TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluecat wysłałam Ci zaproszenie tutaj wyślij mi swoje namiary to Cię zaprosze i dodam na fb, ok ?
-
Oli, lekarz jeszcze nic nie zobaczy, tylko będziesz się stresować. Na brzuch łykaj magnez i doraźnie nospe
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Ellka wrote:Sylwia, kiedy Ty testujesz?22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Elka, wysłałam Ci link
Moniśka, oby się udało przytulić z mężem &&&&&& Ja dziś też test pozytywny owulacyjny -
Cześć dziewczyny:) Jestem tu nowa. Proszę mnie wpisać na testowanie 17.08. To jest nasz 13cs. Miałam przez pewien czas kryzys wiary w to, że się uda ale znowu wstąpiła we mnie nadzieja. Liczę, że ten miesiąc będzie udany:D I życzę wszystkim samych pozytywów!
-
Justacz hej
Wpiszę Cię wieczorkiemjustacz lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny.
Byłam na wizycie moje odczucia są mieszane babka mało mówiła, tłumaczyłam jej wszystko i pytałam, odpowiadała tak półsłówkami, powiedziała że hormony sa ok tsh też a przeciwciał leczyć nie będziemy.. Obejrzała mnie na fotelu i zrobiła usg jajników i macicy jak wczoraj Gin i powiedziała ze juz widać pęcherzyk dominujący w prawym jajniku. Powiedziałam jej o tym moim wykresie ze słabo mi temp rosła po owu i dostałam Duphaston mam brać od 16dc przez 3 mc ale nie wiem czy cały czas bo tego nie powiedziała a ja zapomniałam z tego wszystkiego spytać ;(i Kontrola po tych 3 mc A jak bym np: zaszła to też mam go brać ? -
Rene dziękuję :-*
Bardzo miło być docenionymRene lubi tę wiadomość