TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurka ale nas sporo sie zrobilo. Fajnie
Ja wam powiem ze przeczytałam super artykuł o torbielacch
https://mamaginekolog.pl/36634-2/
I nadzieja wrocila ze moze jednak owulka byla.. Gin powiedziala ze to torbiel krwotoczna. Jak myslicie? Slad po plynie w zatoce douglasa byl widoczny natomiast wszystkie pecherzyki wygladaly jakbyowulki nie bylo. A ten co byl dominujacy pecherzyk to zrobila sie 3.5 cm torbiel
mi88 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:Kurka ale nas sporo sie zrobilo. Fajnie
Ja wam powiem ze przeczytałam super artykuł o torbielacch
https://mamaginekolog.pl/36634-2/
I nadzieja wrocila ze moze jednak owulka byla.. Gin powiedziala ze to torbiel krwotoczna. Jak myslicie? Slad po plynie w zatoce douglasa byl widoczny natomiast wszystkie pecherzyki wygladaly jakbyowulki nie bylo. A ten co byl dominujacy pecherzyk to zrobila sie 3.5 cm torbiel
Dla porównania. Moje dwie koleżanki jak były na początku ciąży miały torbiele na jajnikach. Jedna wróciła od lekarza zapłakana, bo nie wiedziała co to, a lekarz jej nic nie wyjaśnił. Drugiej na spokojnie lekarz wytłumaczył, że to normalne i, że się zdarza w ciąży. Nie musiała się stresować i czytać internetów. Piszę ogólnie, bo to było dawno i już szczegółów nie pamiętam.
Dziwna nazwa czegoś plus Nasza niewiedza na tem temat potrafi przyprawić o łzy.
-
Ile dni przed owu sie przytulacie? 1, 2 dni przed wystarczy?
Czy ktor as z Was robila badania immunologiczne, np. ANA, homocysteine? Wiecie moze ile kosztuja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 10:09
18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
spróbuję jeszcze raz wrzucić
Juliette25,madzioszka witam:-)
Nadia83 super pęcherzyki trzymam kciuki:-)
Britty urodzić wiosną fajna sprawa chce jeszcze raz:-)
Aliskaa jak dobrze pójdzie to wbiję za dwa tygodnie z pozytywnym testem oczywiście razem z dziewczynami z tego wątku:-)
Tabeleczka poprawiona uzupełniona i jak coś to piszcie gdybym niechcący kogoś pominęła czy zmieniła się data testowanka:-)
Miałabym jeszcze jedną prośbę potrzebuję chętnej osoby do pomocy przy tabelce,nie zawsze będę na forum i może coś ważnego mi umknąć... -
Britty wrote:Dziewczynki orientujecie sie moze czy przeziębienie moze jakos wplynac na wyniki badań? Chodzi mi np o tsh, glikemie i podstawowe hormony prl,p ?
Wiem że na PRL może wpłynąć najmniejszy stres i zdenerwowanie ale choroba nie wiem sama dzisiaj właśnie wróciłam z badań tez robiłam Tsh Fsh Lh Prl i inne..Britty lubi tę wiadomość
-
no już mogę się do was oficjalnie przepisać. obliczyłam test mniej więcej 20 sierpnia. to będzie mój drugi cykl z duphastonem i zobaczymy co tym razem przyniesie. dni płodne wypadają mi akurat w rocznicę ślubu więc trzeba będzie uczcić :p
powodzenia w sierpniupoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Melduję dziś 1 dzień cyklu, bardzo proszę zapiszcie mnie na testowanie na 23 sierpnia owulka mi wypadnie w okolicach pierwszych urodzin mojej Perełki, może przyniesie nam to szczęście