TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
justacz wrote:Cześć dziewczyny:) Jestem tu nowa. Proszę mnie wpisać na testowanie 17.08. To jest nasz 13cs. Miałam przez pewien czas kryzys wiary w to, że się uda ale znowu wstąpiła we mnie nadzieja. Liczę, że ten miesiąc będzie udany:D I życzę wszystkim samych pozytywów!
justacz lubi tę wiadomość
-
Tynka, wydaje mi się, że o ile wysoka prolaktyna nie hamuje Ci owulacji, to wszystko jest możliwe. Ja miałam raz 800, parę dni później nieco poniżej górnej normy, a jeszcze parę miesięcy temu owulację miałam potwierdzoną na usg. W czwartek idę na usg prosto przed owu i dopytam lekarza, co z tym zrobić. Podobno bardzo wazny jest progesteron 7 dni po owu. Był tu na forum fajny, ale krótki temat, który dał mi trochę nadziei, zaraz poszukam i tu wkleję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 18:38
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Justacz, dopisana jesteś
-
Ellka, szalejesz Ja dopiero wieczorami mam czas, żeby usiąść przy kompie - a więc i na ewentualne uzupełnienie excela, ale jeszcze nie miałam okazji - jesteś błyskawiczna i niezawodna
jagodowa91 lubi tę wiadomość
Dziewczynka Dwie kreski 23.11.17 (19.08 cb)
MTHFR 1298A-C homo, PAI-1 4G homo -
Mi, staram się Wiesz ja nie pracuję, tylko "siedzę w domu", to przeważnie z doskoku uda się znaleźć chwilę
Rene, mi88 lubią tę wiadomość
-
Rene, proszę bardzo Jakbyś coś jakos potrzebowała to pisz;)
-
Justacz proszę bardzo Trzymam kciuki za II
-
Bluecat wrote:Moniśka, oby się udało przytulić z mężem &&&&&& Ja dziś też test pozytywny owulacyjny
a tak z innej beczki, dlugo sie juz staracie? nasz to jest 4 cykl -
Polecam Amil z apteki. U mnie Pink pokazał słabą kreskę a niby ma czułość 10 a bobotest czułość 25 a kreska była mocniejsza.
Ale najlepszy Amil!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2017, 21:42
-
nick nieaktualnyKochane dopisuje się do was na sierpień mam.nadzieje
W tym cyklu nie wyszło..6dni testy cienie cienia w piątek beta 6 a w pon poniżej w może w tym.cyklu się uda... czekam na @ wczoraj odstawilam duphaston bo wyniku bety
Trzymam.kciuki za was powodzenia :-* -
Moniśka, no my działamy koło roku. I na razie nic...