TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Rene, oby poszły i nie wróciły;) a jaki smak? Bo ja ma na coś ochotę, ale nie wiem na co, może mnie zainspirujesz:P:P
Ja się czuję w porządku, tylko mam teraz takie uczucie jakby puchnięcia, rozpierania od srodka w podbrzuszu -
Sanka, tulę :* a jakieś ziółka może próbowałaś?
-
Nic jeszcze nie próbowałam, ale może rzeczywiście kupie sobie tego castagnusa i wiesiołka. Tyle że ja wciąż kp i nie chciałabym jeszcze kończyć a czytałam że niepokalanek jest wtedy przeciwwskazany
-
Sanka, to może ziółka ojca Sroki? ALe też nie wiem czy nie są przeciwskazane. Jak coś mam do oddania paczkę nieruszaną
-
elka daj jutro znac po wizycie.
ja dzisiaj okropne wahania nastroju mialam, synek opowiadal mi co bedzie robil jutro (bawil, rozrabial i jadl) to chcialo mi sie ryczec sama nie wiem czemu jakos tak ze szczescia a po chwili myslalam ze go "rozszarpie" bo zadyma ze plaster z kolana mu sie odkleja. ehhhh oby jutro statyczny nastroj byl. ide zaraz spac to odpoczne dluzej -
Sanka.... bardzo mi przykro, liczyłam, ze jednak dołączysz do majówek... Tulę mocno :*
Co do ziół, co prawda nie karmię piersią, ale piłam właśnie zioła ojca sroki - no i w tym pierwszym cyklu ich picia udało się. Oczywiście, mógł to być czysty przypadek, ale jak czytałam opinie dziewczyn, że udawało im się własnie w 1 czy 2 cyklu zajść to postanowiłam i ja spróbować. Zioła te nie kosztują jakoś strasznie dużo, na pewno wychodzą dużó taniej niż inofolic ( jego brałam przy staraniach o drugą ciążę).
aha, zioła ojca sroki pije się od 1 dnia cyklu, ale ja nie chcąc tracić cyklu, zaczęła od 5dc. Owulacja przesunęła mi się o te 5 dni własnie, ale moje cykle były ostatnio dłuższe, więc nie robiło mi to różnicy.
Realistka nie trać nadziei, u mnie srio nie ma objawów, piersi flaczki tak samo jak w połowie cyklu, żadnego mrowienia, swędzenia itd. czasem pojawi się bó jak na @ - tak jak to do tej pory było. gdyby nie brak @ i pozytywny test w żcyiu nie pomyślałabym, że to ciąża.
Odebrałam dziś bete i progesteron: beta 110 i progesteron 18. w Piątek powtórka betyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 sierpnia 2017, 22:20
Jagna 15.04.2018 -
nick nieaktualny
-
Edwarda A probowalas imbiru ??
Tini takie ziolka na.regulację cyklu
Moniska ale ja mam wizytę za tydzień w czwartek kochana dam znać oczywiście
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia, ta @ tak mnie dziś wkurzyła, jeszcze rano myślałam że może się udało, tak bardzo chciałam zostać majóweczką
Dobra, namówiłyście mnie, będę pić te zioła. One są do kupienia w zielarskim sklepie czy trzeba je jakoś zamawiać? Widziałam opisy jakiś dwóch składów, który jest ten właściwy? A może można kupić odpowiednie ilości tych składników i samemu zrobić mieszankę?