TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi, powtórz badanie pojutrze. Trochę mały przyrost, ale dziś lekarz Ci powie co i jak. Trzymam kciuki!!!! :*
-
casteam wrote:MamaNL musisz mnie na fb znalezc
Ja dzisiaj chyba troche posprzatam nie mam wcale na to ochoty ale stary mnie goni poza tym ile mozna lezec..
Wczoraj wysłałam ci zaproszenie na fb
casteam lubi tę wiadomość
-
Nodemo, koniecznie daj znać jaki wynik A ja widzę bladą kreseczkę
nodemo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A mój M mnie dziś wkurzył bo stwierdził że tylko on ciężko pracuje a ja od roku prawie odpoczywam (jestem na macierzyńskim). Dlatego doszłam do wniosku, że wrócę do pracy a obowiązkami domowymi się podzielimy. Niech też sobie "poodpoczywa"
Sońkaa, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tini wrote:A mój M mnie dziś wkurzył bo stwierdził że tylko on ciężko pracuje a ja od roku prawie odpoczywam (jestem na macierzyńskim). Dlatego doszłam do wniosku, że wrócę do pracy a obowiązkami domowymi się podzielimy. Niech też sobie "poodpoczywa"
Zostaw go na kilka dni samego odrazu poszanuje Twoja prace Heheh -
Rene trzymam kciuki za wizyte!
Mi betka wcale nie taka zła, głowa do góry:)
Rene lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Nodemo, też widzę cień gratki:*
nodemo lubi tę wiadomość
-
Almond wrote:Rene trzymam kciuki za wizyte!
Mi betka wcale nie taka zła, głowa do góry:)
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi, nie stresuj się tak!!! Zaraz lekarz I wszystkiego się dowiesz
-
Sanka wrote:W ogóle tak teraz zmienił mi się sposób postrzegania urodzin - zawsze wydawało mi się że to święto wyłącznie jubilata a teraz uważam że życzenia należą się przede wszystkim mamie, w końcu to ona urodziła
W Holandii życzenia urodzinowe składa się każdemu członkowi rodziny nie tylko solenizantowi -
MamaNl wrote:Dokładnie im mniej stresu tym lepiej
Cały czas liczę na to, że lekarz sprawdzi, że pęcherzyk jest w dobrym miejscu, i że 81 wcale nie jest takie gorsze, niż 91 (66%), ale bardzo słabo w to wierzę.
A miał być taki fajny dzień dzisiaj
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo