TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Yvonne, gratulacje :*
-
O hej Efaczku
Co u Ciebie?? -
Witajcie dziewczyny, byłam na forum roku temu, staraliśmy się z mężem o drugiego dzidziusia ale ... pojawiły się duże zmiany w moim życiu. Rzuciłam pracę, założyłam swoją firmę i ... teraz na nowo się staramy
fajnie tu wrócić po pewnym czasie i znów Was czytać, chociaż pewnie są tu zupełnie inne osoby niż rok temu
no ale do tematu: okres powinnam dostać w piątek - 04.08 i wtedy zrobie test, nie chce robić wcześniej i się nakręcać niepotrzebnie, chociaż bardzo już chciałabym zrobić
z objawów to chyba nie mam nic, chociaż cięzko powiedzieć bo pogoda jest dziwna, więc jestem zmęczona, nogi mi puchną bardzo, miewam zawroty głowy i poczucie że mi niedobrze jak jestem głodna, ale nie nakręcam się, bo może są to po prostu oznaki upałów
Dziewczyny które mają pozytywa - podpowiedzcie jakie miałyście objawy?MałaMi90, Rene, justysbp lubią tę wiadomość
-
Hej M-yoko
Już wpisuję Cię na listę testujących:)
Powodzenia -
Ewka, zrobione:) Kciuki za II
Ewka90 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
yvonneSW, Oli wielkie gratulacje
Mam szybkie pytanie, bo dostałam już wyniki:
Progesteron: 24.79 ng/ml
(norma w fazie Lutealnej 1.83-23.9)
Prolaktyna: 623 mlU/I (norma 102-496)
Lecieć do lekarza po jakieś medykamenty by zwiększyć szansę na przyszły miesiąc? -
Beta wynik o 15 a ilosciowy jutro o 12:) dalej niedowierzam mam nadzieje ze beta rozwikla wszelkie watpliwosci! Trzymam kciuki za was❤ obysmy w tym miesiacu wszysykie zostaly mamusiami ❤
Tynka 89, jagodowa91, justysbp, Rene, MałaMi90, Agusia_pia, Aga26 lubią tę wiadomość
-
Oli, kciuki za betkę:* oby była wyyyysoooka
-
nick nieaktualnyHej, testowałam na koniec lipca i nie wiem czy testować też w sierpniu czy czekać na @, poradźcie coś!
Sprawa wygląda tak:
Od tego roku mam bardzo nieregularne cykle, chyba za dużo stresów w życiu
cykle były takie: sty: 46 dni, luty: 38 dni, marzec: 36 dni, kwiecień: 33 dni, maj: 29 dni, czerwiec: 28dni. Pełen wachlarz
Teraz jestem w 36dc beta hcg zrobiona w 33dc i wynik >1,20
To mój 1cs więc kompletnie nie wiem jak się do tego zabrać. Kiedy jeszcze mogę testować, a kiedy uznać, że teraz to już tylko czekać na @?
Wg używanej przeze mnie app akurat trafiliśmy w dni płodne.
Dzięki za pomoc! -
Mbc witaj:)
Rozumiem, że obserwacji i wykresu jeszcze nie prowadzisz? Wiadomo kiedy miałaś owulkę?
Z tego co widzę, to cykle Ci się skracają, więc trochę dziwne że 36 dc i ani @ ani pozytywnej bety