TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bluecat, nie załamuję się
Dziewczynki, przez kilka dni Rene nie będzie na forum. W sprawach zapisów i wyników testowania proszę zgłaszać się do mnie:) -
Jestem wpisana na 9 sierpnia ale niestety owu miałam chyba szybciej i cykl się skrócił więc dostałam @ 2 sierpnia . Cykl stracony . Dobra wiadomość jest taka że całkiem z sierpniowego testowania nie uciekam bo przy moich cyklach załapię się w sierpniu jeszcze na testowanie hehe. Ellka jeśli możesz to wpisz mnie na 27 sierpnia :*.
Kilka słów o nowym cyklu: Pierwszy raz zgłoszę się na monitoring. Pierwszy monitoring 11 sierpnia w 10dc , później ginekolog powie kiedy kolejny monitoring no i 15 sierpnia w 14 dc jadę z mężem w góry na urlop na 5 dni więc wiele wskazuje na to, że podczas pobytu w górach będę mieć płodne dni cudownie . Po powrocie sprawdzę czy była owu. W tym cyklu też zamierzam sprawdzić progesteron bo wahania temperatur nie dają mi spokoju. Trzymam kciuki za Was wszystkie kochane ;*justysbp lubi tę wiadomość
Kiepskie nasienie
IO
Mutacje mthfr hetero
4 lata starań
2018 IUI 😥
06.2020 IVF biochemiczna 😥
Próbujemy dalej naturalnie ♥️
Klinika Medart Poznań 🤞🍀 -
Dominisia, zmieniłam Ci datę testowania;)
Dominisia883 lubi tę wiadomość
-
S1985, musiałam przeoczyć. Zapiszę Cię dzisiaj jak będę na laptopie.
Już jesteś wpisanaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2017, 20:54
s1985 lubi tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/aebd5bfe3aac8.jpg.html
melduję dwie krechy na teście o czułości 25 mlU/mlMamaNl, Pysia89, Magdzia85F, jagodowa91, SylwiaLu, yvonneSW, LadyRuuU, Necia124, s1985, Tynka 89, Sanka, wszamanka, Aga26, asia-bez, Rene, pilik, justacz, justysbp, Carolline lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!!!!
Niektóre mnie pamiętają. Otóż w końcu ruszył zdrowy jajnik:-) w środę miałam plamienie, wpisałam okres a TU test pozytywny!!!! Piękna druga kreska.
Z uwagi na moje wcześniejsze cp w poniedziałek biegnę zbadać betę.
Trzymam kciuki za wszystkie i gratuluję już dziewczynom którym się udało:-)jagodowa91, SylwiaLu, LadyRuuU, Necia124, Tynka 89, Sanka, wszamanka, Aga26, asia-bez, MamaNl, Rene, justacz, Truskaweczka250, justysbp, Idzianna, Carolline lubią tę wiadomość
-
Agusia, super. Gratuluję
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia gdzieś Ty była?? moje najszczersze gratulacje !! Agusia Tobie również gratuluje. no cudowny ten sierpień!
Magdzia85F lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
Gratulacje :-* super wieści z rana
Powpisuje pozytywy za chwilkęMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ale super;) gratulacjePokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
nick nieaktualnyjagodowa91 wrote:Magdzia gdzieś Ty była?? moje najszczersze gratulacje !! Agusia Tobie również gratuluje. no cudowny ten sierpień!
Jagodowa musiałam na spokojnie ten cykl przejść, bo bałam się że za bardzo wpadnę w wir starań a nic nie wyjdzie. A przecież nareszcie mi ruszył zdrowy jajnik z jajowodem
Wstałam przed 7 i od razu łazienka. Druga krecha porządna i tłusta.
A wczoraj dostałam podwyżkę o której pisałam, że złożyłam wniosek
Jagodowa a jak u Ciebie???
I sierpień naprawdę WOW!!!
justysbp lubi tę wiadomość