Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Testujemy w Lutym - wątek dla starych i tych nowych w każdej chwili można dołączyć! Wątek dla każdego :) o każdej porze dnia czy nocy :)
Odpowiedz

Testujemy w Lutym - wątek dla starych i tych nowych w każdej chwili można dołączyć! Wątek dla każdego :) o każdej porze dnia czy nocy :)

Oceń ten wątek:
  • Paulina1995 Znajoma

Wysłany: 21 stycznia 2021, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia33 wrote:
    Powodzenia w poniedziałek.

Dziekuje :) również powodzenia i trzymam za Was wszystkie kciuki !

👩1995
    🧑1993
    Rozpoczęcie starań - 01.2021
    Igorek 19.11.2021 godz. 8.49 💙💙💙
  • szczesciara30 Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2021, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy żel iladian jest spoko przy staraniach?

w57vrjjgs1ia7rw6.png
  • Gosia33 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2021, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara30 wrote:
    Dziewczyny czy żel iladian jest spoko przy staraniach?

Chodzi Ci o zel do higieny intymej ?

Oliwia23 lubi tę wiadomość

• Gosia33 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2021, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gosia33 wrote:
    Chodzi Ci o zel do higieny intymej ?
    Czy lubrykant?

Wysłany: 22 stycznia 2021, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taki nawilżający jest fioletowy chyba granatowy

w57vrjjgs1ia7rw6.png
  • Gosia33 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2021, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesciara30 wrote:
    Taki nawilżający jest fioletowy chyba granatowy
    Czytalam ma grupie u dziewczyn ,ze sa dobre lubrykanty które wspomagaja. Natomiast moj gin odradzał. Niektóre lubrykanty są szkodliwe dla plemników. Ale zapewne są,które pomagają. Na etykietce mozna wszytsko napsiac . O tym zleu nie slyszlam . Zanim zaczniesz używać poczytaj czy faktycznie pomaga ,zeby noe zaszkodzi przy straniach.

• Ariadne002 Ekspertka

Wysłany: 22 stycznia 2021, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny :)
    Jestem tu u Was nowa ale pod czytuje już jakiś czas.
    Ja teraz 8dpo i zamierzam testować 28.01, można się wpisać? ;)

2nn3xzkr9nr4vkgp.png

Wysłany: 26 stycznia 2021, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka coś mi forum nawala.. Nie zrobiłam jeszcze tej listy. Dziś byłam.u gina i przepisał mi progesteron i MÓWIŁ że.moze jakieś badania immunologiczne powinnam zrobić i pęcherzyk 17mm to. Owulka tak piątek sobota?

w57vrjjgs1ia7rw6.png

Wysłany: 26 stycznia 2021, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u Was jak tam dziewczyny?

w57vrjjgs1ia7rw6.png
  • Kleopatra 123 Znajoma

Wysłany: 26 stycznia 2021, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie okres na całego

Zastanawiam się czy jest ze mną coś nie tak, często miałam różne infekcje pochwy, to bakteryjną to grzybicza.. czekam do czwartku, aż będzie 3 DC i zrobię badania krwi takie jak: prolaktyna, estradiol, lh i FSH no i cała reszta jak morfologia, cukier itp. Zobaczymy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2021, 20:23

• noelka Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2021, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czy mogę dołączyć? :)
    Będę testować chyba 15.02.

Lili93, Gosia33 lubią tę wiadomość

• Morgana Autorytet

Wysłany: 26 stycznia 2021, 23:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cisza i spokój. Nie zapowiada się, żeby jakaś owulka miałaby się pojawić w najbliższym czasie. Owulaki cały czas bialutkie. Chociaż wczoraj wieczorem pojawiło się sporo wodnistego śluzu, ale dzisiaj już go nie ma. Chyba był to taki jednorazowy wyskok.

33l. ♀ ➥PCOS
  • Lili93 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2021, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie 13 dpo ( o ile byla) jutro szukam na test ale już czuje @ za rogiem... boli mnie brzuch okresowo.

3i49y2v49c2b7dsr.png
  • Pinezka Znajoma

Wysłany: 27 stycznia 2021, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo fajnie, że założyłyście nowy wątek, bo laski na tamtym ostro przesadzają ❤️
    Jak sobie ktoś nie radzi z emocjami to można się wybrać do psychologa a nie wylewać frustacje na kimś innym, bo jej sie udało, a mi nie. Forum jest dla każdego i każdy może pisać, chyba że mają jakiś akt własności to proszę pokazać 😂

Ja czekałam trzy lata zanim mój zgodził się na starania. I każda inna ciąża bolała, ale czekałam i nie dopier*** innym bo im się udało, a ja nawet nie mogłam spróbować. I teraz też nie wiem czy uda się teraz czy będę musiała czekać kolejne 3 lata czy więcej. Było bardzo ciężko, ale ten okres nauczył mnie cierpliwości i tego, że nie zawsze jest tak jakbyśmy tego chcieli i trzeba zająć głowę czymś innym, a nie tylko myśleć o staraniach, bo można oszaleć.

Każdej życzę dwóch kreseczek ❤️

Monika_1992, Kleopatra 123 lubią tę wiadomość

2 c.s.
    Niedoczynność tarczycy
    Niewydolność jajników typu II
    II w 10 dpo
    Beta 10 dpo 11
    Beta 12 dpo 61

3jgxdqk3zg64wa8k.png
  • Dora_sk Nowa

Wysłany: 27 stycznia 2021, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was serdecznie. Trochę podczytuję co pisałyście. Też o sytuacji z innego wątku 😱 Mam nadzieję że można do Was dołączyć. Ja jestem z tym delikatnych która dość emocjonalnie podchodzi do wielu rzeczy także nawet nie pcham się na tamten wątek. Ja jestem dopiero drugi cykl starań. Po poronieniu w 18 tyg w październiku. Do starań podchodzimy bardziej na luzie, na zasadzie co ma być to będzie. Mam już dwoje dzieci 11 i 14 lat. Trzecia ciąża była wpadką z wkładką miedzianą, ale pragnienie dziecka pozostało.

Morgana lubi tę wiadomość

Wysłany: 27 stycznia 2021, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy Was dziewczyny :)

Pinezka lubi tę wiadomość

w57vrjjgs1ia7rw6.png
  • noelka Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2021, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, a co się wydarzyło na tamtym drugim wątku?

• Pinezka Znajoma

Wysłany: 27 stycznia 2021, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jedna dziewczyna nie wpisała się na listę z testowaniem i napisała post, żeby ją wpisać, a za chwilę zrobiła test i okazał się pozytywny. Wylał się na nią duży hejt przez wyjadaczki. To zrozumiałe, że mogło im się zrobić przykro, ale żeby nie mieć kultury i od razu tak kogoś zjechać z błotem? Mogły ominac jej wpis i tyle, ale one twierdzą, że forum jest ich i tworzą jakieś regulaminy. Dziewczyna chyba trochę nie przemyślała wpisu, ale to nie powód do braku szacunku.

2 c.s.
    Niedoczynność tarczycy
    Niewydolność jajników typu II
    II w 10 dpo
    Beta 10 dpo 11
    Beta 12 dpo 61

3jgxdqk3zg64wa8k.png
  • Mea Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2021, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    również chciałabym dołączyć , fajnie z kimś popisać i wymieniać poglady radzić się .. osób które do tego samego dążą czyli 2 kresek, bezproblemowej ciąży no i zdrowego bobasa :)
    w niedziele test owu pokazał mi dwie tłuste krechy , no i ból jajników wiec owulacja raczej była( choć wiem ze tylko monitoring stwierdza to z cala pewnoscia) w poniedziałek rano więc zaatakowałam męża. 1 cykl staran zobaczymy
    pozdrawiam Was wszystkie :)

Ester lubi tę wiadomość

age.png
  • Lili93 Koleżanka

Wysłany: 27 stycznia 2021, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowe dziewczyny😉 mam nadzieję że wątek trochę ozyje 😉
    U mnie dziś negatyw.

3i49y2v49c2b7dsr.png
‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ