TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sara to jeszcze o niczym nie przesądza. Na spokojnie do tego podejdź. Każdy organizm jest inny i zdarza się, że na początku beta wolniej rośnie. Może zwiększ dawkę?'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Rene Moja Droga ja testuje 15.08 a nie 20.08 :*
Ja to czarno umnie widzę. Na siłe szukam objawów (ktore i tak, tak szybko nie pojawiaja się ) Jak teraz sie nie uda to dopiero w pażdzierniku powtórka ze starań
Gratki dla Was zafasolkowanych :* :* Zdrówka💗5 💗
-
Enii wrote:Rene Moja Droga ja testuje 15.08 a nie 20.08 :*
Ja to czarno umnie widzę. Na siłe szukam objawów (ktore i tak, tak szybko nie pojawiaja się ) Jak teraz sie nie uda to dopiero w pażdzierniku powtórka ze starań
Gratki dla Was zafasolkowanych :* :* Zdrówka -
Rene, niestety akurat pewnie uciekalam z.wózkiem przed burzą
Teraz mąż siedzi na lapku więc chwilowo nie mam możliwości edycji tabelki -
Ellka wrote:Rene, niestety akurat pewnie uciekalam z.wózkiem przed burzą
Teraz mąż siedzi na lapku więc chwilowo nie mam możliwości edycji tabelkiwszamanka lubi tę wiadomość
-
Rene, ja jestem bardzo ugodowa więc ten no
Zasługuje na odpoczynek po pracy. Ja mam przecież telefon, na forum wystarczajagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Rene, oj nie ma widoków na jakiś przyzwoity?
-
Enii wrote:Rene Moja Droga ja testuje 15.08 a nie 20.08 :*
Gratki dla Was zafasolkowanych :* :* Zdrówka
oczywiście trzymam kciuki za ten cykl:-) -
Odebrałam dzisiaj zapas testów, a że to taniochy z allegro (20 szt 15 zł ) to postanowiłam sprawdzić czy działają. Działają druga kreska niemal od razu, szkoda tylko że to po ovitrelle
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Yvonne to miejmy nadzieję, że to objaw ciąży
MamaNl zazdroszcze, u nas fala upałów i dziś jakaś masakra. W domu jak w piekle, nawet nawiew nie pomaga. Boję się nocy, bo źle śpię, a dziś to będzie najgorsza noc pod względem upału. No chyba, że jutro będzie gorzej -
wszamanka wrote:Odebrałam dzisiaj zapas testów, a że to taniochy z allegro (20 szt 15 zł ) to postanowiłam sprawdzić czy działają. Działają druga kreska niemal od razu, szkoda tylko że to po ovitrelle
-
oli123 wrote:Wlasnie sama nie wiem, jesli testy sie nie myla to bedzie moja pierwsza ciaza, kiedy powinnam wybrac sie so gina? Dzisiaj 10dpo a cykle srednio 28 dni
oli123 lubi tę wiadomość
2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18