TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie do dziewczyn które brały/ biorą Clo. Bolą was czasami jajniki po Clo przed owulacją? Ja we wcześniejszych cyklach z Clo czułam delikatnie raz jeden raz drugi, ale to tak bardzo delikatnie i dopiero po owu. Teraz miałam większą dawkę niż kiedyś i od wczoraj jak na mnie dość mocno czuje głównie prawy, a do owu jeszcze kilka dni. To normalne?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Wszamanka ja clo nie biorę ale na owulke mam bole jajników i to nie Male. Ostatnio prawie siedziec nie mogłam. A mój gin powiedzial ze to bardzo dobrze, tzn ze jajniki prawidłowo pracują.
Staraczka moze na pogotowie pojedz? Moze to zapalenie pęcherza? Wtedy tez brzuch boli okrutnie.02.09.2020 Gabryś
22.07.2018 Zuzanka
-
Britty wrote:Wszamanka ja clo nie biorę ale na owulke mam bole jajników i to nie Male. Ostatnio prawie siedziec nie mogłam. A mój gin powiedzial ze to bardzo dobrze, tzn ze jajniki prawidłowo pracują.
Staraczka moze na pogotowie pojedz? Moze to zapalenie pęcherza? Wtedy tez brzuch boli okrutnie.
Witam nowe staraczki:-) -
Dzięki za odp, człowiek uczy się przez całe życie;)
Staraczka, bidulko, oby przeszło całkiem. Ale jak zacznie się tylko nasilać to idź dla spokojności na jakąś izbę przyjęć
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Hej Kobietki czy jest szansa jeszcze sie dolaczyc?
Jestem 4 dpo i testowanie wypada juz w sietpniu. To moj pierwszy cykl z duphastonem.
Zycze wszystkim dwoch kreseczek;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 18:48
Rene lubi tę wiadomość
-
staraczka24 wrote:6dpo?
Mierzysz temperature? Jesli byl spadek temp to moze byc wlasnie implantacja;)
Oczywiscie nie muszi ale istnieje taka ewentulalnoscWiadomość wyedytowana przez autora: 26 lipca 2017, 19:39
-
Pragnąca szczescia wrote:Hej Kobietki czy jest szansa jeszcze sie dolaczyc?
Jestem 4 dpo i testowanie wypada juz w sietpniu. To moj pierwszy cykl z duphastonem.
Zycze wszystkim dwoch kreseczek;)
Staraczka znam ten ból też jakiś czas temu wstawałam w nocy do dzecka ale już od jakiegoś czasu przesypia mi noce no może poza okresami jak jest chore