Testujemy w kwietniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Żelka1990 wrote:Nie mam pojęcia co się w tym cyklu dzieje. Dzisiaj test owulacyjny negatywny muszę wytrzymać do poniedziałku będę miała monitoring 14 dc dowiem się czy coś jest. Śluzu nie widzę. Ale zaczęłam czuc prawy jajnik👩❤️👨 Starania od 01.2021 r.
Clostilbegyt od 01.2022 r.
Metformina od 03.2022 r.
👩' 96 r.
▪️PCOS
▪️prolaktyna ⬆️
▪️ amh ⬆️
🧔' 96 r.
▪️zdrowy koń 🐎 -
Żelka1990 wrote:Nie mam pojęcia co się w tym cyklu dzieje. Dzisiaj test owulacyjny negatywny muszę wytrzymać do poniedziałku będę miała monitoring 14 dc dowiem się czy coś jest. Śluzu nie widzę. Ale zaczęłam czuc prawy jajnik
-
Dziewczyny napisze w pierwszym wpisie kiedy która testuje, kiedy miesiączka i kiedy owulacja najprawdopodobniej ma być/była, miałabym prośbę żebyście mi napisały jeszcze raz, bo niektóre napisały tylko kiedy owulacja, a niektóre kiedy testują 😁 chyba ze zapisać samo testowanie kiedy która testuje 😁
Dajcie znać 😁
Mam nadzieje ze rozumiecie co napisałam bo jak to przeczytałam to trochę pokręcone wszystko 😅Karolina__, Hania007 lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5erotnsvky.png
https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3skjouf04tpy1.png
👩🏼 ’99 r.
03.07.2018 - Mikołaj 🧒🏼💙
21.09.2021 - Ignaś 👼🏼🤍
09.02.2022 - Aniołek 👼🏼🤍
03.04.2022 - ⏸🌈
13.04.2022 - 🔘 8mm 😍
25.04.2022 - 👶🏼 0,74cm i ❤️ (6+6 z om, 6+4 z usg)
16.05.2022 - 👶🏼 3,16cm (9+6) ❤️
MTHFR (hetero)
PAI-1 (homo)
💊 Euthyrox N50, acard 75, duphaston, pregna , neoparin 0,4 -
Julka99 wrote:Dziewczyny napisze w pierwszym wpisie kiedy która testuje, kiedy miesiączka i kiedy owulacja najprawdopodobniej ma być/była, miałabym prośbę żebyście mi napisały jeszcze raz, bo niektóre napisały tylko kiedy owulacja, a niektóre kiedy testują 😁 chyba ze zapisać samo testowanie kiedy która testuje 😁
Dajcie znać 😁
Mam nadzieje ze rozumiecie co napisałam bo jak to przeczytałam to trochę pokręcone wszystko 😅Julka99 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 Starania od 01.2021 r.
Metformina od 03.2022 r.
👩' 96 r.
▪️PCOS
▪️prolaktyna ⬆️
▪️ amh ⬆️
🧔' 96 r.
▪️zdrowy koń 🐎 -
Julka, u mnie niby wyznacza of na 28.03 termin @ ale teraz mam krótkie fazy lutealne wiec pewnie jak ma przyjść to przyjdzie wcześniej. Nie chce testować wcześniej. Zapisz 29.03. - może dotrwam😂
Julka99 lubi tę wiadomość
-
Hania007 wrote:Julka, u mnie niby wyznacza of na 28.03 termin @ ale teraz mam krótkie fazy lutealne wiec pewnie jak ma przyjść to przyjdzie wcześniej. Nie chce testować wcześniej. Zapisz 29.03. - może dotrwam😂
Ok zapisuje w takim razie same daty testowania 😁
Dziewczyny będę zapisywać na bierząco jak będziecie pisać. Hanie i siebie już zapisuje, a wy mi dajcie znać kiedy wy będziecie testować i będę was dopisywać ❤️Hania007 lubi tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/atdc3e5erotnsvky.png
https://www.suwaczki.com/tickers/2nn3skjouf04tpy1.png
👩🏼 ’99 r.
03.07.2018 - Mikołaj 🧒🏼💙
21.09.2021 - Ignaś 👼🏼🤍
09.02.2022 - Aniołek 👼🏼🤍
03.04.2022 - ⏸🌈
13.04.2022 - 🔘 8mm 😍
25.04.2022 - 👶🏼 0,74cm i ❤️ (6+6 z om, 6+4 z usg)
16.05.2022 - 👶🏼 3,16cm (9+6) ❤️
MTHFR (hetero)
PAI-1 (homo)
💊 Euthyrox N50, acard 75, duphaston, pregna , neoparin 0,4 -
Cześć dziewczyny z chęcią dołączam do Was😊
Teraz coś o mnie😊W Kwietniu właśnie a dokladnie 6.04 m skończę 31 lat.mąż rocznikowo 32.
Mamy 2.5 letniego synka któremu chciemy zapewnić rodzeństwo 🥰Staramy się od 4c.
Wczoraj miałam owulacje w 14dc.Wyłapałam piękny pick testem owu w 12 dc😆🤩Serduszkowania zaliczone wczoraj i przedwczoraj😍
Dzisiaj 1 dpo jestem pełna nadzieji 🍀
Wcinam ananasa i po cichu trzymam kciuki za ten cykl🤩
Nie ukrywam że ⏸️ na teście byłyby dla mnie wymarzonym prezentem urodzinowym😍
Termin 🐒 mam na 31.03 i taką datę poproszę mi wpisać na testowanie😊Chociaż nie obiecuję że uda mi się wytrwać hehe😉
Zaciskam mocne kciukasy za Nas wszystkie za te wiosennie króliczki 🐰🥰✊️
Wierze że wiosna Nas pozytywnie zaskoczy🥰Karolina__, Akataa, Julka99 lubią tę wiadomość
👩 31 l.
👱 31 l.
👫17 lat👰♀️🤵 2018
👶 synek 2019
Staramy się o rodzeństwo od 12.2021🍀
11.2022 - 1 wizyta w klinice bezpłodności
U Męża słabe wyniki nasienia
19.01 - badanie Sono Hsg - oba jajowody drożne 🙏🍀
14 cs ten szczęśliwy 😍❤️
1.02 - ⏸️ w 9dpo
2.02 - bHCG: 15,58 U/l 🥺😍
6.02 - bHCG: 170,6 U/l🍀🤞(przyrost 233%)
06.03- pierwsza wizyta USG🤞🍀
06.03- 1.87 cm Bobasa z bijącym serduszkiem❤🍀🤰
20.03 - 3.64 cm człowieczka 🥰
13.04 - prenatalne - niskie ryzyka,7.91 cm zdrowego Robaczka🤰
17.04 - chyba będzie drugi synek🙈💙🤩
23.05 - połówkowe - 320 g zdrowego chłopczyka 🥰
-
W końcu dostałam 🐵. Kolejna jest przewidziana na 12.04,wiec wtedy możesz mi wpisać testowanie, a jak wpisujesz też @to dzisiaj. 😁
Żelka1990 lubi tę wiadomość
Metformina od 03.2022 r.
👩' 96 r.
▪️PCOS
▪️prolaktyna ⬆️
▪️ amh ⬆️
🧔' 96 r.
▪️zdrowy koń 🐎 -
Cześć Rozyczk4☺️ Trzymam kciuki za Twój zielony koniec✊🏻✊🏻
Karolina, tule i mam nadzieje ze to Twój 1 dzień ciąży❤️
RoZyCzK4, Karolina__ lubią tę wiadomość
-
Karolina__ wrote:W końcu dostałam 🐵. Kolejna jest przewidziana na 12.04,wiec wtedy możesz mi wpisać testowanie, a jak wpisujesz też @to dzisiaj. 😁
Zazdroszczę, ja wciąż czekam (36 dc), temp. rośnie, zrobiłam kolejny test, ale negatyw, więc się chyba muszę uzbroić w cierpliwość. 🙃
Datę testowania podam jak 🐵 się łaskawie zjawi. 😅Karolina__ lubi tę wiadomość
-
Akataa wrote:Zazdroszczę, ja wciąż czekam (36 dc), temp. rośnie, zrobiłam kolejny test, ale negatyw, więc się chyba muszę uzbroić w cierpliwość. 🙃
Datę testowania podam jak 🐵 się łaskawie zjawi. 😅 -
Hania007 wrote:Ale czemu od razu na @ póki co to ładnie i obiecująco wyglada Twój wykres 🤞🏻✊🏻
Mieliśmy tylko raz 💞 bez zabezpieczenia i to w terminie gdy normanie powinnam być już dawno po owu, więc chyba padnę z wrażenia jak się okaże, że się akurat udało. 🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2022, 10:26
-
Akataa wrote:Staram się nie nastawiać, szanse są bardzo niewielkie, bo w tym cyklu jeszcze jakoś specjalnie się nie staraliśmy.
Mieliśmy tylko raz 💞 bez zabezpieczenia i to w terminie gdy normanie powinnam być już dawno po owu, więc chyba padnę z wrażenia jak się okaże, że się akurat udało. 🤣
Ja ogólnie już wczoraj byłam taka zła, że nie ma @,ze powiedziałam sobie w d**pie, co będzie to będzie. No i łaskawie zjawiła się dzisiaj rano. Także, mam nadzieję, że dzisiaj 1dc.😁Hania007, Akataa lubią tę wiadomość
Metformina od 03.2022 r.
👩' 96 r.
▪️PCOS
▪️prolaktyna ⬆️
▪️ amh ⬆️
🧔' 96 r.
▪️zdrowy koń 🐎 -
Akataa wrote:Staram się nie nastawiać, szanse są bardzo niewielkie, bo w tym cyklu jeszcze jakoś specjalnie się nie staraliśmy.
Mieliśmy tylko raz 💞 bez zabezpieczenia i to w terminie gdy normanie powinnam być już dawno po owu, więc chyba padnę z wrażenia jak się okaże, że się akurat udało. 🤣Akataa lubi tę wiadomość
-
Akataa wrote:Nieszczęśliwy bo odkąd mam niedoczynność, mimo TSH w normie, czasem czuję się jakbym miała tak z 30 lat więcej. Najbardziej uciążliwe jest zmęczenie po przebudzeniu, mam mega problem żeby wstać z łóżka, mimo snu 8h. Co najdziwniejsze, gdy byłam w ciąży problem ten nagle zniknął, wstawałam wypoczęta jak nigdy, przed budzikiem.
Oj u mnie zanim spadło to czułam się jak 💩 całymi dniami bym spała i zero ochoty na nic. Teraz jest dużo lepiej 🙂🔸 Niedoczynność tarczycy (Euthyrox 100 i 75)
🔸14 cykl starań o pierwszego maluszka 👶 -
RoZyCzK4 wrote:Cześć dziewczyny z chęcią dołączam do Was😊
Teraz coś o mnie😊W Kwietniu właśnie a dokladnie 6.04 m skończę 31 lat.mąż rocznikowo 32.
Wczoraj miałam owulacje w 14dc.Wyłapałam piękny pick testem owu w 12 dc😆🤩Serduszkowania zaliczone wczoraj i przedwczoraj😍
Termin 🐒 mam na 31.03 i taką datę poproszę mi wpisać na testowanie😊Chociaż nie obiecuję że uda mi się wytrwać hehe😉
Wierze że wiosna Nas pozytywnie zaskoczy🥰
Trzymam kciuki za Ciebie mocno żebyś miała swój wymarzony prezent 😍🔸 Niedoczynność tarczycy (Euthyrox 100 i 75)
🔸14 cykl starań o pierwszego maluszka 👶 -
Julka99 wrote:Dziewczyny napisze w pierwszym wpisie kiedy która testuje, kiedy miesiączka i kiedy owulacja najprawdopodobniej ma być/była, miałabym prośbę żebyście mi napisały jeszcze raz, bo niektóre napisały tylko kiedy owulacja, a niektóre kiedy testują 😁 chyba ze zapisać samo testowanie kiedy która testuje 😁
Dajcie znać 😁
Mam nadzieje ze rozumiecie co napisałam bo jak to przeczytałam to trochę pokręcone wszystko 😅Julka99 lubi tę wiadomość
-
RoZyCzK4 wrote:Cześć dziewczyny z chęcią dołączam do Was😊
Wierze że wiosna Nas pozytywnie zaskoczy🥰
Długo o synka się staraliście?
Moja córeczka jest z marca 2019