TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi, mój robił to pełniejsze:)
mi88 lubi tę wiadomość
-
My tez postanowiliśmy dac sobie czas z badaniami nasienia, moj maz nie jest za bardzi zadowolony ale jesli trzeba to zrobi. Tez bedziemy robic pelne badania.
U mnie tez jeden test leży w apteczce i tez kusi ale duzo za wczesnie na testowanie wiec jakos sie powstrzymuje ale ciekawosc zrzera.
Juz sie nie moge doczekac . W tamtym miesiacu zrinilam chyba ze 4 przed @ wiec w tym mam zamiar cierpliwie poczekac;) -
Mi, jak już robić to komputerowe. Jest dużo dokładniejsze i więcej rzeczy może zbadać, szkoda stresować faceta badaniem które nie da odpowiedzi na podstawowe pytania. A poza tym badanie komputerowe to nowocześniejsza metoda i teraz ją się zaleca, u mnie w klinice to chyba nawet nie robią zwykłego, nie rzuciło mi się w oczy w cenniku
Trzymajcie jutro za mnie kciuki, jutro zachodzę w ciążęWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lipca 2017, 12:41
Pragnąca szczescia, Aga26 lubią tę wiadomość
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Wszamanka, kciukam:)
Pragnąca, za Ciebie też, żebyś wytrzymała:)
Mi dzisiaj od rana gorąco jak nie wiem, więc myślę że był skok na owu. Wczoraj test pozytywny. ZOstaje czekać Za mnie też proszę trzymać kciuki, żebym nie zużyła testów przed 10Pragnąca szczescia, Truskaweczka250, Aga26, Rene lubią tę wiadomość
-
Hey dziewczyny ja dalej robię badania dzisiaj byłam robiłam ft3 i ft4 i anty tg i anty tpo. wyniki popołudniu a w pon lecę do gina trochę jestem przerażona że coś sie dzieje nigdy nie miałam żadnych problemów
-
a ja jeszcze 3 godzinki i spadam na urlop trochę też zastopuję z forum bo raczej do kompa często zaglądać nie będę. będę za Was trzymać kciuki i sama będę działać
Truskaweczka250, jagodowa91 lubią tę wiadomość
początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Truskaweczka, kciuki:*
Coś z badaniami jest że zdrowa para może starać się rok i to jest w normie. Ponoć dopiero po tym czasie można podejrzewać że coś jest nie tak.
Myślę, że dużą rolę odgrywa to pragnienie, żeby zajść niestety;/ ale jak tu wyluzować tak naprawdę? -
Ellka wrote:Truskaweczka, kciuki:*
Coś z badaniami jest że zdrowa para może starać się rok i to jest w normie. Ponoć dopiero po tym czasie można podejrzewać że coś jest nie tak.
Myślę, że dużą rolę odgrywa to pragnienie, żeby zajść niestety;/ ale jak tu wyluzować tak naprawdę?
Kochana ale ja sie nie spinam że musi wyjść tylko sie zdziwiłam że w najbardziej płodne sie staraliśmy i nie wyszło nie nakręcałam się A teraz to nie powiem stresuje się wynikami i wizytą. -
Truskaweczka, a chyba że tak;) O której masz gina?
-
Pragnąca szczescia wrote:Trzymam kciuki zs owocny urlop;)
może odpoczynek pomoże dzieki :*początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Truskaweczka250 wrote:Hey dziewczyny ja dalej robię badania dzisiaj byłam robiłam ft3 i ft4 i anty tg i anty tpo. wyniki popołudniu a w pon lecę do gina trochę jestem przerażona że coś sie dzieje nigdy nie miałam żadnych problemów
Trzymam kciuki za dobre wyniki!
Marlena88 wrote:a ja jeszcze 3 godzinki i spadam na urlop trochę też zastopuję z forum bo raczej do kompa często zaglądać nie będę. będę za Was trzymać kciuki i sama będę działać
Udanego urlopu! Ja za parę godzin również wyjeżdżam
Powodzenia dziewczynki! ))) -
Witam, proszę mnie zapisać na 28 sierpnia
To mój trzeci cykl starań z Clostilbegyt 1x1 + Pregnyl+ Duphaston oraz Glucophage XR 500 1x2 z powodu hyperinsulinemii.
Pierwszy cykl dwa dominujące pęcherzyki, drugi prawdopodobnie bezowulacyjny (brak pęcherzyka dominującego w 10dc).
Dzisiaj zaczął się trzeci cykl, zaczęłam brać dodatkowo olej z wiesiołka 1x2 oraz Costangus 1x1.
Mam również małe rozejście blizny po cesarce, która była wykonana 7 lat temu.
Jeden lekarz każe to operować, drugi mówi że jest to tak małe że nie powinnam teraz się tym przejmować. Ma pacjentki które mają większe rozejścia blizny i nie było problemu z zajściem w ciąże oraz z donoszeniem jej.
Czy któraś z Was miała taki problem?
Pozdrawiam -
Cześć! Trzymam kciuki za wszystkie!
Ja dziś odebrałam wyniki prolaktyny - przy normie 102-496 kilka dni temu miałam 800, a dziś 487. Dziś jest więc niby w normie, ale i tak wysoko. Na dzień-dwa przed owulacją (za tydzień) idę do lekarza - poproszę go o skierowanie na progesteron (i może jeszcze coś?) i podpytam, co z tym zrobić.
Dobrze, że zaczyna się weekend
Ależ bym chciała, żeby ten cykl był szczęśliwy! I w ogóle żeby były zdrowe bliźniakijagodowa91 lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
jej ile postów do nadrobienia nie wiem czy dam radę hihi:-)
Pisałam o tym wcześniej i jeszcze raz napiszę czy jest ktoś chętny do pomocy przy prowadzeniu naszej tabelki?fajnie by było mieć pomoc tym bardziej ze nie zawsze jestem na forum a nowe dziewczyny dopisują się i nie chciałabym kogoś pominąć.