TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny,
gratuluję pozytywnych testów !!! Świetnie zaczął się miesiąc!
Ja testuję 26 sierpnia, pisałam już wcześniej, poproszę o dopisanie do tabelki
Nie udzielam się teraz, mam bardzo intensywny czas, dużo spraw na głowie... wieczorem padam, bez sił na czytanie forum...
Od kilku dni piję zioła ojca sroki nr 3 - zobaczymy czy na mnie zadziałają
Trzymajcie się ciepło!Jagna 15.04.2018 -
Hej Marysia, wpisałam Cię Powodzenia:) Też mam zamiar od nowego cyklu pić te ziółka:)
-
Rene, to super:) Też się przespałam, ale obudziłam się taka głodna, że zaczęłam wyjadać ser żółty z lodówki;p
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
-
Ellka wrote:Hej Marysia, wpisałam Cię Powodzenia:) Też mam zamiar od nowego cyklu pić te ziółka:)
wszamanka lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Ela, no własnie. Jaki nowy cykl?!?! Ten miesiąc będą same pozytywy
Marysia, powodzenia I odpoczywajjagodowa91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Która jest mądra jeśli chodzi o testy owulacji??? Zrobiłam i moje pytanie brzmi-pozytywny czy negatywny?
https://zapodaj.net/89946a5e43b1a.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 16:05
-
Jagodowa, jest negatywny.
-
Żeby był pozytywny muszą dwie kreski być takie same. Kup sobie może innej firmy test. Mi z allegro w ogóle nie wychodziły.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 16:35
pilik lubi tę wiadomość
-
Mbc, wieczorem poprawię tabelkę bo teraz nie mam możliwości
-
Jagodowa, Bluecat, od początku cyklu mam mocne przeczucia że to nie będzie szczęśliwy cykl, więc już robię plany na kolejny
-
wszamanka wrote:Tak, pierwszy raz go miałam, i się zastanawiam czy nie był za późno:/ robiłam go w sobotę wieczorem, i w sobotę i w niedzielę było seksowanko po kilkudniowej przerwie. Według zaleceń lekarza, żeby dać plemnikom jak największe szanse, bo wyniki nasienia kiepskie. Tylko że program zaznaczył mi owu też na sobotę, i nie wiem czy owu nie była przed zadtrzykiem. I boję się że te nasze staranka trochę za późno były..
A to nie miałaś żadnego monitoringu? U mnie to lekarz zdecydował kiedy trzeba to podac. Wychodziło że dziś a on prywatnie tam gdzie chodzę dziś nie przyjmował i kazał przyjechać do szpitala na oddział i sam mi osobiście zastrzyk robil. -
Bluecat wrote:Żeby był pozytywny muszą dwie kreski być takie same. Kup sobie może innej firmy test. Mi z allegro w ogóle nie wychodziły.'Porażki to szczeble sukcesu'
-
Ellka wrote:Jagodowa, Bluecat, od początku cyklu mam mocne przeczucia że to nie będzie szczęśliwy cykl, więc już robię plany na kolejny
Ellka lubi tę wiadomość
-
Jagodowa, dziękuję :-*
jagodowa91 lubi tę wiadomość
-
Jagodowa, aaa Ja kupiłam Amil, w Aptece Gemini przez neta.
Ela, nie poddawaj się i nie załamujEllka lubi tę wiadomość