Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
Odpowiedz

TESTOWANIE- SIERPIEN 2017

Oceń ten wątek:
  • Sońkaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo czyli ok? Ja nigdy bety nie robiłam i nie wiem jakie są normy.

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • karo2 Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Okolice 4 tyg norma od 9

Ellka, Sońkaa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    kurcze ale mnie napierdziela lewy jajnik juz w pracy mnie meczyl.czy moge zazyc ibuprom sprint bo nic innego nie mam w domu.czyzby póżna owu tak grymasiła chodz sluz od kilku dni raczej lepki

Tylko paracetamol. Zero ibuprofenu.

• Ellka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej ciąży miałam też 40 ;-)

Karo, gratulacje :-*

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • karo2 Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w pierwszej od razu ponad 100 dlatego jestem troche zaniepokojona plus pobolewa mnie podbrzusze..

• jagodowa91 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karo gratuluje!!! :) Sońka jest ok. Nie załamuje się :)

Sońkaa lubi tę wiadomość

'Porażki to szczeble sukcesu'
    Zosieńka 05.10.2010 <3 moje Szczęście!
    Aniołki <3 [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz też miałam pierwszą niższą. Brzuch mnie boli malpowo od jakiegoś tygodnia po owu ale wszystko jest ok

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze to co moge wziac aby nie zaszkodzic bo w duzej apteczce raczej nic bezpiecznego nie mam.a mam zamiar jakos funkcjonowac i wieczorem dobrac sie do mężą

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • clair Ekspertka

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusiak5 wrote:
    kurcze to co moge wziac aby nie zaszkodzic bo w duzej apteczce raczej nic bezpiecznego nie mam.a mam zamiar jakos funkcjonowac i wieczorem dobrac sie do mężą

Jeśli nie jesteś w ciąży tylko czekasz teraz na owulację z tego co zrozumiałam to weź ibuprom nic się nie stanie :)

Aife lubi tę wiadomość

f2w33e3kvrxi2e75.png

4apfdcimz0vm65th.png

Clair
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sonkaa, wszystko przed Tobą :-D

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • anusiak5 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    clair wrote:
    Jeśli nie jesteś w ciąży tylko czekasz teraz na owulację z tego co zrozumiałam to weź ibuprom nic się nie stanie :)[/QU
    tak u mnie owulacja raczej spóżniona ale jajnik napierdala takimi seriami ze trudno wtedy sie ruszac i cokolwiek robic a wiem że niektóre leki maja wpływ i nie powinno sie ich brac w tym czasie tak jak w ciazy lub karmiac.

anusiak=niedoczynnosc tarczycy i hashimoto
    iv09jw4z4iotag22.png whjt3csz8ywysrrm.png
    8fd339fb5b3915db6590d59424627848.png
  • malinek 91 Przyjaciółka

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja głupia narwana baba, dzisiaj test zrobiłam, i oczywiście, że negatywny, nie wiem czego sie spodziewałam... mam 20 dc, do tego dopiero 6-7 dzień po owu...
    Dziewczyny, jakie macie sposoby od odwrócenia swojej uwagio od ciągłego myślenia o ciąży?

Aife lubi tę wiadomość

Kiedyś będziemy mamami :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagodowa przykro mam:(

@ sie skończyła. Wczoraj było to bardziej jak plamienie, a dziś już nie ma żadnego śladu.
    Testowałam dwa razy. Dziś i wczoraj bo nie moglam juz wytrzymać tej niepewności. na wczorajszym teście nic nie było prócz kreski testowej. na dzisiejszym miałam wrażenie ze coś widze. Nie wiem co o tym myśleć bo testy byly tej samej firmy - nordtest. Nie wiem co się dzieje więc pozostaje mi teraz czekać tylko do wizyty u gina.

jagodowa91 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinek 91 wrote:
    A ja głupia narwana baba, dzisiaj test zrobiłam, i oczywiście, że negatywny, nie wiem czego sie spodziewałam... mam 20 dc, do tego dopiero 6-7 dzień po owu...
    Dziewczyny, jakie macie sposoby od odwrócenia swojej uwagio od ciągłego myślenia o ciąży?

Ja lubię pojechać wtedy na ryby z moim partnerem. Wtedy mam wrażenie jakby wszystkie problemy i zmartwienia znikały :)

MamaNl lubi tę wiadomość

• Sońkaa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jagodowa91 wrote:
    Karo gratuluje!!! :) Sońka jest ok. Nie załamuje się :)
    To dobrze kochana :*
    Karo, to super, gratulacje! :)

A ja w kolejce pod gabinetem...

jagodowa91 lubi tę wiadomość

10 cs szczęśliwy <3

ckaiyx8d0qvwe3ub.png
  • Ha Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malinek 91 wrote:

Ja tez zrobiłam test 8 dpo i negatywny. Miałam nadzieję, chociaż na cień drugiej kreski. To czekanie jest straszne, tym bardziej się nakręcam, tym więcej widze u siebie objawów. Najlepiej zająć się czymś :) Ja właśnie wróciłam z długiego spaceru, gdzie spotkałam znajomą. Trochę pogadałyśmy i poczułam się troche lepiej. Wiem, że cięzko odwrócić myśli i chyba nie ma na to lekarstwa bo to silniejsze od nas. U mnie jeszcze obie siostry w ciązy - jedna zaraz rodzi, a druga własnie zaciązyła wiec ten temat cały czas się przewija.

19.01.2007 córka
    09.06.2014 córka
    ex2bkrhm336va282.png
  • Ha Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    naacia wrote:
    Jagodowa przykro mam:(

@ sie skończyła. Wczoraj było to bardziej jak plamienie, a dziś już nie ma żadnego śladu.
    Testowałam dwa razy. Dziś i wczoraj bo nie moglam juz wytrzymać tej niepewności. na wczorajszym teście nic nie było prócz kreski testowej. na dzisiejszym miałam wrażenie ze coś widze. Nie wiem co o tym myśleć bo testy byly tej samej firmy - nordtest. Nie wiem co się dzieje więc pozostaje mi teraz czekać tylko do wizyty u gina.

O jakiej porze dnia robiłaś test i jakim testem? A może warto powtórzyć test z porannego moczu najczulszym testem, czyli 10?

19.01.2007 córka
    09.06.2014 córka
    ex2bkrhm336va282.png
  • moniśka... Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karo2 wrote:
    Jagodowa tule mocno !!! U mnie beta 40
    gratuluje

• Katka. Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i pozytywny test z krwi :) jupi ;)
    a co sądzicie o moim wykresie? pierwszą ciąże straciłam w 8tc , a miałam wtedy wykres bardzo dziwny...

klz9piqvvra11kd2.png

• moniśka... Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2017, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katka, gratuluje. na wykresach sie nie znam ale moze schowaj juz termometr zeby sie nie nakrecac. ja jak zobaczylam II kreski to stwierdzilam ze koniec z mierzeniem bo bede sie zastanawiala kazda dziwna sytuacja

‹‹ 126 127 128 129 130 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ