TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym
Ja oczywiście znowu nie wytrzymałam (cierpliwość nigdy nie była moja mocną stroną). Test oczywiście wyszedł negatywny, ale po pewnym czasie spojrzałam pod światło i tam druga kreska jest widoczna. Nie sądziłam, że jestem takim schizolem ;p Pozostaje mi czekać do wtorku i wykonać test z porannego moczu. Jeśli mimo wszystko @ przyjdzie obiacałam sobie, że już nigdy więcej nie będę tak szaleć z wykonywaniem testów przed spodziewanym terminem @ - szkoda pieniędzy i nerwów. -
Na moim tescie kreske dopisuje moja wyobraźnia niestety ...początek starań sierpień 2014
początek leczenia sierpień 2015- bromergon, cyclo-progynova, clo, ovarin, suplementy. Jajowody drożne.
Lipiec 2017 ruszamy z duphastonem
Październik 2017 aromek-duphaston
Co dalej???
-
Wrzesień chyba jeszcze w powijakach, tak jak jeszcze miesiąc temu sierpień. Ale zobacz, w co rozwinął się sierpień Prawie codziennie pozytywny test! To dobrze wróży wrzesniowi
Na pewno dam znać jeszcze rano, jak będę czekać na wyniki bety, jednocześnie próbując pracować!
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 wrote:Wrzesień chyba jeszcze w powijakach, tak jak jeszcze miesiąc temu sierpień. Ale zobacz, w co rozwinął się sierpień Prawie codziennie pozytywny test! To dobrze wróży wrzesniowi
Na pewno dam znać jeszcze rano, jak będę czekać na wyniki bety, jednocześnie próbując pracować!
Ściskam mocno i czekam na infomi88 lubi tę wiadomość
W końcu się udało...
-
nick nieaktualny
-
A ja w tym cyklu nie mierze temp. Bo ślub mam, później wyjazd suplementy będę brać, ale chce się odciąć trochę i cieszyć nowym stanem cywilnym
mi88, MałaMi90, Sońkaa, inaa, pilik, Tynka 89 lubią tę wiadomość
-
Bluecat wrote:A ja w tym cyklu nie mierze temp. Bo ślub mam, później wyjazd suplementy będę brać, ale chce się odciąć trochę i cieszyć nowym stanem cywilnym
Bluecat, mi88 lubią tę wiadomość
-
moniśka... wrote:i zobaczysz ze przez to ze wyluzujesz i nie bedziesz dokladnie znala fazy cyklu to sie uda trzymam kciuki no i szczescia na nowej drodze zycia
Bluecat lubi tę wiadomość
Madzioszka, powodzenia!
Ja spędziłam 3h w kuchni, bo postanowiłam wrócić do zdrowego odżywiania - mam teraz motywację Plecy mnie bolą od stania.
Czytałam o jeżdżeniu na rowerze w ciąży i można, o ile ciąża nie jest zagrożona lub mnoga. Ale sama nie wiem, chyba jutro wsiądę w autobus z książką, a w środę pogadam z lekarzem
Trzymajcie kciuki za jutro, jutro ważny dzieńTini, jagodowa91, Rene lubią tę wiadomość
Moniśka, nom bo w tym miesiącu dużo się dzieje i stresu troszkę a na wyjeździe przecież nie będę mierzyć temp Bo to coś się wypije i później spać się będzie chodzić
-
Blue, to jest dobra wróżba, wszyscy dookoła trąbią, że zajęcie się życiem, wyluzowanie to najlepsza metoda! Ja też zaczynam do tego dojrzewać, nie uda się teraz to trudno, ale już nie będzie łez i smarkania mężowi w rękaw...
Bluecat, jagodowa91 lubią tę wiadomość
10 cs szczęśliwy
-
Wróciłam i padam;p Ale posprzątane po imprezie;) teraz przez najbliższe dni będzie żywienie się resztkami ;p
Sońkaa lubi tę wiadomość
-
Sońkaa, też tak masz? :p Pierwszy raz większość jedzenia i ogólnie sama przygotowywałam więc był stresik;) ale wyszło bardzo dobrze:)
Ano leci czas leci;) Nie mogę się doczekać kolejnej wizyty;)
A co u Ciebie kochana? -
Mi, no w sobotę Stress jest
mi88 lubi tę wiadomość
-
Bluecat, oj pamiętam ten stres;) Najgorsze było oczekiwanie;) Jak już zaczął się pierwszy taniec to poleciało
-
Ellka, też się stresowalam jak pierwszy raz gościłam rodzinę męża, narobiłam żarcia jak dla wojska i jedliśmy jeszcze kilka dni
Blue to jest piękny dzień, ja się akurat nie stresowalam, goście się dobrze bawili, a to było dla mnie najważniejsze, żeby nie było drętwo Do tej pory wspominają U wszystkich koleżanek płakałam na przysiędze, a u siebie pełen spokój10 cs szczęśliwy