TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja w pierwszej ciąży miałam też 40
Karo, gratulacje :-* -
Teraz też miałam pierwszą niższą. Brzuch mnie boli malpowo od jakiegoś tygodnia po owu ale wszystko jest ok
-
anusiak5 wrote:kurcze to co moge wziac aby nie zaszkodzic bo w duzej apteczce raczej nic bezpiecznego nie mam.a mam zamiar jakos funkcjonowac i wieczorem dobrac sie do mężą
Jeśli nie jesteś w ciąży tylko czekasz teraz na owulację z tego co zrozumiałam to weź ibuprom nic się nie stanieAife lubi tę wiadomość
-
Sonkaa, wszystko przed Tobą
-
clair wrote:Jeśli nie jesteś w ciąży tylko czekasz teraz na owulację z tego co zrozumiałam to weź ibuprom nic się nie stanie [/QU
tak u mnie owulacja raczej spóżniona ale jajnik napierdala takimi seriami ze trudno wtedy sie ruszac i cokolwiek robic a wiem że niektóre leki maja wpływ i nie powinno sie ich brac w tym czasie tak jak w ciazy lub karmiac. -
A ja głupia narwana baba, dzisiaj test zrobiłam, i oczywiście, że negatywny, nie wiem czego sie spodziewałam... mam 20 dc, do tego dopiero 6-7 dzień po owu...
Dziewczyny, jakie macie sposoby od odwrócenia swojej uwagio od ciągłego myślenia o ciąży?Aife lubi tę wiadomość
Kiedyś będziemy mamami -
nick nieaktualnyJagodowa przykro mam:(
@ sie skończyła. Wczoraj było to bardziej jak plamienie, a dziś już nie ma żadnego śladu.
Testowałam dwa razy. Dziś i wczoraj bo nie moglam juz wytrzymać tej niepewności. na wczorajszym teście nic nie było prócz kreski testowej. na dzisiejszym miałam wrażenie ze coś widze. Nie wiem co o tym myśleć bo testy byly tej samej firmy - nordtest. Nie wiem co się dzieje więc pozostaje mi teraz czekać tylko do wizyty u gina.jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalinek 91 wrote:A ja głupia narwana baba, dzisiaj test zrobiłam, i oczywiście, że negatywny, nie wiem czego sie spodziewałam... mam 20 dc, do tego dopiero 6-7 dzień po owu...
Dziewczyny, jakie macie sposoby od odwrócenia swojej uwagio od ciągłego myślenia o ciąży?
Ja lubię pojechać wtedy na ryby z moim partnerem. Wtedy mam wrażenie jakby wszystkie problemy i zmartwienia znikałyMamaNl lubi tę wiadomość
-
malinek 91 wrote:A ja głupia narwana baba, dzisiaj test zrobiłam, i oczywiście, że negatywny, nie wiem czego sie spodziewałam... mam 20 dc, do tego dopiero 6-7 dzień po owu...
Dziewczyny, jakie macie sposoby od odwrócenia swojej uwagio od ciągłego myślenia o ciąży?
Ja tez zrobiłam test 8 dpo i negatywny. Miałam nadzieję, chociaż na cień drugiej kreski. To czekanie jest straszne, tym bardziej się nakręcam, tym więcej widze u siebie objawów. Najlepiej zająć się czymś Ja właśnie wróciłam z długiego spaceru, gdzie spotkałam znajomą. Trochę pogadałyśmy i poczułam się troche lepiej. Wiem, że cięzko odwrócić myśli i chyba nie ma na to lekarstwa bo to silniejsze od nas. U mnie jeszcze obie siostry w ciązy - jedna zaraz rodzi, a druga własnie zaciązyła wiec ten temat cały czas się przewija. -
naacia wrote:Jagodowa przykro mam:(
@ sie skończyła. Wczoraj było to bardziej jak plamienie, a dziś już nie ma żadnego śladu.
Testowałam dwa razy. Dziś i wczoraj bo nie moglam juz wytrzymać tej niepewności. na wczorajszym teście nic nie było prócz kreski testowej. na dzisiejszym miałam wrażenie ze coś widze. Nie wiem co o tym myśleć bo testy byly tej samej firmy - nordtest. Nie wiem co się dzieje więc pozostaje mi teraz czekać tylko do wizyty u gina.
O jakiej porze dnia robiłaś test i jakim testem? A może warto powtórzyć test z porannego moczu najczulszym testem, czyli 10?