TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene skocz może do internisty, powiedz że taki wynik i chciałabyś potwierdzić albo wykluczyć. Powinien dać skierowanie.
Kontakt mogłaś mieć choćby przy porodzie w szpitalu czy tak jak pisała Sanka - w wielu innych miejscach.
Elka a idziesz na wizytę prywatnie? Jeżeli tak to zrobiłabym TSH i szła już na wizytę z wynikami... ja zrobiłam dzisiaj badania, jutro pewnie wyniki będę miała -
Ellka wrote:Tak tak:)
Badanie kosztuje 18 zł, ale ja będę robić z pakietu męża, bo obejmuje;) Krew badam w placówce, która wysyła do diagnostyki, ale niestety nie mam dostępu do wyników online -
Pilik, ja chodzę prywatnie ale nie płacę, bo to na pakiet medyczny męża
Kciuki za Twoje:* Daj znać jak wyszły:)
Rene, a to pierwszy maluszek znajomej?
Jak pisałam, ja nie płacę, bo to z pakietu męża idzie;) -
pilik wrote:Rene skocz może do internisty, powiedz że taki wynik i chciałabyś potwierdzić albo wykluczyć. Powinien dać skierowanie.
Kontakt mogłaś mieć choćby przy porodzie w szpitalu czy tak jak pisała Sanka - w wielu innych miejscach.
Elka a idziesz na wizytę prywatnie? Jeżeli tak to zrobiłabym TSH i szła już na wizytę z wynikami... ja zrobiłam dzisiaj badania, jutro pewnie wyniki będę miała -
Rene, jesli badanie sie potwierdzi, jesli ponownie wyjda dodatnie przeciwciala to radzilabym Ci zrobic tez te badania pozostalym Twoim dzieciom. Nie wiesz kiedy moglo dojsc do zarazenie i czy przypadkiem nie bylo to w czasie wczesniejszej ciazy. WZW typu C w wiekszosci przypadkow ma przebieg przewlekly i bezobjawowy.
-
Ellka wrote:Pilik, ja chodzę prywatnie ale nie płacę, bo to na pakiet medyczny męża
Kciuki za Twoje:* Daj znać jak wyszły:)
Rene, a to pierwszy maluszek znajomej?
Jak pisałam, ja nie płacę, bo to z pakietu męża idzie;) -
nick nieaktualny
-
Sanka wrote:Rene, jesli badanie sie potwierdzi, jesli ponownie wyjda dodatnie przeciwciala to radzilabym Ci zrobic tez te badania pozostalym Twoim dzieciom. Nie wiesz kiedy moglo dojsc do zarazenie i czy przypadkiem nie bylo to w czasie wczesniejszej ciazy. WZW typu C w wiekszosci przypadkow ma przebieg przewlekly i bezobjawowy.
-
nicole wrote:Ellka ja dziś dostalam powera jak zawsze przed @ umylam okno balkonowe odurxylam wybrałam tapicerkę i auto i zaraz idę skrecac szafeczki bo przyszly stoiki nocne do sypialni. Boli mniekrzyż i dół na @ więc raczej czekam na @
-
Rene, to nic tylko pozazdrościć znajomej;)
No to pewnie pójdę wcześniej do internisty po skierowanie a potem zbadam:)
Nicole, pokaż pokaż A za nie @ trzymam kciuki:)
-
Rene ja tez tak mialam
Pierwszy porod bym przespala
Drugi by wypadla na chodzaco bo kazaly mi chodzic heheh
Trzeci lekko problematyczny bo mlody zaklinowal sie barkiem
Czwarty ok choc skurcze nic nie rowne
Ogolnie jak masuje brzuch to nic mnie nie boli
Ale ja mam bardzo wysoki prog boluRene lubi tę wiadomość
-
Ja właśnie wróciłam z IP.
Złapał mnie silny ból podbrzusza i ból w krzyżu.
Chyba przez dzisiejsze nerwy...
Zrobili mi betę i USG
beta z:
22.08 - 9
24.08 - 50
30.08 - 1130
Na USG widać pęcherzyk 5 mm, endometrium 19 mm
Mam póki co odpoczywać i brać nospe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 18:46
-
nick nieaktualny
-
Nodemo, ale już lepiej? Czy dalej boli? Beta piękna:)
Nicole, i będziesz cierpliwie czekać?;p -
Kiepsko się czuję,ale staram się myśleć pozytywnie.
Ciesze się,że beta ładna i że jest pęcherzyk. Ciężko było go znaleźć,bo mam tyłozgiecie...ale po dłużej chwili poszukiwania się udało:)
Mam trochę leukocytów w moczu, jutro muszę powtórzyć badanie i jak dalej będą to to trzeba zrobić posiewWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 18:47
-
Oby już sobie poszły;) To teraz odpoczywać
-
nodemo wrote:Kiepsko się czuję,ale staram się myśleć pozytywnie.
Ciesze się,że beta ładna i że jest pęcherzyk. Ciężko było go znaleźć,bo mam tyłozgiecie...ale po dłużej chwili poszukiwania się udało:)
Mam trochę leukocytów w moczu, jutro muszę powtórzyć badanie i jak dalej będą to to trzeba zrobić posiew -
Rene, a Ty jak się czujesz?