Forum Starając się - ogólne TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
Odpowiedz

TESTOWANIE- SIERPIEN 2017

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet
    Postów: 3902 1755

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 09:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    casteam mamamarysi 100Lat:-)
    cudowny prezent wam fasolki sprawiły:-)

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3902 1755

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 09:39

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniśka... wrote:
    MysiaMarysia gratulacje.
    ja za 3 godz mam lekarza, odezwe sie po wizycie
    koniecznie daj znać:-)

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • MałaMi90 Autorytet
    Postów: 2529 826

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 09:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja jutro kolejna wizyta u gin :) ciąg dalszy-monitoring ;) dobrze by było jakby ovu wpadła na weekend ;) bo mąż wraca z delegacji :) ciekawe jak wyniki prolaktyny i tarczycy -jutro się dowiem ;)

    tsh-1,89(03.2020), 0,619 (05.2020), 1,31 (06.2020)
    FT4-1,21 (06.2020)
    homocysteina-6,49
    glukoza-89,3
    insulina-9,42
    FSH-6,0
    LH-9,0
    Estriadol-43,5
    Prolaktyna 14,4
    IgG Różyczka p/c 345,7
    HSG drożne
    AMH 7,7, 6,39 (02.2021)
    Żelazo-61,60 (05-05-2020)
    Witamina B12-307 (05-05-2020)
    Kw foliowy-15,89 (05-05-2020)
    Ferrytyna-22,41 (05-05-2020)
    INR-0,90 (05-05-2020)
    Morfologia ok (05-05-2020), ok(24-11-2020)
    APTT-32 sek (05-05-2020)
    Sód-138,4 (05-05-2020)
    Potas-5,06 (05-05-2020)
    Laparo-histero-HSG = Endometrioza 2 st
    Progesteron 8dpo-15.40, 8 dpo-2,51, 23dc-24,47
    Krzywa cukrowa- 92-109-102
    Krzywa insulinowa-6,7-52,3-19,3
    ANA 1 nie stwierdzono
    ASA nie stwierdzono
    Brak KIRów implantacyjnych
    NK-12.4%
    INL 10-zbyt nisko
    PAI-1

    Suple ona. Pregna start, resweratrol euthyrox 75, witamina D 2000, nac, colostrum,acard 75,

    Suple On. Supramen, maca

    DNA plemnika 29,29%(01.2020) liczne komórki okrągłe, 21,97%(11.2020) brak komórek okrągłych Hba (02.2021) 45%,
  • Rene Autorytet
    Postów: 3902 1755

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 09:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    nicole wrote:
    wszystkiego najlepszego casteam :*

    ja miałam wczoraj 30te ;) i czekam na ten prezent ;p
    100 Lat:-)
    będziesz szła na betę?

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Sanka Autorytet
    Postów: 973 1507

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 09:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angel1988 wrote:
    Sanka podziwiam Cię za wytrwałość :) i dalej mocno trzymam kciuki :)

    Nie wiem czy to wytrwałość czy raczej strach przed bielą i chęć życia w dalszej nadziei :P

    16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 09:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziekuje :*
    na urodzinki sie nie udalo ale mam 3 wrzesnia imieniny :D

    dzis juz nie ide ale mysle moze jutro rano sie zbiore to byloby 12 dni po serduchu (w tamtym cyklu 12d po serduchu beta 6 byla .... ) chyba ze owu jeszcze pozniej byla w 20dc to moze za szybko wtedy faktycznie jeszcze jest

  • Existenz Autorytet
    Postów: 997 880

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 11:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Za godzinę wyniki bety. .... yhhhh

    justysbp lubi tę wiadomość

    10.08. Irenka. 3700 i 56
    9m -9kg. 2 zabki.
    13m - 10.300 kg. 6 zabkow 80r
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 11:20

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Existenz, kciuki, czekam razem z Tobą:)

    Ja wróciłam właśnie z miasta. Do października mam spokój z załatwianiem;)

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3902 1755

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 11:26

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mam pytanko odnośnie badań krwi co oznacza Przeciwciała anty HCV powtarzalnie reaktywny?Może wie któraś z was...

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet
    Postów: 3902 1755

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 11:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Existenz wrote:
    Za godzinę wyniki bety. .... yhhhh
    trzymam kciuki:-)

    Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 11:30

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, niestety nie... Może na bbf któraś podpowie?

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • moniśka... Autorytet
    Postów: 950 1084

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 11:34

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    wkurzylam sie bo poszlam do lekarza ale okazalo sie ze cos mu wypadlo i wizyty przelozone na jutro, nr tel w rejestracji mieli i zafnej informacji. takze ide jutro tylko nie wiem co z mlodym zrobie bo nie mam go z kim zostawic a przedszkole odpada bo chory.... ehhh kolejny dzien zastanawiania sie czy wszystko ok

  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 11:36

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moniśka, o jakie ekhm... Współczuję:(
    A co małemu jest?

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nodemo Ekspertka
    Postów: 236 99

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 11:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak mnie dzisiaj wszystko wkurza !!!!!!!

    w57v3e3kwxi49z9z.png
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 11:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nodemo, meliska ?:)

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • nodemo Ekspertka
    Postów: 236 99

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 11:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Nodemo, meliska ?:)
    Chyba dzisiaj nie pomoże...jedyne co to izolacja dla bezpieczeństwa innych

    w57v3e3kwxi49z9z.png
  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 11:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nodemo, ale z zapasem meliski;) Oby minęło szybko:)

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Sanka Autorytet
    Postów: 973 1507

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 12:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene wrote:
    dziewczyny mam pytanko odnośnie badań krwi co oznacza Przeciwciała anty HCV powtarzalnie reaktywny?Może wie któraś z was...

    Rene a w poprzednich ciążach miałaś badanie przeciwciała anty-HCV? Wynik powtarzalnie reaktywny oznacza obecność przeciwciał przeciw HCV, może to oznaczać że miałaś kontakt z tym wirusem ale organizm go zwalczył, że jesteś zakażona albo po prostu może to być błąd. Udaj się z tym wynikiem do lekarza, prawdopodobnie trzeba będzie powtórzyć to badanie. Jeśli ponownie wyjdzie dodatnio to wtedy musisz udać się do lekarza chorób zakaźnych, trzeba będzie sprawdzić czy masz we krwi HCV RNA czyli materiał genetyczny wirusa, czyli czy wirus jest obecny czy nie.

    16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • moniśka... Autorytet
    Postów: 950 1084

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 12:28

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    elka angine zalapal

  • Ellka Autorytet
    Postów: 2387 768

    Wysłany: 30 sierpnia 2017, 12:32

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuu bidulek:(

    Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
‹‹ 188 189 190 191 192 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego