TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Czyli faktycznie pusty żołądek nasila mdłości.
Ja mam najgorzej rano, bo budzę się głodna, a po leku nie mogę pół godziny nic jeść -
Ellka wrote:Sanka, a Ty te ziółka wymieszałaś w odpowiednich proporcjach?
lebiodka (oregano) { Origani Herba} 50gr
koszyczek rumianku { Anthodium Chamomillae} 50gr
macierzanka {Serpylli Herba} 50gr
pokrzywa {Urticae Folium} 50gr
dziurawiec {Herba Hyperici} 50gr
rdest ptasi {Herba Polygoni avicularis} 50gr
ruta {Herba Rutae} 20gr
nagietek {Calendulae flos} 20gr
nostrzyk {Herba meliloti} 20gr
Ziółka są na ogół w 50g opakowaniach sprzedawane więc tylko zważyłam te 3 ostatnie, a pozostałych sypnęłam całą paczkę. Tak sobie tylko myślę czy nie pić naparu z 1,5-2 łyżeczek bo ja to bardzo wysoka kobitka jestem i taka jedna łyżeczka to może być za mało na moje gabaryty -
Angel1988 wrote:Hi hi z taką ilością ziolek musi Ci się udać we wrześniu
-
Sanka, radziłabym trzymać się zaleceń, żeby nie przesadzić Przynajmniej pierwszy cykl, a potem zobaczysz jak na Ciebie podziałają ziółka:)
-
edwarda20 wrote:Ja mam obrączke z tytanu
O widzisz to dokładnie tak jak my! uznaliśmy ze to będzie najbezpieczniejsze dla mnie i cos co będę mogła nosić każdy nas pyta co to bo nie srebro i nie złoto a innych rzeczy jak sie nie szuka to się nie znahttps://www.maluchy.pl/li-73421.png
Andrzejek 21.07.2018 3360g, 55cm
21.01 69cm -
Ellka wrote:Sanka, radziłabym trzymać się zaleceń, żeby nie przesadzić Przynajmniej pierwszy cykl, a potem zobaczysz jak na Ciebie podziałają ziółka:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 20:39
-
Sanka, nie spotkałam się żeby wzrost miał wpływ na wielkość dawki zaparzanej:)
-
nick nieaktualnyDziewczyny sie wtrace ja ostatnio w gazecie przeczytalam ze na mdlosci swietnym sposobem jest picie gazowanej wody z duza iloscia cytryny i koniecznie malymi lyczkami. Ja mialam straszne mdlosci wieczorem a odkad pije ta wode z cytryna to spokoj mam. Na mnie zadzialala
Ellka lubi tę wiadomość
-
PodwojnaMama wrote:Dziewczyny sie wtrace ja ostatnio w gazecie przeczytalam ze na mdlosci swietnym sposobem jest picie gazowanej wody z duza iloscia cytryny i koniecznie malymi lyczkami. Ja mialam straszne mdlosci wieczorem a odkad pije ta wode z cytryna to spokoj mam. Na mnie zadzialala
-
Podwójna mama będę pamiętać :-*
-
terka wrote:O widzisz to dokładnie tak jak my! uznaliśmy ze to będzie najbezpieczniejsze dla mnie i cos co będę mogła nosić każdy nas pyta co to bo nie srebro i nie złoto a innych rzeczy jak sie nie szuka to się nie zna
dokladnie. szukalismy czegos prostego i w kolorze srebra. super sie nosza a cena nieporownywalna do srebra czy bialego zlota
-
Sanka wrote:Nie planuję już więcej cykli nawet przy ponad 190cm wzrostu?
Wcześniej strasznie się krzywił, ale wczoraj stwierdził, że najwyraźniej działają i pierwszy raz zaparzył sam
Dzięki dziewczyny, jesteście kochane
Pilik - w pracy też mam dziewczynę w już widocznej ciąży, ale jestem z nią tylko na cześć - za to za każdym razem, jak na nią patrzę, to zazdroszczę.
Dzisiaj robiłam wielkie pakowanie przed wyprawą rowerową. Podobno ma padać pół tygodnia!
Spisałam sobie wszystkie badania, które chcę zrobić i jutro pojadę przed pracą. Pewnie żaden lekarz by mi tego nie zlecił, bo to dopiero pierwszy raz, ale chcę się upewnić, że zrobiłam wszystko, aby się to nie powtórzyło.
W ogóle jestem zła na ovufriend, bo już dostałam drugiego maila z informacją o tym, jak rozwija się moja ciąża. Pewnie dlatego, że zaznaczyłam pozytywny test...
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
nick nieaktualny
-
Nicole, przykro mi:* Jak odpoczniesz to wróć do nas :*
-
nick nieaktualny
-
Nicole, patrząc na wykres niewykluczone:)
Oj znam te wyjazdy i współczuję:* -
nick nieaktualny