TESTOWANIE- SIERPIEN 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sonkaa, A chciałabyś chłopczyka czy dziewczynkę?
-
Mnie się marzy dziewuszka:)
Rene lubi tę wiadomość
-
w sumie to wszystko jedno:-)obiecałam sobie że płeć chce poznać dopiero po porodzie ciekawe czy wytrzymam tyle czasu....Sońkaa wrote:Jak już mogę sobie pomarzyć to chłopca, małego łobuziaka
A Wy dziewczynki? Puśćmy wodze fantazji 
-
trzymam mocno kciuki za nowy cykl oby był owocny:-)Almond wrote:No i @ wredna przyszła. Wiec czekam jak minie i znowu zabieramy się za ❤️
może wrzesień będzie korzystniejszy
. Zamowilam wlasnie testy owu, może się przydadza choć mnie zawsze jajniki nawalaja jak mam owulcje ze ledwo sie ruszam.
U mnie też sytaszne upały, rozpłynać się można
a upały masakra:-( -
u mnie była sytuacja gdzie na usg lekarz mówił dziewczynka będzie a na jednym z ostatnich usg powiedział że chłopiec a gdybym się nie zapytała to żyłabym w przekonaniu że urodzę córkę,przed samym porodem miałam ugs to jeszcze dopytałam o płeć tak dla pewności lekarz powiedział że jest chłopiec ale o tym czy na 100% przekona się pani za paręnaście godzin i tak za te parenaście godzin urodziłam synka:-)Sońkaa wrote:Rene, ja bym nie dała rady! Znam też takie przypadki, gdzie po nastawieniu się na dziewczynkę urodził się chłopiec, także tak czy siak do samego porodu to jednak zagadka

Sońkaa lubi tę wiadomość
-
Rene, jak znosisz te upały?
-
powiem Ci że nie za dobrze,przez nie chce mi się bardziej spać i mam zawroty głowy a jak dłużej stoję to mam wrażenie że za chwilę zemdleję,to sobie wybrałyśmy porę roku do pierwszego trymestru hihiEllka wrote:Rene, jak znosisz te upały?
w 3 trymestrze też nie za fajnie by było w takie upały juz to przerabiałam -
Rene, ja też jestem bardzo śpiąca i zmęczona;/
No wiesz, ja w pierwszą zaszłam w zimie, trzeba trochę urozmaicić;p
Ostatnie tygodnie też miałam podczas upałów, cięzko było -
Ellka tak sobie przypomniałam jak pisałaś o tych opuchniętych stopach....teraz już wiadomo od czego...
-
Rene, no wiadomo. W kościele ostatnio też mi słabo się robiło
-
ja na ostatnią mszę nie pojechałam i nie wiem czy w niedziele dam radę jechać.Jedna pani zemdlała uderzyła głową o posadzkę i karetka ją do szpitala zabrała....Ellka wrote:Rene, no wiadomo. W kościele ostatnio też mi słabo się robiło
-
Rene, oj kiepsko;/ ALe nie dziwne przez te upały;/
Przypomniałaś i znowu stopy mi zaczęły puchnąć;p -
oj nie chciałam ale teraz to wiesz przynajmniej z jakiej przyczynyEllka wrote:Rene, oj kiepsko;/ ALe nie dziwne przez te upały;/
Przypomniałaś i znowu stopy mi zaczęły puchnąć;p -
zgadza sięSońkaa wrote:O kurczaki, to faktycznie lepiej poczekajcie, aż tropiki trochę odpuszczą, nie ma co ryzykować!
-
Rene, taki żarcik;)
Co z bucikami? Brać się?
Rene lubi tę wiadomość
-
Wróciłam od ortodonty, zrobiłam obiad, zjedliśmy. A ja dziś cały dzień zasypiam
U mnie też gorąco i duszno. 25 stopni jest trochę słońca, ale duszno.