TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Może zrób betę? Wtedy miałabyś pewność. Ale skoro miałaś okres to raczej nie ciąża
-
nick nieaktualnyBibiś wrote:Tak okres mialam normalny trwal 5 dni i tak jak zawsze byl bolesny jutro kupie test i zobacze ale nie wiem co sie dzieje
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny!
W tamtym mcu usunelam konto ale powrocilam by pochwalic sie, ze w 5tym cyklu sie udalo!!! ) w czwartek wieczorem ujrzalam dwie krechy, dzisiaj powtorzylam i krecha jeszcze mocniejsza
Nadal nie wierze
Teraz musze sie zapisac na pierwsza wizyte do poloznej
Bralam Bromergon ale odstawilam go przed owulacja bo sie zle czulam, do tego wiesiolek do owu, kwas foliowy, castagnus i magnez z wit B6. 2 tyg temu test owu byl mega pozytywny wiec wzielam swojego chlopa w obroty i w piatek po tescie przytulanko, w sobote rano z uzyciem zelu Kinderwunsch, w sobote wieczorem i w niedziele poprawka i udalo sie
Magdzia85F, SylwiaLu, MamaNl, Aga26, MałaMi90, jagodowa91, justysbp, Truskaweczka250, Idzianna, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycasteam wrote:Witajcie dziewczyny!
W tamtym mcu usunelam konto ale powrocilam by pochwalic sie, ze w 5tym cyklu sie udalo!!! ) w czwartek wieczorem ujrzalam dwie krechy, dzisiaj powtorzylam i krecha jeszcze mocniejsza
Nadal nie wierze
Bralam Bromergon ale odstawilam go przed owulacja bo sie zle czulam, do tego wiesiolek do owu, kwas foliowy, castagnus i magnez z wit B6. 2 tyg temu test owu byl mega pozytywny wiec wzielam swojego chlopa w obroty i w piatek po tescie przytulanko, w sobote rano z uzyciem zelu Kinderwunsch, w sobote wieczorem i w niedziele poprawka i udalo sie
castems gratulacje! ja dzisiaj robiłam test i też dwie krechy, nie cień nawet tylko ładne dwie!))MałaMi90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:castems gratulacje! ja dzisiaj robiłam test i też dwie krechy, nie cień nawet tylko ładne dwie!))
Dziekuje, Tobie tez gratuluje
U mnie tez byly dwie krechy, nie jakies cienie cieni dlatego szok byl! i jest nadalMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:
Najlepsze jest to,ze tydzien temu kupilam bilety na Sycylie na wrzesien i musze odpuscic wyjazd
No właśnie, dlaczego? Bo jeśli o lot chodzi to wiele kobiet znam które latały w ciazy. Kąpać tez się można
Od kuzynki wiem ze zaawansowa ciąża wymaga zgody lekarza na wejście na pokład samolotu.
Gratulacje dla dzisiejszych fasolekMagdzia85F lubi tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycasteam wrote:Witajcie dziewczyny!
Nadal nie wierze
Pięknie Gratulacje ❤❤❤ -
Necia, mi pomogło schowanie termometru nawet nie swiruje teraz po owu tylko w miarę cierpliwie czekam na @
-
A i lepiej śpię. Wcześniej potrafiłam budzić się wcześnie bardzo żeby tylko nie zaspac na mierzenie
-
nick nieaktualnyWiem ze latwo pisac jak juz sie zobaczylo dwie kreski ale wyluzujcie troche. Ja bralam leki ale usunelam konto po tym jak watek lipcowy zostal zdominowwny przez wiadomo kogo. Ja bralam suple, odstawilam Bromergon i po prostu sie staralam. Jedynie odwalilo mi jak zobaczylam test owu. Nigdy nie mialam tak pozytywnego testu. Bolal mnie strasznie brzuch i mysle ze podwyzszona prolaktyna byla powodem niepowodzen. No i uzylam tego magicznego zelu
-
Casteam, czasem cięzko wyluzować, ale próbować czasem trzeba;) Mi minęło 8 dni od owu nawet nie wiem kiedy;)
Znasz może Rene?:>