TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Magdzia, dziękuję
Jasne poprawię Ale troszkę później -
Dzisiaj mam dzień sprzątania więc jak skończę śniadanie biorę się za porządki
-
Kurczę wchodzę na spokojnie rano a ty takie wiadomości. Pięknie. Gratulacje. Dobry początek miesiąca niech będzie dobrym prohnostykiem dla nas.
Ps:a mnie nadal nie ma na liście staraczek i testujących w sierpniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2017, 08:46
Migotkaes lubi tę wiadomość
-
Necia, na jaki termin wpisać Cię?
-
O rety dziewczyny gratulacje! Agusia i Magdzia - fantastyczne wiadomości z rana, trzymam kciuki za spokojne 9 miesięcy
Ech ja dziś nieprzytomna jestem. Byłam tydzień na działce u rodziców z córeczką i wracałyśmy wieczorem, tak żeby zasnęła mi w samochodzie bo inaczej nie dałabym rady prowadzić, całą drogę by wyła. No i wszystko pięknie, udało się przełożyć bobasa do łóżeczka ale przebudziła się ok 23 i nie chciała zasnąć bo znowu nowe miejsce udało się dopiero o 3 w nocy jak się wybawiła i powtórzyłyśmy cały rytuał - kolacja, kąpiel i cycuś. A pobudka jak gdyby nigdy nic o 6.30 i wciąż zasuwa i się bawi a ja na rzęsach się podpieram... Ech skąd w tych dzieciach tyle energii
Mam tylko nadzieję że to niewyspanie nie zaburzy mi owulki bo dziś 11dc...Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Necia, gotowe.Jeśli kogoś pominęłam to proszę się upominać
-
Dziewczyny proszę o pomoc a mianowice staramy sie z mezem o drugie dziecko w tym miesiacy bylam pewna ze sie nie udalo poniewaz doatalam normalny okres i tak jak zwykle.bolal mnie brzuch ale dwa dni przed nim zrobilam test i wyszedl niby negatywny ale pod slonce widzialm tak jakby druga kreske ale byla taka jakby koloru szarego? Dlatego bylam pewna ze mi sie zdawalo i do tego dostalam jeszcze okres dlatego bylam pewna ze na 100% nie jestem w ciazy ale od paru dni ciagle zle sie czuje jest mi nie dobrze kreci sie w glowie pobolewa podbrzusze i mam wrazenie jakby piersi staly sie pelniejsze. Na pewno nie wkrecam sobie nic poniewaz to dopiero byl pierwszy miesiac staran dlatego nie mamy jakiegos cisnienia ze sie nie udalo...ale martwi mnie co sie teraz ze mna dzieje, nie wiem co robic, powtorzyc test?
-
Bibiś, a okres miałaś normalny? Test możesz zawsze zrobić.