Testujemy w Lutym - wątek dla starych i tych nowych w każdej chwili można dołączyć! Wątek dla każdego :) o każdej porze dnia czy nocy :)
-
WIADOMOŚĆ
-
I dodam coś jeszcze, z racji tego że nie mogłam się zalogować do starego konta sprzed kilku lat, założyłam nowe...co więcej w momencie kiedy chciałam coś napisać pojawił się komunikat- regulamin a w jego pierwszym punkcie oto taki wpis:
Udzielając się na forum, w pamiętnikach lub komentując wykres SZANUJ INNYCH UCZESTNIKÓW i ich poglądy. Zachowaj przyjazną atmosferę, nie używaj słów niecenzuralnych i OBRAŹLIWYCH. Nie pisz rzeczy , których nie odważyłbyś się powiedzieć komuś w twarz. Społeczność OvuFriend to miejsce wsparcia i rozmowy, a nie kłótni!!!!
Tak, zalogowałam się tylko po to, żeby was pochwalić. Podczytuję bo lubię to forum, udzielałam się tu dość sporo kilka lat temu, na chwilę obecną nie staramy się jeszcze ale za kilka miesięcy mam nadzieję że zagoszczę tu na dobreabrakadabra, Lili93, meraja90 lubią tę wiadomość
-
abrakadabra wrote:Tak dokładnie, szacunek przede wszystkim, jesli komuś nie odpowiada jakis wpis przecież nie musi na niego reagować
Masz nadzieje, że zagoscisz na dobre? Lepiej nie 😋 Oby szybko Ci sie udało i żebyś nie musiala tego przeżywać od nowa
Wiesz z doświadczenia wiem że to loteria. Mam dwoje dzieci, o pierwsze staraliśmy się kilka dobrych lat, udało się dopiero dzięki in vitro, drugie ot tak, raz poszaleliśmy bo przecież ja i tak nie zajdę bo nie mogę no i niespodzianka - zaszłam w ciąże heh. Także los bywa przewrotny. A teraz zamarzyło mi się kolejne dzieciątko. Fakt oby i tym razem udało się szybko czego wam wszystkim życzęmeraja90, Lili93 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny czy naprawdę jest sens prowadzić 2 takie same wątki? Nie dzielmy się. Przecież to do niczego dobrego nie prowadzi. Na tym pierwszym wątku lutowym każda z nas się zmieści. A przecież wszystkie jesteśmy na tyn forum w tym samym celu.
midzia, Alutka128 lubią tę wiadomość
-
Lili93 wrote:Dziewczyny proszę zerknijcie na mój wykres i powiedzcie mi że widzialyscie kiedyś takie kwiatki zakończone 💚 jestem w niemczech i wracam za parę dni do Polski. Od razu polecę do lekarza ale wiecie... Muszę zapytać bo się udusze 🙈🙈
Temperatura pięknie do góry poszla .Lili93 lubi tę wiadomość
-
Lili93 wrote:Dziewczyny proszę zerknijcie na mój wykres i powiedzcie mi że widzialyscie kiedyś takie kwiatki zakończone 💚 jestem w niemczech i wracam za parę dni do Polski. Od razu polecę do lekarza ale wiecie... Muszę zapytać bo się udusze 🙈🙈
Różne cuda się zdarzają, tempka ładnie rośnie, więc jeśli owulacja faktycznie była to zawsze jest szansa na zielony ogonek. Jeśli temperatura się utrzyma to najbliższe dni pokażą, czy coś z tego będzieLili93 lubi tę wiadomość
33l. ♀ ➥PCOS -
Blanka1988 wrote:Dziewczyny czy naprawdę jest sens prowadzić 2 takie same wątki? Nie dzielmy się. Przecież to do niczego dobrego nie prowadzi. Na tym pierwszym wątku lutowym każda z nas się zmieści. A przecież wszystkie jesteśmy na tyn forum w tym samym celu.
-
Alutka128 wrote:Dziewczyny, przejdźcie na stary watek. Nas wszystkie wczoraj trochę poniosło.... Jesteśmy w jednej czarnej dupie i powinnyśmy się trzymać razem mimo wszystko.... Głupio się trochę zrobiło...
-
tylko_czytam wrote:Ja cos czuje ze tez będzie testowane u mnie w lutym,
Póki co mam 28dc i brak 🐵, test wczorajszy bialutki, jutro testuje znów, trzymajcie kciuki!
Niestety jeszcze nie wiem jak długie mam cykle po antykoncepcji
Hej, też właśnie okropnie wydłużyły mi się cykle po tabletkach. W grudniu było to 35 dni... Teraz jest już 27 DC i myślę, że dopiero za tydzień mogłabym testować.. albo po prostu czekać na okes..
Nie miałaś problemu z powrotem owulacji po odstawieniu tabletek?
-
Kleopatra czy mam owu niestety jeszcze nie wiem.
Testy okupacyjne z Allegro wychodzą mi albo białe albo blade, śluzu jeszcze nie wyłapałam żeby był super płodny, raczej zawsze mam biały - czasem tylko bardziej lepki. Temperatury nie mierze ( dla mnie to kolejny etap wtajemniczenia 😀) ale już się przymierzam do zakupu termometra.
Tez miałam w grudniu 35 dni teraz leci 29 i nadal nic, ani ciąży ani okresu, apka wyliczyła mi owu na ok 14 dzień a jajniki i podbrzusze świrowalo od 16 do 19 dc wiec wiem ze nic nie wiem 😂
14.02- beta 674🥰
15.03 - 1,9cm bejbika ❤️
26.03 - 3,6cm ❤️
12.04- 6,7 cm ❤️ USG prenatalne Ok
22.04 - wyniki NIFTY- ryzyka niskie / babyGIRL🥰💖