TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
ja jutro kolejna wizyta u gin ciąg dalszy-monitoring dobrze by było jakby ovu wpadła na weekend bo mąż wraca z delegacji ciekawe jak wyniki prolaktyny i tarczycy -jutro się dowiemPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Angel1988 wrote:Sanka podziwiam Cię za wytrwałość i dalej mocno trzymam kciuki
Nie wiem czy to wytrwałość czy raczej strach przed bielą i chęć życia w dalszej nadziei -
nick nieaktualnydziekuje :*
na urodzinki sie nie udalo ale mam 3 wrzesnia imieniny
dzis juz nie ide ale mysle moze jutro rano sie zbiore to byloby 12 dni po serduchu (w tamtym cyklu 12d po serduchu beta 6 byla .... ) chyba ze owu jeszcze pozniej byla w 20dc to moze za szybko wtedy faktycznie jeszcze jest -
Existenz, kciuki, czekam razem z Tobą
Ja wróciłam właśnie z miasta. Do października mam spokój z załatwianiem;) -
Rene, niestety nie... Może na bbf któraś podpowie?
-
wkurzylam sie bo poszlam do lekarza ale okazalo sie ze cos mu wypadlo i wizyty przelozone na jutro, nr tel w rejestracji mieli i zafnej informacji. takze ide jutro tylko nie wiem co z mlodym zrobie bo nie mam go z kim zostawic a przedszkole odpada bo chory.... ehhh kolejny dzien zastanawiania sie czy wszystko ok
-
Moniśka, o jakie ekhm... Współczuję
A co małemu jest? -
Nodemo, meliska ?
-
Nodemo, ale z zapasem meliski;) Oby minęło szybko:)
-
Rene wrote:dziewczyny mam pytanko odnośnie badań krwi co oznacza Przeciwciała anty HCV powtarzalnie reaktywny?Może wie któraś z was...
Rene a w poprzednich ciążach miałaś badanie przeciwciała anty-HCV? Wynik powtarzalnie reaktywny oznacza obecność przeciwciał przeciw HCV, może to oznaczać że miałaś kontakt z tym wirusem ale organizm go zwalczył, że jesteś zakażona albo po prostu może to być błąd. Udaj się z tym wynikiem do lekarza, prawdopodobnie trzeba będzie powtórzyć to badanie. Jeśli ponownie wyjdzie dodatnio to wtedy musisz udać się do lekarza chorób zakaźnych, trzeba będzie sprawdzić czy masz we krwi HCV RNA czyli materiał genetyczny wirusa, czyli czy wirus jest obecny czy nie. -
Uuu bidulek:(