo miałam wrażenie, że prosta czynność, jaką jest spakowanie kilku paczek przerasta moje możliwości. Chodze jak bomba zegarowa... Mąż miał kupić na obiad pierogi, ale nie było to nakrzyczałam na niego, że nie kupił nic innego bo nie chce abym w ogóle jadła. Zastanawia mnie jeszcze śluz - nie ma go bardzo dużo, ale jest kremowy, ciagliwy. Mam wrażenie, że te kilka dni to wieczność.
-
Jagódka, wrzesień nasz!!! :* Ja przeziębiona czekam na @... miała być wczoraj
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
A ja jak głupia latam do kibla co rusz i patrze czy już jest Ale nie mam wątpliwości, że przybędzie bo temp w dół... A może jeszcze za wcześniej na betę i test u Ciebie?
-
Bluecat wrote:A ja jak głupia latam do kibla co rusz i patrze czy już jest Ale nie mam wątpliwości, że przybędzie bo temp w dół... A może jeszcze za wcześniej na betę i test u Ciebie?
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
jagodowa91 wrote:Beta już by coś pokazała, tak mi się wydaje..
-
Mi88, dostaniemy schizofrenii
-
Pisząc to miałam Ciebie Jagódka na myśli, mam nadzieję, że się nie podłamałaś tym, bo ja już bym pewnie była nakręcona na maksa, a wiadomo jak sobie każda radzi z rozczarowaniem, lekko nie jest... :*
Tak, mam lekarza Mi, trochę się stresuje jednak, ale przynajmniej się dowiem czy miałam owu.
Także mały szlabanik na testy przed terminem @ dla tych wrażliwychjagodowa91 lubi tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
nick nieaktualnyJagodowa tule :* ale pamietajcie ze dopoki @ nie ma to jest nadzieja
Ja mam w dalszym ciagu te plamienia ale przynajmniej wiem czemu.
Nie chce Was nakrecac ale u mnie sytuacja wygladala tak ze w srode rano zmierzylam temp i byla 36,11. Bylam pewna ze bedzie @ ale w czwartek rano zmierzylam znowu i mialam 36,74. I tego samego dnia po poludniu wyszly 2 kreski na tescie. Wydaje mi sie ze to mogla byc implantacja czyli jakies 11-12dpo.