TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Truskaweczko250 przykro mi z powodu twojej tarczycy. Widać stan zapalny /Hashimoto masz ze przeciwciała podwyższone.Endo wypoziomuje je, nie martw się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 lipca 2017, 00:11
18cs
Niedoczynność tarczycy ( TSH unormowane na 1,5)
Hormony-ok, AMH-2,6, HOMA IR-2,06 ( bez leków)
Diagnoza: cykle bezowulacyjne:/ -
Sanka wrote:Ha ja trochę nie mam wyjścia mój mąż jest szczęśliwym jedynakiem i najpierw sporo czasu zajęło mi namówienie go na pierwsze dziecko a teraz musiałam przekonywać że jednak warto mieć rodzeństwo. Wiem że jeśli "wyrośniemy z pieluch" i minie ten trudny niemowlęcy czas, jak Alicja stanie się już dużą i fajną dziewczynką z którą można pogadać to nie zgodziłby się wtedy przechodzić tego wszystkiego jeszcze raz. Więc jak teraz dał zielone światło to trzeba korzystać!
Ja tez jestem jedynaczka a mam juz 4 dzieci I tez juz po odchowanych dzieciach byly dzieci A teraz zobaczymy jak sie nie uda (dalam sobie jakis tam czas - bez stresowania sie ze to dzis) to wystarczy nam to co mamy i juz
Nie wyobrazalam sobie 1 dziecka w domuRene, Sanka lubią tę wiadomość
-
Witam witam:-)
ledwo co wstałam,wczoraj do późna skręcałam razem z moim P.meble ale się w końcu udało,dziś malowanie pokoiku księżniczek:-)a po malowaniu ustawianie mebli.
Dominisia883,nodemo,Carolline,Ola31 witajcie:-)
jagodowa kupiliśmy łóżeczko ,biurko,komodę,szafkę i regał
Truskaweczka przykro mi,oby endo szybko Ci pomógł
Carolline ładny zapas testów ja mam 18 sztuk
Ellka u mnie testy owu też już negatywne a dziś ovu wyznaczył mi owulkę na wykresie:-)jeśli chopdzi o tabelkę to podaj mi na privie swój adres e mail,prześlę Ci upoważnienie do edytowania tabelki:-)
MamaNI dom pełen dzieci był od zawsze moim marzeniem:-) -
Rene, wysłałam Ci zaproszenie. Tak to nie da się wysyłać wiadomości.
Mi of nie chce wyznaczyć owu na razie. Ale ff wyznaczył na wczoraj więc sporo czekania.
Pochwal się jak skonczycie pokoikRene lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Rene, wysłałam Ci zaproszenie. Tak to nie da się wysyłać wiadomości.
Mi of nie chce wyznaczyć owu na razie. Ale ff wyznaczył na wczoraj więc sporo czekania.
Pochwal się jak skonczycie pokoik
zaakceptowałam zaproszenie teraz wyślij mi swój adres:-) -
Rene, wysłałam
-
Ewi, bardzo możliwe nie robisz owutestow ?
-
Rene, tak będę, ja zaglądam co jakiś czas przez cały dzień. Niestety albo stety uzależniłam się
Rene lubi tę wiadomość
-
Coś doszło
Rene lubi tę wiadomość
-
Rene, tak, pisze że zapraszasz mnie do edytowania:)
Rene lubi tę wiadomość
-
Jest jest i lipcowa i sierpniowa:)
Rene lubi tę wiadomość
-
Staraczka, ale 9dpo to jeszcze może być za wcześnie
-
A skąd masz pewność że owu była 9 dni temu? Miałaś monitoring robiony?