TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi, tulę:* Daj znać co lekarz powiedział. Może tylko słaby start jest a potem będzie betka pędzić do góry?
-
jestem już o wizycie ogólnie wszystko ok,gabinet czysty sprzęt nowy panie w rejestracji i lekarka bardzo miłe:-)Miałam badanie ginekologiczne i na jego podstawie ginka stwierdziła ciążę,oczywiście pogratulowała:-)Pobrała wymaz na czystość pochwy,dała skierowania na badania krwi i moczu,Kolejna wizyta za dwa tyg wtedy mam przyjść z wynikami i założy mi kartę ciąży a i zrobi mi cytologię.Wszystko fajnie tylko usg nie miałam:-(
Mam pytanko któraś z ws miała robione to badanie na czystość pochwy? -
Rene, czemu usg nie robiła? Jak to tak:(
-
Ha, kciuki za wysoką betke :-* o której wyniki?
-
Ja się wiele nie dowiedziałam - lekarz powiedział, że to może pójść i w tę, i w tę stronę, i mam poczekać i zrobić kolejną betę za tydzień.
Mówił, że przy dwucyfrowych betach nic nie widać, zrobił mi usg, powiedział, że nigdzie nie widzi patologicznych zmian i trzeba czekać.
Zupełnie nie wiem, czy mówić mężowi. Ale chyba powiem, niech się martwi razem ze mną. Chyba, że poczekam do środy, wtedy zrobię betę (bo przecież nie wytrzymam tygodnia w niepewności!) i będę wiedziała coś więcej. Sama nie wiem...
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 wrote:Ja się wiele nie dowiedziałam - lekarz powiedział, że to może pójść i w tę, i w tę stronę, i mam poczekać i zrobić kolejną betę za tydzień.
Mówił, że przy dwucyfrowych betach nic nie widać, zrobił mi usg, powiedział, że nigdzie nie widzi patologicznych zmian i trzeba czekać.
Zupełnie nie wiem, czy mówić mężowi. Ale chyba powiem, niech się martwi razem ze mną. Chyba, że poczekam do środy, wtedy zrobię betę (bo przecież nie wytrzymam tygodnia w niepewności!) i będę wiedziała coś więcej. Sama nie wiem...Ha, mi88 lubią tę wiadomość
-
Ellka wrote:Ha, kciuki za wysoką betke :-* o której wyniki?
Mi ta niepewność jest najgorsza trzymam kciuki za kolejna bete. Na pewno wszystko będzie dobrze.mi88 lubi tę wiadomość
-
Mi, Wytrzymasz tydzień? Ja bym poleciała wcześniej. Dziewczyny dobrze prawia też bym powiedziała mężowi
-
Mi w mojej ostatniej ciazy jak poszłam do lekarza to powiedział cytuje " coś tu chyba jest albo to coś szlag trafi albo się utrzyma" dziś to coś ma 8 lat i jest diabelkiem moim kochanym tez się bałam wzięłam odrazu l4 i prawie 2 tyg nie ruszałam się z łóżka a ciężko było bo Antoś miał wtedy troszkę ponad rok BedIe dobrZe zaciskam kciuki a męża jeśli tak bardzo chcesz chronić zrób tak jak mówiłaś odczekaj do środy zrób betę i będziesz mieć bardziej klarowna sytuacje
mi88 lubi tę wiadomość
-
Ha czekamy na poekny wynik:)
Mi88, tez uwazam ze warto przez to przechodIc razem z partnerem i wspierac sie nawzajem, zobaczysz ze bedzie wszystko dobrze. Tak jak pisała wczesniej Tini, to tylko cyferki i nie zawsze wszytsko jest takie książkowe. Moja fasolka ma teraz 4 lata a na poczatku wszytsko wygladalo dość mocno pesymistycznie, wiec glowa do gory bedzie dobrze:-)
Co do tej bety to tez bym zrobila w srode, tydzien czekac to teoche duzomi88, Ha lubią tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało