TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pragnąca szczescia, ciężko bazować na tego typu objawach - każdy ma inaczej i to, że u dziewczyn objawy się pokrywają, nie znaczy, że u Ciebie to będzie wyglądać tak samo Przez jakiś czas czytałam wątki na temat pierwszych objawów ciąży, i to naprawdę jest loteria.
jagodowa91 lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
mi88 wrote:Swoją drogą, pamiętaj, żeby uważać z furaginem, jak już będziesz w ciążyNajpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same.
-
ja sie zastanawiam czy wczoraj nie mialam owulacji, zobacze jaka jutro temp bedzie. testy co prawda negatywne byly ale dopiero od wczoraj robie innej firmy. wczoraj kreska testowa trochę bledsza od kontrolnej a dzisiaj jeszcze bledsza, wiec 2 dni temu test mogl byc pozytywny. zgadzaloby sie wtedy z temoeratura bo test wykazuje ze owulacja bedzie za ok 24 godz.chyba ten cykl bedzie stracony, chyba ze to jedno serduszko cos da. moj ma uczulenie i nie ma co liczyc w najbliższym czasie na wiecej przytulanek
-
Hej Dziewczyny, Rene mozesz wpisac mnie na 28 siernia. Rok temu, dokladnie w cyklu sierpniowym sie udalo. Niestety na krotko. Niby trzeba miec nadzieje, ze sie uda, ale ja boje sie ja miec. Bede Was podczytywac i 3mam za Was kciuki. A dla tych co juz zobaczyly 2 kreski: nie dajcie sie zwariowac i duzo zdrowka .25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
Hej Kinga, wpisałam Cię