TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hey dziewczynki słuchajcie u mnie już jest 7dc a dalej mam plamienia, zacznijmy od tego że zawsze miałam okres i tyle kończył się i od razu jakiś tam śluz a w tamtym i tym cyklu mam plamienia 2 dni a nigdy nie miałam i to juz 3 dni tak trwa czy to też może sygnalizować moje problemy z tymi hormonami? ?
-
Truskaweczko, nie wydaje mi się żeby to było powiązane z tarczycą, chociaż mogę się mylić
-
Truskawka u mnie tez tak czasem jest. Ba! W tymcyklu nawet mialam 9.10 dc plamienie! Gin mowi ze czasem tak jest. Gorzej jak plamienia sa w innym terminie to trzeba usg robic. Jesli chodzi o to to zalezy ile nasz wyprosukowanego ze twyprosukowanegoco wylatuje. Nieraz endo jest 12 mm a nieraz 16 i wtedy dluzej to trwa. Spokojnie wszystko musi sie oczyscic
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
ja sie zastanawiam czy w tym cyklu bedzie owulacja. ostatnio mialam w 21 dniu a cykl trwal 42, teraz testy nic nie pokazują, ewentualnie bardzo blada 2 kreske a temp od tego cyklu dopiero mierze wiec sie nie orientuje. szyjka tak jakby poszla troszke do gory
-
moniśka... wrote:ja sie zastanawiam czy w tym cyklu bedzie owulacja. ostatnio mialam w 21 dniu a cykl trwal 42, teraz testy nic nie pokazują, ewentualnie bardzo blada 2 kreske a temp od tego cyklu dopiero mierze wiec sie nie orientuje. szyjka tak jakby poszla troszke do gory
-
moniśka... wrote:sprawdze dzisiaj wieczorem, zobacze czy bedzie roznica pomiedzy tym z rana. jak dalej nic nie pokaze to moze sprobuje inne testy
-
Nie mieszkam w Holandii Wiec kupuje jakie tu są dostępne i tańsze i droższe ten clear blue mi się spodobał 10 wymiennych pasków łatwe i bardziej chyba wiarygodne niż tamto ale ja testy robię dla siebie i dla lekarki i zobaczymy co lekarka powie
-
kupilam dzisiaj inne testy i zrobilam oba z jednej probki moczu, luknijcie na fotke. albo te tansze wykryja sam dzien owulacji albo sa za slabe dla mnie. bede teraz robila dwoma i zobacze co bedzie. w zwszlym miesiacu mialam dlugo dwie ciemne i w owulacje testowa byla ciemniejsza.
https://zapodaj.net/12ece3af45c5e.jpg.html -
Rene kochana na zakupach byłam;-) Ale już jestem
-
Dziewuszki, mam zamiar założyć grupę zamkniętą na fb, na tematy off-staraczkowe, tak żeby pogadać o różnych rzeczach;) Czy któraś z Was byłaby chętna?
Rene, Truskaweczka250 lubią tę wiadomość
-
moniśka... wrote:kupilam dzisiaj inne testy i zrobilam oba z jednej probki moczu, luknijcie na fotke. albo te tansze wykryja sam dzien owulacji albo sa za slabe dla mnie. bede teraz robila dwoma i zobacze co bedzie. w zwszlym miesiacu mialam dlugo dwie ciemne i w owulacje testowa byla ciemniejsza.
https://zapodaj.net/12ece3af45c5e.jpg.html