TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry:) można się dopisać? na 10 sierpnia
staraczka24, Rene lubią tę wiadomość
-
Zaczelam 9 cs. I jak teraz dostalam okres to ryczalam przez dwa dni.Wiem ze juz teraz nie bedzie tak latwo sie starac, bo wiem ze bede od teraz kazde pojawienie sie okresu przezywac... .
Bo te 9 cs juz cos znaczy...W koncu statystycznie 90proc starajacych kobiet zachodzi w pierwszych 12 mcachWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lipca 2017, 12:21
18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
Rene, fajnie
Oczywiście o ile ja wytrzymam do tego czasu ;pRene lubi tę wiadomość
-
chlip chlip... z żalem dołączam do sierpniowego testowania...
Lipcowe niestety się nie udało - choć miałam baaaaaaaardzo silne przeczucie, ze się udało. Jak widać jednak, przeczucia raz się sprawdzają, a raz nie
Zaczynam więc drugi cykl starań, testowanie hmmm niech będzie 26 sierpnia.
właśnie zaczęłam plamić, więc @ za rogiem.Jagna 15.04.2018 -
Sierpień już za pasem, więc za chwilę się zacznie - coś czuję dużo dwóch kreseczek jak ja wytrzymam ten jeszcze prawie miesiąc, przy pierwszej ciąży ten czas od owuki do testowania to było najdłuższe dwa tygodnie w moim życiu!
justysbp, Rene, Pragnąca szczescia, Aga26 lubią tę wiadomość
-
dostałam od endo skierowanie na badanie progesteronu i jest na nim napisane 21-23 dc, no kiedyś miałam owu 13-14 dc bo cykle miałam od 26 do 28 dni ale 3 ostatnie cykle mam długie a mianowicie 29 dni, później 31 dni a ostatnio 33 dni. teraz też pewnie bedzie długi, owu pewnie koło 20 dc będę mieć wiec na badanie iść np. 27 dc? jak myslicie?
-
Rene wrote:znając siebie to moge nie wytrzymać.Mam już kupiony zapas testów ciążowych i mam plan zacząć od około 10 dnia po ovu
jak długie masz cykle?
HopeandFaid tulę mocno,Oby to już był ostatni cykl starań
Teraz wychodzi na to że jakieś 32 dni
A kiedy u Ciebie wypada owu? -
Ellka wrote:Teraz wychodzi na to że jakieś 32 dni
A kiedy u Ciebie wypada owu?
Ewka90,MysiaMarysia witam i trzymam kciuki:-)Ellka lubi tę wiadomość
-
Rene, ja właśnie strzeliłam owutesta co prawda negatyw ale krecha jest i tak wyraźna Więc też na dniach pewnie będzie
Rene lubi tę wiadomość
-
Ależ produkujecie te posty Ja rano powtórzyłam prolaktynę, wyniki jutro po 14 - odwołałam więc lekarza.
W tym cyklu jedynymi testami, jakie zrobię przed dniem @, będą owulacyjne - muszę być twarda Miesiąc temu zmarnowałam z 10 testów, dobrze, że tanie z allegro...
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
staraczka24 wrote:A jaka dawke bierzesz? Wyobraz sobie ze ja 3x2 czyli 6 dziennie. Szokpoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Pragnąca szczescia wrote:Oj znam to tyle ze ja z dupkiem przeżywam bolace piersi sutki i mega sennosc ;( ale tego co Ty nie mam. Od ilu birzesz dupka?
to będzie dopiero drugi cykl z dupkiem. do tej pory wziełam dopiero pierwszą serię 10 dni po 2 tabletki i dało mi to popalić nieźle. teraz @ a 16dc znowupoczątek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Co dalej???
-
Marlena88 wrote:jeju!!! chyba bym się wykończyłaNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
staraczka24 wrote:Widze ze tu wszystkie sir doczekac nie moga hehe.
Oby bylo nas duzo
no ledwo zaczął się cykl a ja już siedzę jak na szpilkach i do szuflady tylko zaglądam, a pod koniec cykl rączki będą swędzieć do testowaniapoczątek starań sierpień 2014
Co dalej???