TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi, powtórz badanie pojutrze. Trochę mały przyrost, ale dziś lekarz Ci powie co i jak. Trzymam kciuki!!!! :*
-
Nodemo, koniecznie daj znać jaki wynik
A ja widzę bladą kreseczkę
nodemo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mój M mnie dziś wkurzył bo stwierdził że tylko on ciężko pracuje a ja od roku prawie odpoczywam (jestem na macierzyńskim). Dlatego doszłam do wniosku, że wrócę do pracy a obowiązkami domowymi się podzielimy. Niech też sobie "poodpoczywa"
Sońkaa, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tini wrote:A mój M mnie dziś wkurzył bo stwierdził że tylko on ciężko pracuje a ja od roku prawie odpoczywam (jestem na macierzyńskim). Dlatego doszłam do wniosku, że wrócę do pracy a obowiązkami domowymi się podzielimy. Niech też sobie "poodpoczywa"
Zostaw go na kilka dni samego odrazu poszanuje Twoja prace Heheh -
Rene trzymam kciuki za wizyte!
Mi betka wcale nie taka zła, głowa do góry:)
Rene lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Nodemo, też widzę cień
gratki:*
nodemo lubi tę wiadomość
-
Almond wrote:Rene trzymam kciuki za wizyte!
Mi betka wcale nie taka zła, głowa do góry:)
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi, nie stresuj się tak!!! Zaraz lekarz
I wszystkiego się dowiesz
-
Sanka wrote:W ogóle tak teraz zmienił mi się sposób postrzegania urodzin - zawsze wydawało mi się że to święto wyłącznie jubilata a teraz uważam że życzenia należą się przede wszystkim mamie, w końcu to ona urodziła
W Holandii życzenia urodzinowe składa się każdemu członkowi rodziny nie tylko solenizantowi -
MamaNl wrote:Dokładnie im mniej stresu tym lepiej
Powiem Wam, że już się czuję tak, jakby się nie udało. Od samego początku dość asekuracyjnie do tego podchodziłam i nie pozwalałam sobie się cieszyć, i chyba dobrze. Przynajmniej nie zrobiłam sobie wielkich nadziei.
Cały czas liczę na to, że lekarz sprawdzi, że pęcherzyk jest w dobrym miejscu, i że 81 wcale nie jest takie gorsze, niż 91 (66%), ale bardzo słabo w to wierzę.
A miał być taki fajny dzień dzisiaj
DziewczynkaDwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo