TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Naacia, no ja cała mokra, bez skojarzeń;p;p
Sońkaa lubi tę wiadomość
-
Sońkaa, to chodź bez;p;p
Podobno to ostatni dzień takich upałów na razie:) Czekam na ochłodzenie
A co dobrego upuchciłaś?:>Sońkaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Naacia, no nigdy nie wiadomo co chodzi komu po głowie;p;p
Nie strasz, że znowu będzie tak upalnie oO -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No i @ wredna przyszła. Wiec czekam jak minie i znowu zabieramy się za ❤️ może wrzesień będzie korzystniejszy . Zamowilam wlasnie testy owu, może się przydadza choć mnie zawsze jajniki nawalaja jak mam owulcje ze ledwo sie ruszam.
U mnie też sytaszne upały, rozpłynać się można
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Ellka wrote:Sońkaa, to chodź bez;p;p
Podobno to ostatni dzień takich upałów na razie:) Czekam na ochłodzenie
A co dobrego upuchciłaś?:>10 cs szczęśliwy
-
Almond wrote:No i @ wredna przyszła. Wiec czekam jak minie i znowu zabieramy się za ❤️ może wrzesień będzie korzystniejszy . Zamowilam wlasnie testy owu, może się przydadza choć mnie zawsze jajniki nawalaja jak mam owulcje ze ledwo sie ruszam.
U mnie też sytaszne upały, rozpłynać się można
Kochana, najwyżej będziemy razem we wrześniu walczyć! Ale się nie poddajemy! :*10 cs szczęśliwy
-
Sońkaa, no ja po obiedzie, więc nie zrobiłaś smaka;p Objadłam się naleśnikami na słodko A jeszcze będę mieć na kolację mniam;p
-
Ellka, spadaaaaajjjj :* Mi na słodko to nawet koniuszkiem języka nie wolno tknąć Musiałam się nawet oduczyć słodzenia kawy, ale czego się nie robi na drodze do celu
Chyba, że Wy znacie jakiś przepis na deser bez cukru, mąki itp? Fajnie, jakby to jeszcze było jadalne10 cs szczęśliwy
-
Sońkaa, ok już się zamykam;p
Oj nic słodkiego nie możesz? Nawet czekolady? Współczuję:*
Co do przepisów niestety nie pomogę -
Sonkaa, to kiepsko