TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
terka wrote:Seler czy cytrusy mnie nie dziwią. Bardzo uczulają tak samo jak truskawy, marchew czy orzeszki ziemne ci uczuleni na spermę to mam nadzieje że nie faceci bo kicha totalna grunt żeby nie być uczulonym na życie ja mam uczulenie na nikiel-ale takie mega mega. Takie ze srebro czy białe złoto (w sumie żółte też ale bardziej białe) odpada bo czerwona sie robię w tym miejscu co cos z tego mam... Na szczęście są inne tworzywa do zrobienia obrączek niż złoto i srebro...
Ja mam obrączke z tytanu
-
Ellka wrote:Rene, oby poszły i nie wróciły;) a jaki smak? Bo ja ma na coś ochotę, ale nie wiem na co, może mnie zainspirujesz:P:P
Ja się czuję w porządku, tylko mam teraz takie uczucie jakby puchnięcia, rozpierania od srodka w podbrzuszu
Sanka,Anusiak,Sońka tulę z powodu @...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2017, 15:05
-
moniśka... wrote:ja juz po wizycie, wyszedl 5 tydz a nie 7, owulacja byla pozno wiec wszystko sie poprzesuwalo ale fasolka jest, ma ok 1.5 mm i pomalu zaczyna serduszko bic
nastepna wizyta za 3 tyg. trzymam kciuki za kolejne wizyty i oby wrzesien byl rownie szczęśliwy co sierpien
też trzymam kciuki za owocny wrzesień dla wszystkich naszych staraczek:-) -
Cześć! U mnie @ rozkrecił się na dobre. Jest tak, jak normalnie - po prostu dwa tygodnie później.
Jutro sprawdzę, jak beta spada. I chyba zrobię testy immunologiczne.
Trochę mi przykro, bo dziś okazało się, że moja bliska koleżanka jest w ciąży. Wiem, że powinnam się cieszyć, ale ciężko i tylko co chwilę idę płakać do łazienki.
Mam ogromną nadzieję, że wrzesień będzie szczęśliwszy
Rene, ale masz śliczną miniaturkę
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Sanka, a Ty te ziółka wymieszałaś w odpowiednich proporcjach?
-
Sońka - przykro mi
Mi - och rozumiem bardzo! Wróciłam do pracy po cb i koleżanka oznajmiła że jest w ciąży nie umiem się cieszyć i powiem że strasznie mi cieżko z nią rozmawiać... a jak jej brzuch zacznie rosnąć i już w ogole się zapłacze...mi88 lubi tę wiadomość
-
Fasola, witaj
Wykresem bym do końca się nie sugerowała bo różne bywają kciuki za II -
Pilik :-* Tobie też się uda
-
Rene też tu kukam wyspana? Bo ja czuję się jakby mnie ktoś nadmuchal
-
mi88 wrote:Cześć! U mnie @ rozkrecił się na dobre. Jest tak, jak normalnie - po prostu dwa tygodnie później.
Trochę mi przykro, bo dziś okazało się, że moja bliska koleżanka jest w ciąży. Wiem, że powinnam się cieszyć, ale ciężko i tylko co chwilę idę płakać do łazienki.
Rene, ale masz śliczną miniaturkęmi88 lubi tę wiadomość
-
To chociaż tyle A na te mdłości nic nie pomaga?
-
nick nieaktualnymi88 wrote:Cześć! U mnie @ rozkrecił się na dobre. Jest tak, jak normalnie - po prostu dwa tygodnie później.
Rene, ale masz śliczną miniaturkę
Kochana trzymam.kciuki mocno :-* i tule
Sama jestem w cyklu po biochemicznej i mam nadzieję że @ nie przyjdziemi88 lubi tę wiadomość