TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nicole wrote:Dziewczyny A czy fl jest zawsze stała tzn jak ileś razy wychodziło mi że była 16dni tzn że teraz też od owu byłaby 16 jak ma być @
U mnie nie jest stala wachala sie od 13 do 20 dni i ni jak nie byla rowna z faza 1nicole lubi tę wiadomość
-
Witam.Jestem tu nowa ale muszę spytać was o opinię.
okres mam zawsze jak w zegarku co 30dni. w tym miesiącu doznałam szoku bo bardzo słabego krwawienia dostałam w nocy z 28/29sierpnia przy czym powinnam dostać okres 1-2września.krwawienie było bez skrzepow tylko żywa krew ale w ilościach takich że zwykła wkładka śmiało wystarczyła na cały dzień.Trzeciego dnia już nie było prawie nic.Dziś przypada dzień planowego okresu i nie ma nic a tamto się skończyło.trochę mam wrażenie jakby podbrzuSze było wzdete i pełne.Każdego miesiąca mam już tydzień przed okresem dolegliwości typowe dla PMS...a w tym miesiącu nie było nic,brzuch nie bolał,piersi również nic a nic...Dodam że intensywnie staramy się o maleństwo od 3 cykli.wiem kiedy mam owulacje i zawsze kochamy się dwa dni przed i w dzień ow. zrobiłam dziś test ciążowy który wyszedł negatywnie...czy już mogę się pożegnać z myślą ,że się udało? czy może jednak za wcześnie na dodatni wynik? może któraś miała podobnie?co o tym myślicie?Necia82 -
nick nieaktualny
-
Nodemo, jeśli się powtarza to myślę że lepiej w tym samym. W końcu normy są różne w różnych labach
-
Ellka wrote:Nodemo, jeśli się powtarza to myślę że lepiej w tym samym. W końcu normy są różne w różnych labach
I już się denerwuje...
Progesteron mam 10 -
nodemo wrote:No bo miałam robiona dwa dni temu bete za IP i była 1130, zrobiłam dzisiaj w swoim labolatorium i jest 1370.
I już się denerwuje...
Progesteron mam 10
Malutki ten progesteon... Normy labkow są przeróżne dlatego warto w jednym. Jeśli robiłaś a IP pozniej u siebie to powtórz jeszcze raz u siebiehttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
nodemo wrote:Progesteron niby jest w normie labolatoryjnej, wybieram się zaraz do lekarza.
Niby w normie ale przy takiej becie wydaje mi sie powinien byc większy... Lekarz Ci powie co dalejhttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
terka wrote:Niby w normie ale przy takiej becie wydaje mi sie powinien byc większy... Lekarz Ci powie co dalej
Co do BETY to wg niego patrzac na wyniki z tego samego labolatorium to sa bardzo dobrze
24.08 miałam bete 50 a dzisiaj beta 1370. Przyrost prawidłowy, mam się nie sugerować wynikiem z innego lob.
Fasolka na usg jest. Doczesna ładna.
Wiec mam sie juz nie denerwowac i wiecej nie robic bety -
Nodemo, kiedy kolejna wizyta?
-
Ellka wrote:Nodemo, kiedy kolejna wizyta?
Nie plamie, brzuch mnie przestał też boleć.
On jest dobrej myśli, niepotrzebnie spanikowałam
Mam zrobić już zestaw badań dla ciężarnej.
Wg niego to 4/5 tydzień.Ellka lubi tę wiadomość
-
Nodemo, to spokojnie ciesz się ciążą
nodemo lubi tę wiadomość
-
Skoro lekarz tak mówi to dobrze:) To następna wizyta już serduszkowa?