TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Trzymam, Rene
Ja się przed chwilą przestraszyłam. Obudziłam się godzinę temu i nie mogłam zasnąć. W końcu po 30minutach przewracania się z boku na bok zrobiłam test - czekam, patrzę, a ta kreska taka słaba, na pewno słabsza, niż wczoraj.
Wczoraj wybarwiła mi się najmocniej dopiero po kilku minutach, ale wyleciało mi to z głowy i zaczęłam panikować. Po tych paru minutach rzeczywiście jest już taka, jak wczoraj. To będzie długie czekanie, te 6 godzin do 12... Trzymajcie kciuki, żebym nie zwariowała w tej pracy. Jak na złość mam dziś dużo na głowie, ale może pomoże mi to nie myśleć
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Rene, kciuki, pochwal się po wizycie
Mi, jak masz dużo obowiązków to szybko czas zleci, nie zdążysz się zorientować kiedy będzie 12, trzymam mocno, mocno kciuki, żeby wszystko było dobrze :*
A ja miałam ciężką noc, w ogóle nie mogłam zasnąć, a jak już mi się zrobiło miło i przyjemnie to zadzwonił budzik10 cs szczęśliwy
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad99bd1b00c7.jpg
Mój dzisiaj tak, pięknie pociemnialSanka, Bluecat, justysbp, Ellka, mi88, casteam, nodemo, Tini, Rene lubią tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
s1985 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad99bd1b00c7.jpg
Mój dzisiaj tak, pięknie pociemnial -
Hej
Rene, trzymamy kciuki!!! Daj znać jak po wizycie
Mi, zajmiesz się pracą i zleci
s1985, noo krecha superWiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2017, 07:41
mi88 lubi tę wiadomość
-
S1985 pięknie:) Zapisałaś się już na wizytę?
Mi, dokładnie, zajmiesz głowę czym innym, to czas Ci szybciutko zleci;) kciuki i czekam na wieści:*
Rene, kciuki:*
Sanka, sama już chodzi? Trzeba biegać za nią? U mnie synek przy meblach chodzi, więc niedługo mnie takie atrakcje będą czekaćmi88 lubi tę wiadomość
-
Ja już oddałam krew na betę, po drodze weszłam do kościoła, a teraz do pracy
Dziś jakiś problematyczny dzień na pobieranie krwi, dziewczynie przede mną pobierali z 10mim, bo nie dało się wkłuć, potem była placzaca dwulatka, a mi znowu strasznie wolno krew leciała do probówki
Wzięłam sobie jeszcze pojemniczek na mocz, może jutro oddam, bo od dawna nie badałam.
Oby mnie koledzy zajęli gadaniem dziś w pracy
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi, zawsze tak wolno Ci leci krew?
-
Mi, raczej nie;) też normalnie mam krew jak kisiel;p Tak na przyszłość, przed pobraniem wypij szklankę wody:) Pomaga;)
-
Mi, spokojnie:) A wyniki będziesz miała online?
-
nick nieaktualny