TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamaNl wrote:A Ty jak wszystko już dobrze kiedy masz ta wizytę u położnej ??
W srode rano mam. Ogolnie chyba plamien juz nie mam. Krwiak nie byl duzy wiec mam nadzieje ze juz sie zaczal wchlaniac. Jedynym objawem ciazy wciaz sa nadal tylko bolace piersi ale dostalam tez takiego wysypu pryszczy ze za nastolatki takich nie mialam -
Ellka wrote:S1985 pięknie:) Zapisałaś się już na wizytę?
Mi, dokładnie, zajmiesz głowę czym innym, to czas Ci szybciutko zleci;) kciuki i czekam na wieści:*
Rene, kciuki:*
Sanka, sama już chodzi? Trzeba biegać za nią? U mnie synek przy meblach chodzi, więc niedługo mnie takie atrakcje będą czekać
Też długo chodziła przy meblach lub pchając coś, np krzesło. Twój chłopczyk już skończył roczek czy jakoś na dniach ma urodzinki? -
Sanka, czyli jeszcze początki;) Mój chodzi tylko na boki i trzymając się np łózka, ale zdarza mu się wyciągać rączki, żeby za nie go podtrzymać i coś tam próbuje;)
Za 4 dni kończy rok:) -
W ogóle tak teraz zmienił mi się sposób postrzegania urodzin - zawsze wydawało mi się że to święto wyłącznie jubilata a teraz uważam że życzenia należą się przede wszystkim mamie, w końcu to ona urodziła
Ellka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny Rene, Mi trzymam kciuki z resztą trzymam za nas wszystkie
Ja dziś najchętniej wyłabym do księżyca poklocilam się z M i jeśli w tym miesiącu test wyjdzie neg to rezygnuję zupełnie ze starań i wracam do pracy :'( płakać mi się chce, bo marzyłam o małej córeczce. Mam nadzieję jeszcze na cud ale raczej już nic z tego nie będzie. Za jakiś tydzień będę testować i zobaczymyRene lubi tę wiadomość
-
Tini wrote:Hej dziewczyny Rene, Mi trzymam kciuki z resztą trzymam za nas wszystkie
Ja dziś najchętniej wyłabym do księżyca poklocilam się z M i jeśli w tym miesiącu test wyjdzie neg to rezygnuję zupełnie ze starań i wracam do pracy :'( płakać mi się chce, bo marzyłam o małej córeczce. Mam nadzieję jeszcze na cud ale raczej już nic z tego nie będzie. Za jakiś tydzień będę testować i zobaczymy
Tez tak mam weekend fatalny dziś jadę się rozmówić i najchętniej powiedzieć spadaj stary ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ellka wrote:S1985 pięknie:) Zapisałaś się już na wizytę?
Mi, dokładnie, zajmiesz głowę czym innym, to czas Ci szybciutko zleci;) kciuki i czekam na wieści:*
Rene, kciuki:*
Sanka, sama już chodzi? Trzeba biegać za nią? U mnie synek przy meblach chodzi, więc niedługo mnie takie atrakcje będą czekać2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18