TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Casteam jakiego żelu? ja od 8 miesięcy na luzie się staram nie mierze temperatury nie sprawdzam ovu i tak nic nie wychodzi. Zapisałam się do innego lekarza, czekam na wizytę, mam nadzieję że mi zleci badania. Bo poprzedni powiedział że trzeba się starać :oPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Casteam przepraszam już doczytałam jaki żel uzylasPokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
Necia, to już wiesz że mamy podobnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycasteam wrote:Wiem ze latwo pisac jak juz sie zobaczylo dwie kreski ale wyluzujcie troche. Ja bralam leki ale usunelam konto po tym jak watek lipcowy zostal zdominowwny przez wiadomo kogo. Ja bralam suple, odstawilam Bromergon i po prostu sie staralam. Jedynie odwalilo mi jak zobaczylam test owu. Nigdy nie mialam tak pozytywnego testu. Bolal mnie strasznie brzuch i mysle ze podwyzszona prolaktyna byla powodem niepowodzen. No i uzylam tego magicznego zelu
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny może Wy mi pomożecie zrobiłam dzisiaj dwa testy ciążowe paskowe kupione na allegro. Pierwszy z porannego moczu druga kreska była ledwo widoczna (tylko pod światło) teraz zrobiłam drugi i druga kreska jest troszkę ciemniejsza ale nadal słabo widoczna i teraz nie wiem czy te paskowe mają to do siebie że pokazują druga slaba kreskę mimo braku ciąży? Może go zalałam? Już sama nie wiem jutro rano zrobię innej firmy ale błagam zinterpretujcie ten test bo oszaleje jest to mój 12 dpo
http://www.tinypic.pl/0j00t218jm9f -
nick nieaktualnyMigotkaes wrote:Hej dziewczyny może Wy mi pomożecie zrobiłam dzisiaj dwa testy ciążowe paskowe kupione na allegro. Pierwszy z porannego moczu druga kreska była ledwo widoczna (tylko pod światło) teraz zrobiłam drugi i druga kreska jest troszkę ciemniejsza ale nadal słabo widoczna i teraz nie wiem czy te paskowe mają to do siebie że pokazują druga slaba kreskę mimo braku ciąży? Może go zalałam? Już sama nie wiem jutro rano zrobię innej firmy ale błagam zinterpretujcie ten test bo oszaleje jest to mój 12 dpo
http://www.tinypic.pl/0j00t218jm9f -
nadzieja73 wrote:Jest bladzioch.Kup sobie lepszy test np.z bobotestu ,albo pink test .
Właśnie zrobiłam Pink Test i tez jest słaba kreska http://www.tinypic.pl/gvucp5v17x9s
No nic polecę dzisiaj na betę i zobaczymyTruskaweczka250, jagodowa91, moniśka..., Aga26, MałaMi90, s1985, Agusia_pia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak znam Rene widzialam ja na watku na BBF i wpisywala mnie na liste staraczek w lipcu
Uzylam zelu Kinderwunsch. To zel w aplikatorach, mozna kupic w niemieckim DM.
Mam tez kilka saszetek Conceive ale uzylam go tylko raz i to chyba w maju bylo
Jako ze slabo bylo u mnie ze sluzem to w szczesliwym cyklu uzylam tego zelu tylko raz ale mojemu facetowi to sie nie odpowiadal a i ja mialam takie srednie odczucia
W ogole wczoraj powiedzialam chlopakowi kupilam takie male skarpeteczki z napisem I ❤️ Dad nie mogl uwierzyc ) a jeszcze bardziej mnie zdziwil jak wieczorem dal mi prezent - dostalam charms do bransoletki z Pandory w ksztalcie wozka!!! Tak sie zastanawiam kiedy on to zamowil musial znaaaacznie wczesniej ale niespodzianka sie udala i jego i moja
Moj facet skonczyl w lipcu 35 lat, ja za 25 dni skoncze 33 lata - tak to najpiekniejszy i najlepszy prezent urodzinowy ever!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 07:54
wszamanka, MamaNl, Truskaweczka250, jagodowa91, Magdzia85F, MałaMi90, yvonneSW, Rene, Carolline lubią tę wiadomość
-
Hey dziewczynki Ja od 6 nie śpię obudziłam sie na mierzenie..tzn budzik mnie obudził i spać już nie mogłam więc wstałam zaparzyłam sobie kawę kuchenkę umyłam ogarnęłam kuchnię, później kawkę na balkonie w samotności wypiłam bo mąż i córka śpią
wczoraj liczyłam że dzisiaj mi tempka skoczy a tu tak spadła że niższa niż po @ i juz sama nie wiem czy wgl ten pęcherzyk pęknie, jutro idę popołudniu na monitoring ale coś czuję że nic z tego nie będzie ;(
Casteam Gratuluję Tak ten miesiąc jest bardzo hojny w testy<3 może coś w tym jest że to miesiąc Maryjny.Carolline lubi tę wiadomość
-
Casteam aż łezka się w oku kręci jak się czyta.super22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Truskaweczka nie mów hop! Wszystko przed Tobą, cykl się jeszcze nie skończył tempka nie musi być książkowa, każdy organizm inny..
Truskaweczka250 lubi tę wiadomość
'Porażki to szczeble sukcesu'
Zosieńka 05.10.2010 moje Szczęście!
Aniołki [*] 08.2009 21tc [*] 05.2017 6tc
-
nick nieaktualnyHej!!! Casteams mój Mąż za kilka dni 31 urodziny i też dobry prezent. Jak będzie wszystko dobrze, to w kwietniu ślub mieliśmy i dzidziusia (w kwietniu też była strata pierwszej ciąży).
Mnie piersi urosły dosłownie przez jeden dzień. Przy tym, jak schudłam to teraz będą się bardzo w oczy rzucać. W nocy bardzo kiepsko spalam do tego nie mogę jeść, bo mam takie wzdęcia i bóle żołądka i jelit, że szok.
Faktycznie co ciąża, to inna.
Dziewczyny trzymam kciuki!!!! Wizytę mam dopiero 21.08. -
jagodowa91 wrote:Truskaweczka nie mów hop! Wszystko przed Tobą, cykl się jeszcze nie skończył tempka nie musi być książkowa, każdy organizm inny..
-
Magdzia85F!! Gratulacje!! Casteams, gratulacje! Więcej nie doczytałam, ale wszystkim zafasolkowanym gratuluję serdecznie
Magdzia85F, jagodowa91 lubią tę wiadomość
PCOS
suplementacja: folik i wit. D3
Mąż - morfologia 1%, poza tym ok, suplementacja Fertilman Plus